Vova Semionov פורסם אוגוסט 22, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2003 שלום לכולם!!! יש לי שאלה פשוטה למי שיבין למה אני מתכוון נגיד ואני ממריא מנתב"ג ואני טס לSIX ואז DEENA ו TIBBI ו PURLA ואז הפקח אומר לי לקחת שניה ישירה ל VELOX ואני מנווט בעזרת ה GPS של הסימולטור איך אני עושה את הפניה מבלי להרוס את התוכנית טיסה כאילו עם אני פונה ל VELOX אז אני צריך ללחוץ על הכפתור שבין ה MODE ל MENU יש שם משהו כזה <-0- אז איך אני עושה את הפניה מבלי להרוס את התוכנית טיסה תודה רבה מראש!!!!! :arrow: :!: ****************************************** IAL087 ******************************************
tsh פורסם אוגוסט 22, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2003 אוקיי, א) שאתה טס אתה לא אמור להשתמש בGPS....אם כבר אתה משתמש בתוכנת ניווט תשתמש ב-fsnavigator שאני גם לא ממליץ , תלמד מכישרים באופן יסודי ואז תבין שלא צריך את התוכנות האלו בכלל... ב) אם אתה רוצה ליהיות ריאלסטי אז תדע שבעולם האמיתי 99% לא משתמשים ב-GPS.... הבנת?? התוכנית טיסה שלך היחידה היא ב-SB או\ו אם יש לך FMC כלשהו אבל הגיפיאס הוא מיותר לחלוטין
Kobi David פורסם אוגוסט 22, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2003 אוקיי, א) שאתה טס אתה לא אמור להשתמש בGPS....אם כבר אתה משתמש בתוכנת ניווט תשתמש ב-fsnavigator שאני גם לא ממליץ , תלמד מכישרים באופן יסודי ואז תבין שלא צריך את התוכנות האלו בכלל... ב) אם אתה רוצה ליהיות ריאלסטי אז תדע שבעולם האמיתי 99% לא משתמשים ב-GPS.... הבנת?? התוכנית טיסה שלך היחידה היא ב-SB או\ו אם יש לך FMC כלשהו אבל הגיפיאס הוא מיותר לחלוטין לא הכי מדוייק, אבל איפה התשובה שלך לשאלה שהוא שאל? בכל אופן, כאשר אתה טס באמצעות ה GPS, והפקח מורה לך לטוס לנקודה אחרת, או לחילופין לפנות ישירות לנקודה מסויימת מבלי לחלוף על זו שלפניה, מה שאתה צריך לעשות, זה לבחור באופציה של NAV כניווט, ואז להכניס את הרדיאל של הנקודה המבוקשת, כאשר אתה חולף את היעד, אתה יכול לחזור למצב ניווט GPS.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 22, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2003 אגב, בטיסות מעל לאוקיינוס משתמשים ב GPS :!: אתה לא תמצא משדר VOR באמצע האוקיינוס :scrambleup:
Levon Melik פורסם אוגוסט 22, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2003 אבל אין לך רדיאלים בנ"צ שמעל האוקיינוס כך שתצתרך לעשות הצלבות וחישובים על המפה או שאם יש לך מע' LORAN-C או לטוס לפי LON\LAY ב-GPS זה נתון ליד כל נ"צ.
Vova Semionov פורסם אוגוסט 25, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 25, 2003 בבקשה תסבירו לי איך עובדים עם ה FS navigator תודה מראש :!: :!: :idea:
Barak פורסם אוגוסט 25, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2003 לי זה קרה כבר 1000 פעמים שקיבלתי קיצורים כשעבדתי עם ה-GPS ופשוט עניתי שאני לא יכול והמשכתי כרגיל.. ה-GPS לא יכול להשתנות אונליין מה שנקרא באותו הרגע..אולי ב-2004 אני לא יודע.. לגבי האטלנטי לבון זה קואורדינטות מאוד לא מדוייקות שמכניסים למחשב טיסה בצורה של N4517 משהו כזה וזה נקודה אחת..זה אומר למשל צפון 50' ומערב 17'. ברק
Shmulik Lin פורסם אוגוסט 25, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2003 וובה צור איתי קשר אלמד אותך להשתמש בFSNAV
Noam פורסם אוגוסט 26, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 26, 2003 כיום משתמשים לטיסה מעל האוקיינוס במערכת ניווט אנרציאלית שמגובית ומתוקנת ע"י GPS שקיים במטוס.