עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

מפגש בפיינל ביום שישי ה1.4 אחה"צ-**יש אישורים מסודרים

Recommended Posts

פורסם

אהלן אנשים,

רציתי לארגן איזה מפגשון בפיינל ליום שישי הזה ה1.4.. זה מספיק זמן בשביל להתארגן עם האישורים למינהם כמו בפעם הקודמת..

אני חושב לארגן את המפגש הזה בערך מסביבות 13:00-14:00 עד שימאס :D

הכינו את המצלמות! 8)

אז כולכם מוזמנים ;)

פורסם
יש מצב שאני יבוא, הכל תלוי בעומרי ובמצב רוח שלו 8)

אלמוג, אמרתי לך שאני מרשה לך ללכת... :D

כאילו אני שואל אותך :lol:

ולמי שעדיין לא הבין מדובר במצב רוח של אח שלי 8)

פורסם

יונתן מארגן לנו את האישור, הודעתי לו 3 ימים מראש, אני מאמין שזה מסודר.. יונתן בטח ירשום פה הודעת הרגעה :P..

אני מקווה שאנשים שבאים ממקומות רחוקים יוכלו לאסוף אנשים איתם גם אם זה אפשרי.. למשל כל החיפאים למינהם :P..

אני ככל הנראה יגיע בין 14:00 ל15:00.. כמובן שיהיה אפשר להגיע הרבה קודם להתנחל :D

פורסם
יונתן מארגן לנו את האישור, הודעתי לו 3 ימים מראש, אני מאמין שזה מסודר.. יונתן בטח ירשום פה הודעת הרגעה :P..

אני מקווה שאנשים שבאים ממקומות רחוקים יוכלו לאסוף אנשים איתם גם אם זה אפשרי.. למשל כל החיפאים למינהם :P..

אני ככל הנראה יגיע בין 14:00 ל15:00.. כמובן שיהיה אפשר להגיע הרבה קודם להתנחל :D

מי מתכנן להגיע?

ושוב האם יש מישהו מהצפון? :roll:

פורסם

שלום, אשמח מאוד אם אוכל לקבל בפרטי מספר של מכשיר נייד של מישהו שנוסע מחר לILS12 לצורך תאום

פעם אחרונה לא הצלחתי למצוא איפה נקודת המפגש

פורסם

טוב לאלה שלא יודעים איך להגיע אני יאמר לכולם איך + איזושהי תצ"א מסומנת שתוכלו לראות..

(ההוראות הן לבאים מכביש 1):

יוצאים מכביש 1 למחלף שפירים לכיוון יהוד ואור יהודה על כביש 412. תמשיכו לנסוע ישר ותגיעו למקום שיש בצד שמאל תחנת דלק של סונול ומצד ימין פנייה ימינה עם שלט אין כניסה פרט לרכב מורשה, פנו ימינה במקום, תמשיכו בנסיעה ישר ישר עד אחרי שתעברו את העיקול, ואז יהיה לכם פנייה שמאלה על כביש עפר, סעו בו, הכביש אמור להתעקל ולהיות מקביל לאורות הPAPI.. סעו סעו עד הגדר- ושם אנחנו נהיה.. (במידה ויש אישור.. יונתן מה קורה עם זה?)

והנה תמונה להמחיש איך להגיע (תמונה אחת שווה 1000 מילים :))

ilshow.jpg

פורסם

חחח ירדן מאיפה התמונה?!

אהבתי את הקטע:

"פנייה ימינה עם שלט אין כניסה פרט לרכב מורשה, פנו ימינה במקום"

חחח אין כניסה אבל פנו ימינה..!

סבבה נגיע לשם.. :D תודה רבה ירדן.. :P

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...