yonix4 פורסם דצמבר 1, 2003 דיווח פורסם דצמבר 1, 2003 שלום יש לי הצעה נחמדה!! אולי חלק ממכם שמעו על התוכנה מירק (MIRC) ואולי לא בכל מקרה בתוכנה שם אפשר לפתוח ערוצים על שרתים אז יש לי הצעה שנפתח לנו ערוץ שבו נוכל לעזור לטיסיים וסתם לדבר. להכין כזה דבר זאת ממש לא בעיה, יש לי כבר ערוץ מוכן שאני מוכן לנדב אותו למטרה זו, אז עם אחד המנהלים פו רוצה הוא מישהו מי IA מוכן לתת לי לעשות את זה אז שיפנה אליי למסנג'ר yonix4@walla.co.il אני מוכן גם לקחת על עצמי להכין מדריכים מפורטים, ולהביא לינקים לתוכנה, שיעזרו לכל אחד ואחד להצליח להיכנס לחדר במירק. אנחנו יכולים להצליח לעשות מזה דבר גדול אז אנא פנו אליי בקשר לתגובות והמנהלים עם הם מוכנים לשתף איתי פעולה תודה יהונתן.
Omer k פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 יוהנתן, אני ניסתי את הרעיון הזה מזמן ו"זכיתי" לתגובות - מה צריך את זה, בשביל יש את הפורום. אני עדין מאמין ברעיון שזה מקום טוב שהקהילה שלנו תיוצג בו. אם אתה צריך אני מוכן לעזור לך אחראי שתקבל אישור מאילן!
Levon Melik פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 שלום יוני. הנושא הזה כבר עלה לפני ע"י אומר, והנה הקישור : http://simdata.sourceforge.net/vatil/bo ... .php?t=312
yonix4 פורסם דצמבר 2, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 לא משנה מה היה אני חושב שזה יכו ללהיות טוב אז תגיבו ואני מכון לקחת על עצמי להכין מדריכיםן לכל אלה שלא מבינים ואל תחששו לא יפרצו לכם למחשב בעזרת התוכנה הזאת אתם רק בערוץ שלנו.
Omer k פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 שלום יוני.הנושא הזה כבר עלה לפני ע"י אומר, והנה הקישור : http://simdata.sourceforge.net/vatil/bo ... .php?t=312 קוראים לי עומר עם ע ולא א וליהונתן, חכה תראה מה התגבובת שהיו פה אם אהת צריך עזרה פנה אלי
yonix4 פורסם דצמבר 2, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 אני ראיתי את התגובות אבל אני שואל שוב אתם רוצים זה יכול להיות דבר טוב מאוד ואפילון ככה גם יצטרפו אולי טיסים חדשים! ועומר תשאיר איימיל או אייסקיו שאני יהיה יכול לדבר איתך
Omer k פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 ICQ: 178719905 תרשום שאתה מפה MSN: om_ka@hotmail.com וזה גם האימיל שלי
Izik Bakshi פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 שלום חברים, בהקשר לרעיון שהבאתם שפתיחת ערוץ ב MIRC יעזור לטייסים חדשים, אז אני רוצה להגיע שהחטיבה עשתה יותר מזה ופתחה ערוץ קולי בכל יום שישי שבו טייסים חדשים יכולים לבוא ולשאול שאלות, הערוץ נסגר מכיוון שטייסים חדשים לא הגיעו. דיברתם גם על פרסום, בזה אני רוצה להגיד שאת הפרסום של החטיבה נפרסם במקומות המיועדים לכך, דרך ערוץ MIRC יכולים להגיע לחטיבה כל מני מפריעים שאין אנו רוצים בהם!
Omer k פורסם דצמבר 2, 2003 דיווח פורסם דצמבר 2, 2003 אותי אישית איציק שכנע! אבל תעשו את הערוץ הקולי זה יכול לעזור גם לטיסים מנוסים שפתאום יש להם שאלה...
E.Z פורסם דצמבר 3, 2003 דיווח פורסם דצמבר 3, 2003 כמו שאיציק כתב גם אני חושב שלחטיבה יש מגוון רחב של אמצעי תקשורת בין החברים ואין צורך של MIRC בטח שלא לשימושים שלנו. אן טייסים חדשים רוצים לילמוד ולקבל עזרה יש להם את כל האמצעים בנתיים רוב הטייסים לא הביעו התעניינות בהם ואת זה אני רואה מידי יום על מסך המכ"ם במשמרות הפיקוח.