עבור לתוכן
Oren Geva

פייפר סופר קאב בצבעי חיה"א ו-AJZ עדכון - גם AJE

Recommended Posts

פורסם

למי שקנה את הפייפר סופר קאב של אירוסופט (בתשלום) -

צבעתי שתי צביעות ראשונות של המטוס בצבעי חיה"א ובצבעי 4X-AJZ.

היות והמטוסים בישראל הם מדגם PA-18-150 ולא PA-18-135 כמו הדגם בעל הגלגלים הרגילים בחבילה של אירוסופט, מאטיס מאירוסופט הכין במיוחד דגם 150 כ"ס עם גלגלים רגילים. בדגם ניתן להורדה במקום בו קניתם את המטוס (aerosoft או simmarket). בעתיד אשחרר עוד צביעות של חיה"א ומטוסים אזרחיים ישראליים במקומות הרגילים (אבסים/פלייטסים). הם יעבדו גם על המודל הרגיל ויראו זהים לחלוטין, אבל ע"מ לקבל מודל טיסה נכון עדיף להשתמש במודל ה-150 כ"ס.

לינק להודעה שלו בפורום אירוסופט:

http://forum.aerosoft-shop.com/viewtopic.php?t=3048

פורסם

בטח, אני אשמח.

ראיתי את התמונות שלך ב-MyAviation. אין לך בעיה שאני אכניס שתי תמונות לקובץ שאני מעלה לאבסים, נכון?

כמו כן שאלה - יש לו מספר מעל כנף ימין. לא היה ברור לי מהתמונות - האם קיים המספר גם מתחת כנף שמאל?

פורסם

וואלה אתה שואל אותי שאלות קשות (בחיים לא שמתי לב לפרטים הקטנים).

אני אעבור על התמונות עכשיו. אשלח לך במסנג'ר כמה...

דבר אחד ששמתי לב זה דובי קטן על הזנב שמחבק את המילה CUB.

פורסם

לבקשתו של אפיק -

1.jpg

2.jpg

סמל מועדון הדאיה שלו על חולצתה של הגברת.

3.jpg

אפיק, אני מקווה שברור לך שאני שם איזה תמונה או שתיים מאילו שצילמת והעלית ל MYAVIATION בחבילה!

פורסם

כל הכבוד לך אורן!

שתי הצביעות שלך יפות מאוד בייחוד זאתי של חה"א.

לא מזמן התחלתי לעבוד על צביעה של חה"א לסופר קאב הדיפולטי. אבל אני לא ממשיך אותה במקום זה אני ארכוש את הפייפר הזה ויוריד את הצביעה היפה שלך!

פורסם
כל הכבוד לך אורן!

שתי הצביעות שלך יפות מאוד בייחוד זאתי של חה"א.

לא מזמן התחלתי לעבוד על צביעה של חה"א לסופר קאב הדיפולטי. אבל אני לא ממשיך אותה במקום זה אני ארכוש את הפייפר הזה ויוריד את הצביעה היפה שלך!

קנה אותו, הוא שווה את זה!

הדיפולטי הוא קאב J3 ולא סופר קאב (גם כאלה היו בחיה"א לתקופה קצרה בראשית הדרך) אבל יש קאב J3 חינמי מצויין של ביל ליונס (אותו אחד מהאפקטים של המים).

אפשר להוריד אותו כאן:

http://windrfters.com/Cubpg4free.htm

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...