alon_a פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 התוכנית המעניינת אפילו מאוד מעניינת חוזרת למסך עם פרקים חדשים התוכנית משודרת בימי שישי בין 22:00 ל23:00 שידור חוזר בשבת 02:00 עד 03:00 ובימי חמישי משעה 15:00 עד 16:00 השבוע יהיה על מקרה שלדעתי הוא מאוד מוזר לא אפרט יותר מזה (לא להרוס הפתעה) אני מקווה שיהיה גם על ההתרסקות של אלעל ב1992 וזהו. ערב טוב לכולם :wink: עריכה: שכחתי לציין (למי שלא יודע) שהתוכנית משודרת בערוץ נשיונל גארוגרפיק ערוץ 36 בלווין ושכחתי איזה בכבלים :|
Shtoza פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 לפי מה שאני ראיתי זה לא פרקים חדשים או משהו... זה פשוט אותם פרקים שוב (ושוב) חוצמזה שהתוכנית משודרת בימי שישי כבר חודש בערך בשעה 22:00 אבל נחמד שפירסמת למי שלא ידע
EvyatarM פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 44 בכבלים... וזה חזר לפני חודש ככה...והפרקים לא חדשים אלו שידורים חוזרים לפי מה שאני ראיתי.
אורח Ofek פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 גם אני שמתי לב לא מזמן שהם חזרו,עד שסוף סוף הגעתי בזמן לראות את זה,מתגלה שוב הפרק על ה A330 של טרנסאירו (או איך שלא קוראים להם :silly: )
אורח Ofek פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 זכרתי משהו עם הקומבינציה של אייר וטראנס,בכל מקרה אני בפרק זה התרכזתי יותר במקרה ובשחזור מאשר בשם של החברה
Nir Portal פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 היה מקרה אחד על מטוס של איירטרנסאט - אני חושב שהמקרה על הדליפת דלק, והיה עוד מקרה על חברה שמה אירופרו - מש לא בטוח אבל כנראה על הצינורות פיטו החסומים
Yoav פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 היה מקרה אחד על מטוס של איירטרנסאט - אני חושב שהמקרה על הדליפת דלקאכן כן, שהכניסו מנוע של דגם אחר לתוך A330 (לא זוכר אם מנוע מדגם אחר או של מטוס אחר) אז הייתה בעיה בחיבורים והדלק דלף, וכתוצאה מכך הטייס העביר לX-FEED(למי שלא יודע - העברת דלק בין המיכלים)וגמר את הדלק. למזלו, הוא הצליח להגיע לאיזה אי באמצע האטלנטי ב"דאייה", שבו היה בסיס של חיל האויר האמריקני ובהרבה מזל הוא עצר את המטוס ללא ריוורסרס והיה עוד מקרה על חברה שמה אירופרו - מש לא בטוח אבל כנראה על הצינורות פיטו החסומים המנקה האהבל שם על הפיטו סרט דבר כדי לא להרוס אותו, כמו שבדר"כ עושים, רק שהפעם הוא שם אותו בצבע שקוף וכלן לא ראו אותו, דבר שגרם לחוסר תיפקוד מד הגובה והמהירות, תוך כדי התראות סותרות על הזדקרות מהירות יתר ואינדיקציה לא נכונה של הגובה, דבר שגרם לו להתרסק על יד החוף... למה לעזאזל לא מחזיקים GPS על כזה מטוס?!(דבר שלא עולה כמעט כסף באופן יחסי ומאוד שימושי במצבים כאלה...)
alon_a פורסם מרץ 3, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 3, 2005 אם לא היה פרקים חדשים לא הייתי מפרסם את ההודעה סתם. יכולתי לפרסם עוד לפני חודש לאלה בעלי ממיר דיגטלי תדפדפו במדריך תוכניות ותראו שהפרק לא היה עוד
ohadn747 פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 זאת אחלה תוכנית! מומלצת לכולם! הנה רשימת הפרקים שהיו: American Airlines MD-83 Crashing At Little Rock Alaska Airlines MD-82 Crashing over sea Swiss MD-11 Crashing over canda coast Air Transat A330-200 Emergancy Landing at the ocean Airperu Crashing At chile והיה עוד פרק עם 737 של אלסקה אבל אני לא ממש זוכר את הפרטים
alon_a פורסם מרץ 3, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 3, 2005 זאת אחלה תוכנית! מומלצת לכולם! הנה רשימת הפרקים שהיו:American Airlines MD-83 Crashing At Little Rock Alaska Airlines MD-82 Crashing over sea Swiss MD-11 Crashing over canda coast Air Transat A330-200 Emergancy Landing at the ocean Airperu Crashing At chile והיה עוד פרק עם 737 של אלסקה אבל אני לא ממש זוכר את הפרטים היה גם את ה747 של יונייטד שנפתחה לו הדלת מטען באויר וכתוצאה מכך היה פיצוץ ונוצר חור במטוס. ולפי הרשימה הזאתי אני בטוח חד משמעית שיש פרקים חדשים חכו למחר כבר פחות מ24 שעות :mrgreen:
GILG פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 זאת אחלה תוכנית! מומלצת לכולם! הנה רשימת הפרקים שהיו:American Airlines MD-83 Crashing At Little Rock Alaska Airlines MD-82 Crashing over sea Swiss MD-11 Crashing over canda coast Air Transat A330-200 Emergancy Landing at the ocean Airperu Crashing At chile והיה עוד פרק עם 737 של אלסקה אבל אני לא ממש זוכר את הפרטים מומלץ לראות את הסדרה לפני הטיסה הבאה לחו"ל...מאאאווודדד מרגיע :?
