עבור לתוכן
Vova Semionov

שאלה בקשר לניווט

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם!!!

יש לי שאלה פשוטה למי שיבין למה אני מתכוון

נגיד ואני ממריא מנתב"ג ואני טס לSIX ואז DEENA ו TIBBI ו PURLA ואז הפקח אומר לי

לקחת שניה ישירה ל VELOX ואני מנווט בעזרת ה GPS של הסימולטור איך אני עושה את הפניה

מבלי להרוס את התוכנית טיסה

כאילו עם אני פונה ל VELOX אז אני צריך ללחוץ על הכפתור שבין ה MODE ל MENU יש שם משהו כזה <-0- אז איך אני עושה את הפניה מבלי להרוס את התוכנית טיסה

תודה רבה מראש!!!!!

:arrow: :!: :o:D:):lol:8)

IAL087

פורסם

אוקיי,

א) שאתה טס אתה לא אמור להשתמש בGPS....אם כבר אתה משתמש בתוכנת ניווט תשתמש ב-fsnavigator שאני גם לא ממליץ , תלמד מכישרים באופן יסודי ואז תבין שלא צריך את התוכנות האלו בכלל...

ב) אם אתה רוצה ליהיות ריאלסטי אז תדע שבעולם האמיתי 99% לא משתמשים ב-GPS....

הבנת?? התוכנית טיסה שלך היחידה היא ב-SB או\ו אם יש לך FMC כלשהו אבל הגיפיאס הוא מיותר לחלוטין :lol:

פורסם
אוקיי,

א) שאתה טס אתה לא אמור להשתמש בGPS....אם כבר אתה משתמש בתוכנת ניווט תשתמש ב-fsnavigator שאני גם לא ממליץ , תלמד מכישרים באופן יסודי ואז תבין שלא צריך את התוכנות האלו בכלל...

ב) אם אתה רוצה ליהיות ריאלסטי אז תדע שבעולם האמיתי 99% לא משתמשים ב-GPS....

הבנת?? התוכנית טיסה שלך היחידה היא ב-SB או\ו אם יש לך FMC כלשהו אבל הגיפיאס הוא מיותר לחלוטין :lol:

לא הכי מדוייק, אבל איפה התשובה שלך לשאלה שהוא שאל?

בכל אופן, כאשר אתה טס באמצעות ה GPS, והפקח מורה לך לטוס לנקודה אחרת, או לחילופין לפנות ישירות לנקודה מסויימת מבלי לחלוף על זו שלפניה, מה שאתה צריך לעשות, זה לבחור באופציה של NAV כניווט, ואז להכניס את הרדיאל של הנקודה המבוקשת, כאשר אתה חולף את היעד, אתה יכול לחזור למצב ניווט GPS.

פורסם

לי זה קרה כבר 1000 פעמים שקיבלתי קיצורים כשעבדתי עם ה-GPS ופשוט עניתי שאני לא יכול והמשכתי כרגיל..

ה-GPS לא יכול להשתנות אונליין מה שנקרא באותו הרגע..אולי ב-2004 אני לא יודע..

לגבי האטלנטי לבון זה קואורדינטות מאוד לא מדוייקות שמכניסים למחשב טיסה בצורה של N4517 משהו כזה וזה נקודה אחת..זה אומר למשל צפון 50' ומערב 17'.

ברק

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...