Itamar Koren פורסם נובמבר 24, 2003 דיווח פורסם נובמבר 24, 2003 חברה ! היום הייתי במגדל הפיקוח בשדה דב (קצת פרוטקציות) היה מדהים נכנסתי והאנשים שם נחמדים מאד הם הראו לי את כל המכשירים הסבירו לי על המרחב האוירי אחר כך הם חיברו אותי לאוזניות והקשבתי לכל התנועה וגם הפגנתי ידע רב בתחום בסוף הם נתנו לי תדרים ועוד כמה צ'ופרים קטנים והייתי שם איזה 3 שעות היה ממש כיף וראיתי איך הם נותנים מרשה אחר כך פקח הקרקע ואז הגישה היה ממש כיף אני ממליץ אם אתם יכולים תבואו לשם נ.ב כמובן למדתי המון וזה נתן לי הרבה מאד שיעורים בפיקוח ובקרוב אני רוצה להמשיך את מבחני :wink:
Levon Melik פורסם נובמבר 25, 2003 דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 ראית את דורון שם? (אין גישה בתמרור) :wink:
Itamar Koren פורסם נובמבר 25, 2003 מחבר דיווח פורסם נובמבר 25, 2003 לא לא ראיתי את דורון כן גם אני אחר כך שמתי לב שאין גישה וזה היה משהו אחר :wink:
Koobe פורסם נובמבר 26, 2003 דיווח פורסם נובמבר 26, 2003 מתי בדיוק היית במגדל? נכחתי שם במשך כל היום, לא זכור לי שמישהו עלה לקומה, התחבר לאוזניות והפגין ידע רב בתחום... בטח שלא קיבל תדרים (?!?!) וצו'פרים קטנים. מי אתה?