OmRI פורסם ינואר 20, 2005 דיווח פורסם ינואר 20, 2005 שלום לכולם וערב טוב. הנה תמונות ראשונות מהפרוייקט של מסוק הMI-2 שנעשה על ידי כמה חבר'ה מHC. לי יש את המסוק משלביו הקודמים שהוא עוד לא מוכן לגמרי לכן פה מראים את ההתקדמות שלו אחרי עצירה של כמה חודשים עם הפרוייקט ,הוא אחד המסוקים שאני הכי אוהב פשוט מסוק יפה ואני מקווה בקרוב לשחרר תצביעה שעשיתי לו של חה"א הפולני. הנה התמונות תהנו: זאתי תמונה יפה מאוד: הקוקפיט שלו: מי שמעוניין להכנס לאתר שלהם שייקח בחשבון שכרגע הוא עדיין תחת השלמות והוא גם לא בשפה האנגלית ככה שאין הרבה מה לראות באתר חחח. המסוק יכלול גם סאונד אמיתי שזה אחד החשובים כי עד היום כל מסוקי הMI-2 למיניהם שהיו לפלייט היו ללא סאונד כלל. לילה טוב חבר'ה!(לאלו שהולכים לישון).
Opher Ben Peretz פורסם ינואר 21, 2005 דיווח פורסם ינואר 21, 2005 שלום, המסוק יוצר עבור הסובייטים במפעל PZL WSK בדרום מזרח פולין, ליד עיר המחוז לובלין שבה עומד עד היום כמוזיאון דומם מחנה ההשמדה מיידנק. סה"כ יוצרו במפעל מעל 4000 כאלה. בשנת 1988 השלים המפעל הסבת המסוק עבור השוק המערבי, תחת השם PZL KANIA, הותקנו בו מנועי אליסון 250 וחבילת אלקטרוניקה של בנדיקס. שהיתי במפעל חודש בסוף 1988, בעידן הקומוניסטי, כקבלן חיצוני- טייס ניסוי עבור התעשיה האווירית, במסגרת פרויקט משותף של המדינות ישראל ופולין ושתי התעשיות. במסגרתו הוכשרתי והוסמכתי עליו ועל מסוק מפיתוח עצמי PZL SOKOL, מסוק בינוני בעל 15 מושבי נוסעים. סוקול (נץ) כלל יכולת טיסה בתנאי התקרחות בינוניים, ולצורך כך פותחה מערכת חימום הלהבים המרוכבות שלו. זו הייתה ההסמכה הראשונה בפולין של טייס מחוץ לגוש הקומוניסטי, נערכה בהדרת כבוד רשמית בראשות DEPUTY POLITICAL. זהו מושג קומוניסטי ידוע, בכל גוף בעל משמעות ברחבי הגוש מונה (כסגן המנכ"ל) איש קג"ב, שמשך בחוטים ודיווח למוסקבה על המתרחש. השיחה עמו התנהלה מצידו השני של שולחן עץ בן 30 מקומות, באמצעות מתורגמן, לא כי לא למד באקדמיה שלו שפה זו, אלא בכדי לספק זמן לנתוח דברי הצד שכנגד. המיוחד במי- 2, סוקול ומי- 8 עליו טסתי בארץ הוא ההשקעה באמינות, מתוך דרישה לפעול חודשים ארוכים רחוק ובכפור ללא חלקי חילוף, רק נפט. מסוקים אלה אכן פעלו היטב ולא הצריכו תחזוקה כפי שאנו רגילים. שלום לכולם וערב טוב.הנה תמונות ראשונות מהפרוייקט של מסוק הMI-2 שנעשה על ידי כמה חבר'ה מHC. לי יש את המסוק משלביו הקודמים שהוא עוד לא מוכן לגמרי לכן פה מראים את ההתקדמות שלו אחרי עצירה של כמה חודשים עם הפרוייקט ,הוא אחד המסוקים שאני הכי אוהב פשוט מסוק יפה ואני מקווה בקרוב לשחרר תצביעה שעשיתי לו של חה"א הפולני. לילה טוב חבר'ה!(לאלו שהולכים לישון).
OmRI פורסם ינואר 21, 2005 מחבר דיווח פורסם ינואר 21, 2005 שלום,המסוק יוצר עבור הסובייטים במפעל PZL WSK בדרום מזרח פולין, ליד עיר המחוז לובלין שבה עומד עד היום כמוזיאון דומם מחנה ההשמדה מיידנק. סה"כ יוצרו במפעל מעל 4000 כאלה. בשנת 1988 השלים המפעל הסבת המסוק עבור השוק המערבי, תחת השם PZL KANIA, הותקנו בו מנועי אליסון 250 וחבילת אלקטרוניקה של בנדיקס. שהיתי במפעל חודש בסוף 1988, בעידן הקומוניסטי, כקבלן חיצוני- טייס ניסוי עבור התעשיה האווירית, במסגרת פרויקט משותף של המדינות ישראל ופולין ושתי התעשיות. במסגרתו הוכשרתי והוסמכתי עליו ועל מסוק מפיתוח עצמי PZL SOKOL, מסוק בינוני בעל 15 מושבי נוסעים. סוקול (נץ) כלל יכולת טיסה בתנאי התקרחות בינוניים, ולצורך כך פותחה מערכת חימום הלהבים המרוכבות שלו. זו הייתה ההסמכה הראשונה בפולין של טייס מחוץ לגוש הקומוניסטי, נערכה בהדרת כבוד רשמית בראשות DEPUTY POLITICAL. זהו מושג קומוניסטי ידוע, בכל גוף בעל משמעות ברחבי הגוש מונה (כסגן המנכ"ל) איש קג"ב, שמשך בחוטים ודיווח למוסקבה על המתרחש. השיחה עמו התנהלה מצידו השני של שולחן עץ בן 30 מקומות, באמצעות מתורגמן, לא כי לא למד באקדמיה שלו שפה זו, אלא בכדי לספק זמן לנתוח דברי הצד שכנגד. המיוחד במי- 2, סוקול ומי- 8 עליו טסתי בארץ הוא ההשקעה באמינות, מתוך דרישה לפעול חודשים ארוכים רחוק ובכפור ללא חלקי חילוף, רק נפט. מסוקים אלה אכן פעלו היטב ולא הצריכו תחזוקה כפי שאנו רגילים. שלום לכולם וערב טוב.הנה תמונות ראשונות מהפרוייקט של מסוק הMI-2 שנעשה על ידי כמה חבר'ה מHC. לי יש את המסוק משלביו הקודמים שהוא עוד לא מוכן לגמרי לכן פה מראים את ההתקדמות שלו אחרי עצירה של כמה חודשים עם הפרוייקט ,הוא אחד המסוקים שאני הכי אוהב פשוט מסוק יפה ואני מקווה בקרוב לשחרר תצביעה שעשיתי לו של חה"א הפולני. לילה טוב חבר'ה!(לאלו שהולכים לישון). עופר לא הבנת כלכך.....שהתכוונתי שיוצר על ידי חבר'ה מHC הכוונה לאתר HoverControl הם עושים את המסוק לפלייט כרגע. זה הייתה הכוונה את כל מה שסיפרת אני יודע כבר כי בדיוק רשמו לנו מידע על המסוק באנגלית לפני חודש ואני זוכר את כל המידע שנאמר.