David Misha פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 זה רץ מצויין בפורומים זרים, ממש בקיצור בלי לכתוב מגילות ארוכות, מה כל אחד מאיתנו היה רוצה או מצפה לראות בFS10 הקרב ובא בשעה טובה. אני לדוגמא הייתי רוצה לראות שעונים (Glass Cockpits) יותר מפורטים ומציאותיים ואפשרות להוציא את השעונים מתוך הפנלים ולאפשר שליטה בתצורה ובגודל... זה ממש ממש היה מתאים לי .. מה לכם?
Ariel פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 הי דודי, מה אני רוצה לראות בפלייט החדש ? פשוט מאוד, פריצת דרך במנוע גראפי שתאפשר רמת פריימים יציבה וטובה, זה כל מה שאני מבקש. אריאל
Yehonatan_el פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 אני הייתי רוצה שהגרפיקה של האדמה תיהיה יותר יפה למשל שיהיה אפשר לראות עשבים ליד המסלול שנוחתים
David Misha פורסם מרץ 30, 2005 מחבר דיווח פורסם מרץ 30, 2005 כשמייקרוסופט תכננו את הסימולטור הם התמקדו יותר בנושא הראליטי של הטיסה המקצועית ופחות בממשק הגראפי והסביבה. הסביבה היא סך הכל תפאורה יפה לדבר האמיתי שהוא הסימולטור..את הסביבה אפשר למצא במאות אתרים ובוני סינרים שנותנים אחלה של תפאורה. אבל זה בסדר כל אחד יכתוב מה שבא לו :wink: :wink:
Yehonatan_el פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 כשמייקרוסופט תכננו את הסימולטור הם התמקדו יותר בנושא הראליטי של הטיסה המקצועית ופחות בממשק הגראפי והסביבה. הסביבה היא סך הכל תפאורה יפה לדבר האמיתי שהוא הסימולטור..את הסביבה אפשר למצא במאות אתרים ובוני סינרים שנותנים אחלה של תפאורה. אבל זה בסדר כל אחד יכתוב מה שבא לו :wink: :wink: כן אבל יש לנו מספיק חברות שמשקיעות במטוסים שיהיו הכי ראליסטים שיש, וכמו שרואים מייקרוסופט לא משקיעה במטוסים שלה אז לפחות שישקיעו בגרפיקה.
Liav Nefesh פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 הייתי רוצה שיהיה מודל נזק הרבה יותר יפה ויותר מציאותי וגם רכבי שטח לא יזיקו (:
Yoav פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 מבחינת מנוע גרפי, אפשר יותר טוב, אבל אין לי תלונות... אני הייתי רוצה שישפרו קצת את הריאליסטיות של המודלים שבאים איתו, יותר פונקציות, אולי אפילו FMC והצג שמראה אותו(ברח לי שמו כרגע... :oops: ), SB מובנה(כדי שלא נצטרך לחכות שנה וחצי לSB4 , סינרים יותר ריאליסטיים ועדיך כמובן עם שרוולים ומכוניות זזות. וזהו עם הדרישות שלי
yuval_el פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 מודל טיסה יותר מציאותי (לא חושב שהמטוסים בFS מתנהגים באויר כמו האמיתי) השפעה יותר רצינית ואמיתית של מזג האויר על המטוס. מערכת מזג אוויר יותר דינאמית -עננות שנבנית במשך הזמן, עננים זזים, טרמיקות וכו'.. ומודל נזק כמו שליאב אמר- שלא כל פגיעה קטנה במטוס תהרוס אותו.
