עבור לתוכן
לימוני

זיהוי סרט

Recommended Posts

פורסם

אני מנסה למצוא שם של סרט שראיתי אותו פעם אחרונה בערוץ 4 אולי לפני 10 שנים משהו כזה..

הסרט הוא על מקרה דומה למה שקורה בפרק בתעופה בחקירה עם המטוס שדאה לנחיתה אחרי שנגמר לו הדלק(אולי זה אפילו על אותו מקרה, אין לי מושג).

מה שאני זוכר מהסרט זה שהם הוציאו את הRAT (שבגיל 8 הנחתי שהוא מנוע חשמלי שעוזר לטוס כשנגמר הדלק... :roll: ) והם נחתו באיזה מסלול נחיתה נטוש בים, ששימש למרוצי מכוניות. כשהמטוס התקרב כל הנאשים שהיו שם על המסלול ברחו ופינו לו מקום. אחרי זה המטוס נחת ותוך כדי נחיתה נשבר לו כן הנסע הקדמי והוא החליק את רוב הנחיתה... כל המטוס התמלא עשן וכולם קפצו החוצה חוץ מהקפטן שחיפש אנשים שנשארו במטוס.

מישהו זוכר משהו כזה?

פורסם

אולי האירוע עם האיר טראנסט הA330 שהם דאו באוקיאנוס האטלנטי עם מנוע אחד עד לנחיתה בלג'אס שזה איפשהו באוקיאנוס, אבל להם לא נשבר הכן נחיתה כנראה משהו דומה.

פורסם

כן אני זוכר את הסרט, מדובר במקרה אמיתי שבסרט עשו אותו קצת הוליוודי.

767 אם אני זוכר נכון שבגלל טעות המרת מידות בכמות הדלק, הפך להיות דאון עמוס נוסעים.

הקפטן והטייס הראשון שהיו טייסים ותיקים, האחד הטיס דאונים והשני זכר שבאחת המלחמות (לא זוכר איזה), היה על אי באזור שבו הם היו, בסיס צבאי ובו מסלול שיספיק להם לנחיתה.

הטייס דאה עם המטוס עד לנחיתה בטוחה.

שם הסרט ממש לא זוכר והוא עדיין משודר מידי פעם בערוצי הסרטים השונים.

פורסם

כן רן זה בול זה, גם הזכרת לי שזה באמת היה משהו עם חישוב לא נכון של הדלק

ניסיתי לחפש על זה באינטרנט אבל כלום...

יש לך אולי הערכה מאיזה שנה הסרט או משהו כזה?

תודה !

פורסם

טעות בהמרת מידות או לא, טייס 767 היה אמור לראות עוד על הקרקע לפי ה FMC שאין לו מספיק דלק...

פורסם

ראיתי את הסרט חמוד לראות את הקטע של ה RAT ובאיזה נסיבות משתמשים בו :roll:

השחקן ששיחק שם הקברניט לא זוכר את השם שלו משחק בעונה הרביעית של 24 את שר הביטחון.

פורסם

לסרט קוראים נפילה חופשית אם אני זוכר נכון.

הקאלסיין של המטוס זה "canada world 174" ומדובר שם שהמטוס 767 נכנס לחברה וחישבו שם דלק בצורה לא נכונה, ליברות במקום ליטרים או משהו דומה.

פורסם

אני זוכר שראיתי את זה מזמן גם! היה קטע שהמטוס נוחת על שוק כזה (שנבנה על מסלול נטוש) ויש איזה ילד אחד שנוסע עם האופניים והמטוס כאילו "רודף" אחריו, נכון?

פורסם

חיובי, זה היה מסלול נטוש שנערכו עליו מירוצי מכוניות וילד של אחד המתחרים נסע על אופנים ובדרך נס ( :lol: ) המטוס נחת לפניו ולא פגע בו.

כן הנסע של המטוס נפגע והמטוס החליק על המסלול רק על הגלגלים האחוריים.

פורסם

וואלה נכון אני זוכר את הסרט הזה.. בעברית קוראים לו "נפילה חופשית" ואני זוכר ששם החברה הפיקטיבית שהמציאו לצורך הסרט נקראה canada world :P והוא נחת באיזה שדה נטוש שעשו בו תחרויות מירוץ באיזור שליד וויניפג :P

פורסם

בוקר טוב לחבורת מסניפי ריח מנועי דס"ל.

שמתי לינק עם הסיפור האמיתי, תקראו ותפסיקו להמציא המצאות.

אגב זה שכתב שם את הסיפור, כתב בצורה דיי מותחת.

אה וכן הנסע הקידמי לא נניעל בשיחרור נפילה חופשית שהצוות ניסה לעשות ולכן הוא נחת על האף (לאומת נחיתה על הפנים :wink: ).

תקראו יא עצלנים, והסרט היה סרט טלויזיה ולא קולנוע, הטיסה האימיתית היא Air Canda :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...