עבור לתוכן
milan

גיל החברים אצלנו בפורום...

Recommended Posts

פורסם

ע"פ מה שאני קורא (כל הברכות לימי הולדת) נראה כי הגיל הממוצע כאן הוא 16-17

אני מרגיש ממש מבוגר ...

וואלה אני מקנה בכם ...:)

התחלתי עם סימולטורים עוד כאשר היה מחשב שקראו לו AT והסימולטור היה בדיסק 5.25(חמש ורבע). זה היה לקראת סוף שנות השמונים . ואז לא היה את כל המציאות שיש היום בסימולטורים, לא היה אינטרנט שבו ניתן להעשיר את הידע בתעופה...

היום אני בן 36 ואם הייתי בגילכם סביר להניח שהייתי היום טייס ...

פורסם

נו ואתה רוצה שאני יעלה לפה את כל החברה שעברו את ה 20 ממזמן ?

נהרוס לך ככה את הממוצע :wink:

הבעיה אם אפשר לקרא לזה בעיה, שמרבית ה"מבוגרים" צעירים ברוחם יותר מהצעירים ויש באפשרותינו להגשים את החלומות והפנטזיות שלנו, הרבה יותר בקלות.

הכל תלוי בך.

רן קצת יותר צעיר ממך (איזה כיף :D ).

פורסם
:lol: יש כאן המון חברים מעל גיל 20 בחטיבה.. אבל רוב האלה שאקטיביים הם הצעירים יותר.. אני אישית בן 18 :oops: אבל עדיין.. יש פה הרבה אנשים מעל גיל 20.. רן (שהוא שנתיים צעיר ממך אם אני לא טועה.. אוווווווופס גיליתי את הגיל שלך :lol:)..יש את אורן, יש את קובי, יש את אילן, וכו'... קיצר יש מספיק.. כאן בקהילה שלנו יש את מגוון הגילאים :D
פורסם

אני יודע שיש פה הרבה חברה סביב גילי אבל הכוונה היתה שהרבה חברה צעירים בגיל של תיכון או צבא טסים ויטואלי

וזה מעולה.

אני אומר את זה במובן החיובי כלומר כיף לראות ולשמוע בפיקוח חברה צעירים (בגיל) ..:)

שיש להם ידע וניסיון בתעופה

פורסם

כשמדובר בתחביב אז לגיל אין משמעות ,כשם שיש אנשים אשר תחביבם בניית רכבות,בניה בלגו,פיסול,נגינה וכו',לא ניתן לאמר ,תחביב זה שייך לגיל זה או אחר,כל עוד תחביב ממלא את עולמו של העוסק בדבר, אז הדבר לגיתימי ויפה .נכון,גם תפירה או ריקמה קשורים בהגדרתם תחביב, אבל מטבע הדברים העוסקים בתחביב זה אילו הנשים,למרות שגם גברים יכולים לעסוק בתחביבים אילו .כשמדובר בתחביב בו אנו עוסקים,מרתק ומענין הדורש מיומנות , משמעת עצמית ,יכולת להשתלב בקהילה ,קורדינציה ומחשבה מהירה ,ידיעת אנגלית ועברית ובכלל ראש טוב , לא פלא שבתחביב זה עוסקים אנשים שעולם התעופה זורם בעורקם , בחורים צעירים ,בעלי משפחות (כמוני)אשר הגיל לא קובע אם התחביב , מתאים או לא. ברגע שכולם פועלים על פי קודים מוסכמים ,אז לגיל אין משמעות. לעת עתה העולם הגברי " שולט " בתחביב,אולי בעתיד נפגוש ברשת גם את המין היפה.

מטבע הדברים גם מי שחובב תעופה קשור לתחביב זה, כך שנמצא אצלנו בני 13,18,30,45, 53(כמוני)56 ויותר.

:angel:

פורסם
לעת עתה העולם הגברי " שולט " בתחביב,אולי בעתיד נפגוש ברשת גם את המין היפה.

:angel:

ד"א, לא יודע אם ראיתם, עומרי הראה לי בסרבר אינפו (סודרי) מישהי שטסה לא מזמן כאלעל משהו...היו לה 1039 שעות באותה פעם וקראו לה אורטל... :roll:

בכל מקרה אני בן 13... :D

פורסם

אני עוד רגע נוגע ב16 וזוכה לקבל תעודת זהות ממש ממש בקרוב.

אתם בטוחים שזאת לא הייתה אחותי?(שמה אורטל).

אולי היא טסה בוואטסים ולא ידעתי......... :lol:

בכל זאת כמו שכבר אמר פה מישהו חכם שכיום אין את עניין הגילאים בתחביב.

מקווה שכל מי שרוצה להיות טייס יהיה ושידע שהוא יכול להגשים את החלום שלו , אז אל תוותרו עליו!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...