Yahav Barzilay פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 מה הייתי רוצה? קודם כל דבר ראשון, שהדרישות יהיו פחות כבדות, כי רק פנטגון יכול להריץ את הסימולטור במלואו כמו שצריך.. דבר שני הייתי רוצה יותר ריאלסטיות בתוך הסימולטור עצמו ושלא נצטרך להתקין מאה אלף תוספים, שהם עצמם מאטים את הסימולטור.. זהו, אלה לדעתי הדברים הבסיסים, כשהם יהיו, יהיה אפשר כבר לבקש יותר..
xenopus פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 הרי המנוע של FS לא השתנה כל כך בין הגרסאות 2000, 2002 ו- 2004 (ואני מדבר על המבנה הבסיסי של הסימולטור ולאו דווקא הגרפיקה שקפצה מדרגה בין 2000 ל- 2002. ובכן, השמועות מספרות שהם בונים את 10FS מחדש ומתחילים מאפס (complete rebuild). זו כנראה גם הסיבה שיקח לו יותר זמן מהצפוי עד שהוא יצא. יש דיונים מעניינים על 10FS דווקא בפורום של PMDG בהודעות העוסקות ב- 747-400 הממשמש ובא כבר יותר מדי זמן והופך את הממתינים לו מודאגים מכך ש- 10FS יצא קודם וה- 747-400 לא יעבוד איתו.
the pilot פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 כמובן גרפיקה ומטוסים יותר טובים,לא הגיוני שבמטוס(כבד) לא יהיה LNAV ו VNAN.
אורח Ofek פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 אייאי הרשימה דיי ארוכה - -קוקפיטים יותר רציניים וריאליסטים בעיקר במטוסי הנוסעים (כנראה שמייקרוסופט לא שמעה על דברים כמו אוברהד טוב,או מחשבי טיסה),שיתנו משהו שיכול לפחות לתת תחרות כל שהיא לLDS ול-PMDG -רכבי קרקע דינאמים כמו שכבר אמרו,יעזור מאוד,ויגביר באופן משמעותי את הראסלטיות של הסימולטור -אני באופן אישי הייתי שמח לראות בנוסף עוד שני מטוסים קלים דו מנועיים\טורבופרופים. -מודל נזק,זה בעיקר מה שצריך,יגביר משמעותית את הראליסטיות של הסימ'. -עצים ושיחים,נראים לא משהו בנוכחי,מודלים תלת מימדיים או טקסטורות משופרות ומגוונות יותר יעזרו. -תנועות קרקע של מכוניות על הכבישים יהיה מדהים (תארו לכם CVFR הרצליה - חיפה עם תנועה סואנת מתחת לרגליים) אני מקווה שהגרסה החדשה תהווה הבדל מספיק גדול מהנוכחית,ולא כמו שיהיה עם ההבדלים בין FS9 ל- FS8, שהיה בעיקר הבדלים קוסמטים בין הגרסאות הדבר היחידי שאני מעדיף שלא ישתנה זה הסוגי (הפורמטים של) מודלים וסינרים שהסימ' תומך בהם,כי מאוד חבל עם כל עשרות אלפיי התוספות הקיימות לגרסאת 2004 לא יעבדו ב2006
moti פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 מה אני הייתי רוצה? קודם כל כמו שאמרו, שהמשחק לא יהיה כבד וזולל פריימים ומכביד ומעמיס על המחשב. קצת נראה מוזר שצריך בשביל משחק מסוים מחשב חזק באלפים שקלים, מבחינתי, לא אכפת לי אם אני אראה קרקע בלי עצים או שאר הדברים שציינתם, אנחנו טסים- לא נוסעים. דבר שני זה הריאליסטיות של הפאנלים והמודלים- אף אחד כמעט לא טס במודלים הדיפולטים שלל הסימולטור, למעט הססנה ואולי הביצ'.
talkaplan פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 שכל המטוסים היו הרבה הרבה יותר ריאליסטים שיהיה אפשר לבדוק שמן כמו בפיפר קאב של ארוסופט וכל מיני דברים מתקדמים למשל עם פותחים מדפים מעל המהירות המותרת לזה אז שהמדפים ישברו ושעם הסלד גבוה מידי שישרף המנוע וכל מיני דברים כאלה אבל שהם לא סתם יקרו כזה שיהיה סיבה אמיתי לדברים האלה שמי שיודע לטוס פרפקט במטוס לא יקרה לו כלום
Itay Zecharia פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 היה מתאים לי אם היו משקיעים יותר בהרגשה של להיות בטיסה עצמה, גם אם זה כולל טרמינל עם אנשים, וBOARDING אמיתי יותר, וגם אם זה אומר לראות אנשים ואנשי צוות במטוס, נוסעים וכו'. פשוט כל דבר שיקרב אותי לריאליזם יהיה יעיל.