Yoav פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 זאת אחלה תוכנית! מומלצת לכולם! הנה רשימת הפרקים שהיו:American Airlines MD-83 Crashing At Little Rock Alaska Airlines MD-82 Crashing over sea Swiss MD-11 Crashing over canda coast Air Transat A330-200 Emergancy Landing at the ocean Airperu Crashing At chile והיה עוד פרק עם 737 של אלסקה אבל אני לא ממש זוכר את הפרטים מומלץ לראות את הסדרה לפני הטיסה הבאה לחו"ל...מאאאווודדד מרגיע :? מניסיון :oops: (בחופש הגדול שכל יום טסתי 3-4 שעות בפלייט, מפחיד לדעת כל רעידה אפשרית או רעש מהו... :oops: )
Nir Portal פורסם מרץ 3, 2005 דיווח פורסם מרץ 3, 2005 היה גם את ה747 של יונייטד שנפתחה לו הדלת מטען באויר וכתוצאה מכך היה פיצוץ ונוצר חור במטוס. ולפי הרשימה הזאתי אני בטוח חד משמעית שיש פרקים חדשים חכו למחר כבר פחות מ24 שעות :mrgreen: אכן אכן! חבר'ה תחזיקו חזק חזק בכיסאות (תרתי משמע ) כי מחר הפרק על BAW ועל הטייס שנשאב החוצה!!! פרק חדש לחלוטין שאני מקווה שיביא אחריו עוד סדרה של פרקים חדשים! הנה התקציר שמצאתי: נשאבים החוצה: בתוך דקות מרגע ההמראה הבחינו הנוסעים והצוות במטוס בריטיש איירווייס, כי משהו השתבש. מכיוון תא הטייס נשמע פיצוץ, החלון יצא ממקומו והקברניט נשאב החוצה. טייס המשנה נלחם נגד הרוח בתא הפתוח.
×�פיק פורסם מרץ 4, 2005 דיווח פורסם מרץ 4, 2005 :| :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: מטורף!!! איך הקברניט החזיק מעמד... הייתי בטוח שהוא מת... איך מתחו אותנו אה?
Itai Ganor פורסם מרץ 4, 2005 דיווח פורסם מרץ 4, 2005 היה מרתק לאללה, אחד הפרקים הכי טובים של תעופה בחקירה. :shock:
Almog Atar פורסם מרץ 4, 2005 דיווח פורסם מרץ 4, 2005 היה מרתק לאללה, אחד הפרקים הכי טובים של תעופה בחקירה. :shock: :shock: באמת פרק טוב, לא האמנתי שהטייס יצא מזה בחיים, פשוט נס.
אורח פורסם מרץ 4, 2005 דיווח פורסם מרץ 4, 2005 מדהים. חבל שטייס המשנה לא השתתף בתכנית. הייתי בטוח שהוא מת כי הם כל הזמן אמרו CAPTAINS BODY, אבל הם התכוונו לגוף במובן הפיזי ולא לגופה...
Yoav פורסם מרץ 4, 2005 דיווח פורסם מרץ 4, 2005 מדהים.חבל שטייס המשנה לא השתתף בתכנית. הייתי בטוח שהוא מת כי הם כל הזמן אמרו CAPTAINS BODY, אבל הם התכוונו לגוף במובן הפיזי ולא לגופה... בתור אחד שצפה בכל הפרקים, זה היה אחד מהמותחים ביותר, מה גם שהם לא הבאיות בדר"כ פרקים שכולם יצאו בחיים! אורן, כנראה שאתה צודק, אפילו שהתרגום אמר שהוא מת והם כל הזמן אמרו שהוא מת! ממש בנס הוא יצא, לראות ולא להאמין! אני עדיין בהלם מהפרק הזה, בהחלט מהטובים ביותר, והכל בגלל שחיברו ברגים טיפטיפה קטנים מידי :|
alon_a פורסם מרץ 5, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 5, 2005 באמת אחד הפרקים הכי מותחים שהיה בעיקר ברגע שאמרו שהקברניט ניצל הייתי בטוח שהוא נהיה צמח או משהו היה מוזר לראות אותו חוזר לטוס ישר אחרי חמישה חודשים לדעתי גם המקרה הזה הרבה יותר נחשב למעשה גבורה מצד הטייס משנה גם ברגע שהצליח להשתלט על המטוס גם ברגע שהדיילים חשבו לעזוב את הקברניט והוא אמר להם לא ובכך הוא הציל גם את המטוס וגם את הקברניט בכל מקרה מה שנשאר עכשיו זה לחכות לשבוע הבא עריכה: לפי האתר של נשיונל גאוגרפיק צפויים פרקים מאוד מעניינים כמו חטיפה התנגשות בגובה 36,000 רגל ועוד סך הכל יש עוד 5 פרקים אני לא ירחיב כדי לא להרוס את ההפתעה שבת שלום
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם מרץ 5, 2005 דיווח פורסם מרץ 5, 2005 הם שמים עכשיו איזה פרומו לגבי יום תעופה בחקירה, יום שישי ב13:00... צריך להיות מעניין