Kobi David פורסם ינואר 17, 2005 דיווח פורסם ינואר 17, 2005 החלטנו לפתוח את פורום ההודעות לתגובות, על מנת לאפשר לחברות הוירטואליות והמשתתפים לדון ולקבל פרטים אודות אירועים. אני שמח לחנוך את הפורמט החדש עם ההודעה על האירוע הקרוב של "עיט". פרטים נוספים על אופן הכנסת הודעות לפורום נוטאמס יפורסמו בשרשור זה על ידי מנהלי הפורום.
Yarden Ben-Dor פורסם ינואר 17, 2005 דיווח פורסם ינואר 17, 2005 תודה רבה על היוזמה לפתוח את הנוטאמים לתגובות!
Or Netzer פורסם ינואר 17, 2005 דיווח פורסם ינואר 17, 2005 שלום. בנוסף לחוקים שכבר כתובים בעשרת הדיברות : א. הודעות שלא קשורות לאירועים, ימחקו מיידית. ב. בתוך השרשורים על אירועים אך ורק שאלות רלוונטיות\ הצעות לשיפור ויעול. ג. אירועי IFR נבקש לתרגם לאנגלית בתוספת עברית לטובת ידידנו מעבר לים שיתכן וצופים בשרשור. תודה.
Ilan Cohen פורסם ינואר 17, 2005 דיווח פורסם ינואר 17, 2005 יוזמה יפה עכשיו אפשר לארגן ארועים ביתר קלות עם שאר אנשי החטיבה. אז קדימה אפשר להתכונן לארוע הבא של VFS רק לא הבנתי למה אני לא יכול לפרסם ארוע ורק לאחראים אפשר?
Or Netzer פורסם ינואר 17, 2005 דיווח פורסם ינואר 17, 2005 יוזמה יפה עכשיו אפשר לארגן ארועים ביתר קלות עם שאר אנשי החטיבה.אז קדימה אפשר להתכונן לארוע הבא של VFS רק לא הבנתי למה אני לא יכול לפרסם ארוע ורק לאחראים אפשר? מהסיבה הפשוטה שלא יתחילו להספים על כל "אירוע" שאנשים מתכננים כמו טיסה ברשת IP . מי שרוצה לפרסם הודעה מוזמן לפנות בהודעה פרטית בפורום.
Ilan Cohen פורסם ינואר 17, 2005 דיווח פורסם ינואר 17, 2005 יוזמה יפה עכשיו אפשר לארגן ארועים ביתר קלות עם שאר אנשי החטיבה.אז קדימה אפשר להתכונן לארוע הבא של VFS רק לא הבנתי למה אני לא יכול לפרסם ארוע ורק לאחראים אפשר? מהסיבה הפשוטה שלא יתחילו להספים על כל "אירוע" שאנשים מתכננים כמו טיסה ברשת IP . מי שרוצה לפרסם הודעה מוזמן לפנות בהודעה פרטית בפורום. אני לא מתכוון שאנשים יפרסמו טיסות בIP. חשבתי שאפשר יהיה לפרסם ארועים ברשת. וגם תיהיה אפשרות לתאם את הארוע דרך השירשור שקשור לאותו ארוע .אבל אם אני מארגן ארוע ולא יכול להיכנס ולרשום הודעה זה קצת בעיה. תבדקו אפשרות שזה יהיה פתוח ולקבוע נהלים כדי לפרסם ארוע. תודה.
Or Netzer פורסם ינואר 17, 2005 דיווח פורסם ינואר 17, 2005 יוזמה יפה עכשיו אפשר לארגן ארועים ביתר קלות עם שאר אנשי החטיבה.אז קדימה אפשר להתכונן לארוע הבא של VFS רק לא הבנתי למה אני לא יכול לפרסם ארוע ורק לאחראים אפשר? מהסיבה הפשוטה שלא יתחילו להספים על כל "אירוע" שאנשים מתכננים כמו טיסה ברשת IP . מי שרוצה לפרסם הודעה מוזמן לפנות בהודעה פרטית בפורום. אני לא מתכוון שאנשים יפרסמו טיסות בIP. חשבתי שאפשר יהיה לפרסם ארועים ברשת. וגם תיהיה אפשרות לתאם את הארוע דרך השירשור שקשור לאותו ארוע .אבל אם אני מארגן ארוע ולא יכול להיכנס ולרשום הודעה זה קצת בעיה. תבדקו אפשרות שזה יהיה פתוח ולקבוע נהלים כדי לפרסם ארוע. תודה. נשקול בכובד ראש אך אני לא מבין מה הבעיה לתאם דרכי? תוך יום ההודעה תפורסם ע"י או ע"י אורן. פשוט אחרי זה תגיבו חופשי ותעדכנו
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 21, 2005 דיווח פורסם ינואר 21, 2005 החלטנו לפתוח את פורום ההודעות לתגובות, על מנת לאפשר לחברות הוירטואליות והמשתתפים לדון ולקבל פרטים אודות אירועים.אני שמח לחנוך את הפורמט החדש עם ההודעה על האירוע הקרוב של "עיט". פרטים נוספים על אופן הכנסת הודעות לפורום נוטאמס יפורסמו בשרשור זה על ידי מנהלי הפורום. שלום לכםבמזל טוב טרמינל 3 שוחרר החל מעכשיו כל הנהלים שעברנו עליהם בתוקף - טיסה ומשמרות פיקוח נעימות שלום, לא ראיתי פרסום באנגלית בואטסים לגבי מעבר טיסות נוסעים בינלאומיות לטרמינל 3 . זהו נושא ראוי גם לNOTAM פנים חטיבתי. כמו גם קביעת תדרי עבודה (בנתב"ג כל עוד לא פורסמו דפיות) ונושאים דומים. לא כל טייס ובקר תעבורה קורא את כל הודעות הפורום לפני יציאה למשימה, אך NOTAMS הוא חייב לקרוא. שבת שלום