Elad Zeierman פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 היה מתאים לי אם היו משקיעים יותר בהרגשה של להיות בטיסה עצמה, גם אם זה כולל טרמינל עם אנשים, וBOARDING אמיתי יותר, וגם אם זה אומר לראות אנשים ואנשי צוות במטוס, נוסעים וכו'. פשוט כל דבר שיקרב אותי לריאליזם יהיה יעיל. בקיצור אתה מחפש כאן SIMCITY לא סימולטור.
moti פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 היה מתאים לי אם היו משקיעים יותר בהרגשה של להיות בטיסה עצמה, גם אם זה כולל טרמינל עם אנשים, וBOARDING אמיתי יותר, וגם אם זה אומר לראות אנשים ואנשי צוות במטוס, נוסעים וכו'. פשוט כל דבר שיקרב אותי לריאליזם יהיה יעיל. אתה מעדיף שהם ישקיעו את הכל בזה ושתצטרך להטיס 747 דיפולטי עם GPS? לדעתי הם חייבים להשקיע במודלים ובפאנלים, זה קודם כל סימולטור טיסה שאמורים לראות בו את הקוקפיט ריאליסטי, מבחינתי, שהמצב על הקרקע ישאר אותו הדבר. אותי זה מספק.
OmriSoudry פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 רוצים להשפיע באמת? קראו את הכתבה הבאה, לא תתאכזבו! http://israel.simflight.com/modules.php ... le&sid=135
Elad Zeierman פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 רוצים להשפיע באמת? קראו את הכתבה הבאה, לא תתאכזבו!http://israel.simflight.com/modules.php ... le&sid=135 הצבעתי בסקר הזה 90 אחוז מהסקר שיווקי ולא מתייחס באמת למה שאנחנו רוצים לראות בסימולטור הערכה גסה שלי - לא נראה סימולטור לפני אמצע 2007 תחילת 2008 מהסיבה שנראה שהפרוייקט נמצא רק בתחילת דרכו סקר כזה לא מריצים על תוכנה שנמצאת בגרסאות בטא.. אין סיכוי שנראה סימולטור עד תחילת 2006
OmriSoudry פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 נכון, אבל אלעד, הסקר עוד לא בא לבדוק מה אנחנו רוצים או לא רוצים. הוא בא לבדוק האם אתה מתאים להיכנס לצוות האנשים שיעזרו להם בשיפור הסימולטור, אותו צוות אנשים שיגיד להם מה רוצים ומה לא. כרגע רק בודקים אם אתה מתאים או לא...
Elad Zeierman פורסם מרץ 30, 2005 דיווח פורסם מרץ 30, 2005 נכון, אבל אלעד, הסקר עוד לא בא לבדוק מה אנחנו רוצים או לא רוצים. הוא בא לבדוק האם אתה מתאים להיכנס לצוות האנשים שיעזרו להם בשיפור הסימולטור, אותו צוות אנשים שיגיד להם מה רוצים ומה לא. כרגע רק בודקים אם אתה מתאים או לא... לפי דעתי יש בזה המון בולשיט .... מייקרוספוט לא כל כך צריכה להריץ סקר כזה כדי למצוא את האנשים "המתאימים" שיעבדו במחלקות הפיתוח של FS ...בקיצוק שיווקי נטו אגב אם הם עוד לא מצאו את האנשים שלהם אז תוספיו לפחות עוד חצי שנה למה שכתבתי למעלה לשיחרור FS10