Ido Zilberberg פורסם דצמבר 1, 2003 דיווח פורסם דצמבר 1, 2003 שלום לכולם ! אני רוצה ללמוד לטוס באמת, ואני מחפש בית ספר לטיסה בשדה התעופה הרצליה. ממה שראיתי יש לפחות שלושה, והשאלה שלי היא איך אני יכול לדעת איפה הכי כדאי ללמוד. בלי להכנס לשמות ספציפיים של בתי ספר, איזה שאלות אני צריך לשאול (חוץ מהמחיר) והאם יש הבדל בכלל, כי הרי הרשיון בסוף הוא אותו רשיון (רשיון פרטי בתור התחלה). אם מישהו כבר עבר את התהליך אני אשמח לשמוע יותר פרטים. תודה, עידו
Levon Melik פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 אהלן עידו. לדעתי אתה צריך לנסוע להרצליה ופשוט לעבור בין בתי הספר,לרשום את התשובות ולפי זה כבר תיהיה לך תמונה.כמובן תתיעץ עם אנשים שעשו את זה,אבל כל אחד בסופו של דבר יגיד לך שהביס"ט בו הוא למד יותר טוב מהאחרים מכל מיני סיבות. חוץ מזה אני חושב שעם יש לך את הרצון ואת הכסף (בין 40 ל-50 אלף ש"ח) להתחיל את זה בארץ אז זה כבר לא כל כך עקרוני באיזה ב"ס תלמד כי אין הרבה הבדל. ידועי דבר יגידו לך יותר. אני למשל שקלתי את הכל והחלטתי לעשות את זה ב-WASHINGTON FLYING CLUB וכמובן כבר התחלתי את התהליך ויצרתי קשר עם רופא תעופתי מטעם FAA ,כדי לעבור את הבדיקות שתוקפן שנתיים עד גיל 40 ושנה אחרי. בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה בדבר האמיתי!
Shmulik Lin פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 ידידי במקרה עברתי את התהליך בהרצליה צור קשר אשמח להסביר