Ilan Cohen פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 אני רוצה להודות לכל מי שלקח חלק היום בארוע המשותף של VFS,VATIL,VATAME לכל הפקחים שהשתתפו, היה פיקוח יוצא מן הכלל. לכל הטייסים שנתנו תנועה מירדן לישראל. והעיקר שיש לנו יעד חדש שעכשיו נוכל לטוס אליו גם בעתיד. אז תודה רבה לכולם וניתראה באויר. להתראות. נב. תשחררו תמונות.
Omer k פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 תודה לכל הפקחים, הכול עבד כמו שצריך, למרות שבהתחלה הוא לא מצא את השרת אבל זה הסתדר מהר חח אין תמונות, למרות שטסתי ראייה וניווט עצמי - תדוה רבה לשאדי. אם תהיה דרישה לתמונות מהנתיב אני אבצע אותו שוב פשוט פחדתי שאם אני גם אקח תמונות בכלל הפלייט יקרוס. ושוב תודה לפקחים ולמארגנים.
Eliran-VFS1 פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 שלום, אני רוצה להודות לכול הטיסים שהגיעו לטוס באירוע מירדן לישראל! ולהודות במיוחד לאילן כהן , איציק בקשי , ושאדי אבו אחמד- על שאירגנו ותיכננו את האירוע עד לפרטים הקטנים!! תודה רבה כמו כן אני רוצה להודות לפקחים שפיקחו באירוע: שיר ,אוהד,יובל,שמוליק,יוסי,איציק ,איתי ואיתי, שאדי ועלי . היה אירוע מהנה מאוד, מקווה שנהנתם לטוס עם VFS - להשתמע!
e_dor פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 אמנם לא טסתי מירדן או אל ירדן אבל טסתי בתוך הארץ ומאוד נהניתי מהפיקוח שהיה לרשותי. אז גם אני מודה לכל הפקחים שעשו עבודה נהדרת וכל הכבוד ל-VFS על הרחבת רשימת היעדים של הטייסים הבינלאומיים שלנו שבוע טוב לכולם ולילה טוב.
Izik Bakshi פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 חברים היה אירוע ממש מהנה, פשוט כיף לסיים רגילה של 10 יום עם כזה אירוע, מחר חוזר לצבא אז כמה מילים: תודה רבה לאילן כהן על הרעיון והביצוע, ובכלל לכל צוות VFS על ההשקעה ועבודת הקודש בלימוד טייסים. תודה רבה לשאדי על האירגון מצד ירדן, ועל פיקוח מצויין בעמן סנטר, תמסור תודה והערכה רבה לעלי על פיקוח מצויין במגדל, ורק שתדעו כולם שזו הפעם הראשונה ששני החברים האלה מפקחים בירדן, פשוט כל הכבוד! תודה לפקחים היקרים שעשו עבודה מצויינת: איתי ארנון (TMA), שיר כרמון (גישה), שמוליק לין(תל אביב), יוסי לוי (מגדל ש"ד), אוהד שליו (מגדל ב"ג), יובל אלבז (קרקע ב"ג - בחלק הראשון של האירוע), תודה למצתרפים שלנו: רן פינקלס (אילת) ואיתי זכריה (הרצליה). תודה לכל הטייסים היקרים (במיוחד מחזור 6) שהגעתם במלוא הכוח והמרץ, ופשוט נתתם לפקחים אתגר מעניין, בסופו של דבר אתם המדד להצלחה של האירוע. בזמן האירוע היתה תקרית של טייס זר - LOT152, הטייס אישר הסעה דרך K U N ובו זמנית טעה וחצה את 12 מ F, כאשר היה מטוס בפיינל 12, כל הכבוד לאוהד שליו שלא לקח סיכון ושלח מטוס סביב, פשוט פעולה נכונה (ראוי לציון ), הטייס טוען שזה המחשב שגרם לו לעלות על 12 מ F..... :roll: שיהיה שבוע מקסים לכולם, נשתמע .
moti פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 מצטרף לתודות של דור. היה פיקוח מעולה גם בעמדות שלא היו קשורות ישירות לאירוע. תודה רבה לפקחים! שבוע טוב וחודש טוב לכולם!
Izik Bakshi פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 כמעט שכחתי :oops: , תודה רבה לאור (VATIL10) היקר על העזרה מאחורי הקלעים.
Kobi David פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 בעודי עסוק בעבודת קודש עבורכם (לאילן כהן המידע ) תיזז אותי אילן למטוס! וטוב עשה! זאת הפעם השנייה ברציפות שאני טס לג קצר ידנית לחלוטין, עם ה 767, בעזרת היוק והמצערת יש לי 23 כמו שכבר הזכרתי, ולכן בקושי נוגע בעכבר. הייתה טיסה קצרה וכיפית. תודה לכל המארגנים פקחים ובעיקר למשתתפים. נ.ב. - שיר - אני ביקשתי שיציבו אותך על הגישה, היית תותח!
Ilan Cohen פורסם מרץ 12, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 12, 2005 בעודי עסוק בעבודת קודש עבורכם (לאילן כהן המידע ) תיזז אותי אילן למטוס!וטוב עשה! זאת הפעם השנייה ברציפות שאני טס לג קצר ידנית לחלוטין, עם ה 767, בעזרת היוק והמצערת יש לי 23 כמו שכבר הזכרתי, ולכן בקושי נוגע בעכבר. הייתה טיסה קצרה וכיפית. תודה לכל המארגנים פקחים ובעיקר למשתתפים. נ.ב. - שיר - אני ביקשתי שיציבו אותך על הגישה, היית תותח! אני לא מגלה להם.
Itay Zecharia פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 היה אירוע מעולה, באמת כל הכבוד לכולם על הפיקוח ותודה לטייסים שלקחו חלק באירוע. הפעם הסטיק שלי החליט להפנות לי את הגב ולהתקלקל, מקווה לטוס באירוע הבא במקום לפקח. שבוע נעים.
danb2000 פורסם מרץ 12, 2005 דיווח פורסם מרץ 12, 2005 אומנם לא בוגר VFS אבל אמרו שפתוח לכולם אז גם אני נדחפתי :mrgreen: היה גדול ממש נהנתי, ביחוד לחזור "BACK TO BASIC" ולעשות CVFR שעון מפה שטח (מזל ששמרתי את המפה הישנה). כדרכי בקודש יש לי גם כמה שאלות אבל אותן אפרסם בפורום תמיכה או תחקירים ומי שבא לו שיציץ שם. לפה באתי רק כדי להגיד תודה ענקית לכל מי שהרים ותפעל את הארוע הזה. כל הכבוד!!!
Elad Zeierman פורסם מרץ 13, 2005 דיווח פורסם מרץ 13, 2005 כל הכבוד אחלה ארוע מזמן לא השתתפתי בארוע כטייס היה כיף- מרגישים יפה את גוטדל הארוע בזמן ההמתנה על מהסלול להמראה. לי אישית הייתה בעיה מישום מה בהליך התחרפן לי טיפה הסימולטור אבל הצלחתי לתקן וניכנסתי בלאכנוס לפיינל אבל בסוף הייתה נחיתה פצצה. כלהכבוד לצוות הפקחים עבודה טובה וברכות למרחב החדש שניפתח
Zeev Bucki פורסם מרץ 13, 2005 דיווח פורסם מרץ 13, 2005 ושוב נהניתי מהארגון למופת של האירוע כמו באירועים הקודמים:בלי תאונות בלי התנגשויות כל הכבוד לכל הטייסים שהשתתפו ותודה למארגנים:אלירן אילן כהן שאדי אבו אחמד ואם שכחתי מישהו איתו הסליחה.מצפה כבר לאירוע הבא של VFS. בוקי זאב:4X-MJB
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 13, 2005 דיווח פורסם מרץ 13, 2005 אילן תודה לך ולכל מארגני האירוע הזה- נהניתי בו מאוד.. פעם ראשונה לטוס למקום שאתה בעצם לא נוחת בארץ אלא במדינה שבד"כ ריקה מATC..
Shadi Abo Ahmad פורסם מרץ 13, 2005 דיווח פורסם מרץ 13, 2005 היה נחמד לארח אותכם .. מקווה שנזכה לראות טיסות ופיקוח בעתיד הקרוב בירדן
אורח פורסם מרץ 13, 2005 דיווח פורסם מרץ 13, 2005 מתנצל שאילת לא היה פתוח יותר מכמה דקות... היו מספר סיבות כולל ASRC לא על המחשב הקבוע שלי ולקח לי זמן לסדר אותו. בכל מיקרה, ניראה שהיה אחלה של ארוע וכל הכבוד למארגנים , לפקחים ולא פחות חשוב לטייסים שבאו לטוס. להית בארועים הבאים.