Erez Savir פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 ראיתי בהורדות רק מטוסים,איזה מסוקים צריך להוריד?
tamir_yosef פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 שלום חברים זה הקישור להורדה של המסוק שהיה במפגן http://69.44.154.34/ifolio_files/file_gallery/File--Downloads/Helicopters/Pavehawk.zip
gilad13 פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 ואיפה יש את הקישורים של המטוסים? עריכה: אני מצאתי קישורים למטוסים ולסינארים הבאים: *פלמחים *F16 *ספיטפייר *מטוס פעלולים (איזשהו...) *הרקולס יש עוד דברים שצריך להוריד?
Eliran-VFS1 פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 נשאר עוד כ 10 מקומות כולם כבר מחוברים! מי שחושב להגיע להזדרז כי אנחנו סוגרים את השרת. מטס יום העצמאות 2005 מתחיל בעוד חצי שעה!!
NoX פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 למנהלי VFS היקרים (בערך), שמכניסים את הסיסמא הפלייט נתקע! עוד דבר: הפינג שלי לשרת שלכם נע בין 500 ל700 זה הולך להיות גרוע...
Ilan Cohen פורסם מאי 14, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2005 למנהלי VFS היקרים (בערך),שמכניסים את הסיסמא הפלייט נתקע! עוד דבר: הפינג שלי לשרת שלכם נע בין 500 ל700 זה הולך להיות גרוע... מה זה בערך?? יש עומס כרגע בחיבור סבלנות זה יסתדר.
רפאל פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 למנהלי VFS היקרים (בערך),שמכניסים את הסיסמא הפלייט נתקע! עוד דבר: הפינג שלי לשרת שלכם נע בין 500 ל700 זה הולך להיות גרוע... מה זה בערך?? יש עומס כרגע בחיבור סבלנות זה יסתדר. אהלן אילן, אני מאזין לבעיות שלכם בכניסה לשרת ע"י טיםספיק . כשמקישים סיסימה הפלייט נתקע . זה ממש מוזר ...
Yahav Barzilay פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 למנהלי VFS היקרים (בערך),שמכניסים את הסיסמא הפלייט נתקע! עוד דבר: הפינג שלי לשרת שלכם נע בין 500 ל700 זה הולך להיות גרוע... מה זה בערך?? יש עומס כרגע בחיבור סבלנות זה יסתדר. אהלן אילן, אני מאזין לבעיות שלכם בכניסה לשרת ע"י טיםספיק . כשמקישים סיסימה הפלייט נתקע . זה ממש מוזר ... חבר'ה! מספיק להתלונן!!!! :x זה עובר כל גבול! דבר ראשון אנחנו מאוד מאוד מתנצלים. נכון.. לא כולם מצליחים להיכנס לשרת כי הוא עמוס, אני לא יודע אך אני דיי בטוח שאין שרת מולטי פלייר רגיל חוץ משרתי ואטסים שיכולים להכיל כל כך הרבה כניסות! היינו מאוד רוצים שכולם יצליחו להיכנס, אבל זה לא ככה.. השרת עמוס צריך להמתין מספר דקות. אני בעצמי המתנתי 8 דקות עד לחיבור ובסוף התחבר, אז קצת סבלנות. ולא להיות כאלה שמקטרים על כל דבר, כי אנשים עבדו על המטס הזה יותר מחודש, ותאמינו לי שהיינו רוצים שכולם יראו את מה שעבדנו עליו כל כך הרבה, אבל זה לא ייצא כי זה לא הגיוני שלשרת רגיל יכנסו המון מטוסים. ושוב בשם כל הצוות שאירגן את האירוע אנחנו מצטערים שלא הצלחתם להיכנס, ומי שכן הצליח, אנחנו בטוחים שנהנתם, כרגע האירוע עומד להיסתיים במגן ענק של המסוקים![/b]
Ilan Cohen פורסם מאי 14, 2005 מחבר דיווח פורסם מאי 14, 2005 זהו חברים היסתיים לו המטס. אני רוצה להגיד תודה לכל מי שעבד על הארוע במשך חודש שלם. לכל הטייסים. צוות מסוקים: שיר כרמון:תמיר יוסף:עומרי:ניצן רגב[שלא יכל להשתתף בסוף אבל עבד יחד עם הצוות]. לצוות הארובטי:טל וערן. לצוות האנגלים שעשה מופע ארובטי [לא זוכר את השמות] לאלירן שטס עם הF16 ליהב ברזילאי עם הספיטפייר. וצוות תידלוק שלא יכל להתחבר אוהד אריאל וערן. תודה גם לצופים הרבים. להתראות בשנה הבאה.
Yahav Barzilay פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 מישהו צילם?. יש תמונות ויש סרטונים, אני חושב שיעלו אותן בקרוב... יש למה לצפות :wink:
OmRI פורסם מאי 14, 2005 דיווח פורסם מאי 14, 2005 יהב בנוגע לתגובתך מעל לתגובתו של אילן אני חיכיתי במשך רבע שעה או לפחות 12 דקות ככה כדי להתחבר ונכון הייתי עצבני והבנתי כמה שגם אתם עשיתם בשבילנו. אני פעלתי יותר מעצבנות לצערי מכיוון שמספר דברים נוספים עברו עליי היום וזה פשוט התפרץ לי כל הזעם הזה ככה שאני רוצה בשמי בלבד להתנצל בפניכם כי אני מאוד מעריך את זה שניסיתם ואני יודע שגם אתם פעלתם לא קצת כדי שזה ייצא לפועל כמו שזה יצא ואין מה לעשות אתם צודקים אין דבר שהוא מושלם תמיד תצוץ לה בעייה חדשה ועוד בעייה שתתווסף לבעיות הקודמות אך אין מה לעשות צריך להסתכל על הצד החיובי בעניין ולהנות. ככה שתדעו שאני מעריך מאוד את מה שעשיתם בשבילי ובשביל השאר ונתתם לנו הזדמנות לחשוף את כישורי הטיסה של הקהילה המקסימה שיש לנו כאן! שיהיה לילה טוב והמשך שבוע נעים לכולם וכמו האחרים גם אני מצפה(אך אתאזר בסבלנות)לתמונות ולסירטונים
Eliran-VFS1 פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 שלום, כמה דברי סיכום על המטס היפה הזה! כמו אילן, עלי להודות לצוות הטיסים שהתאמנו שעות על גבי שעות לקראת המטס , ומי שנשאר וצפה ראה את איכות העבודה! כול הכבוד. והתודה הכי הכי חשובה היא לחברנו באנגליה שנתנים לVFS (ואף למטס) להתקיים על השרתים שלהם בלי אף תמורה! חברנו האנגלים או בשמם UKATC אשר תומכים בבית ספר כבר חצי שנה .תודה (חלכם קוראים עיברית אז לא לדאוג ) למי שרוצה לבקר ולהצטרף לקבוצת איכות מבחינת הסימלטורים :!: http://www.ukatc.com עכשיו, לכול המתלוננים אני מציע שתנסו להרים דבר כזה בעצמכם ואז תדברו. זה ש3 4 מתוך כ20 צופים ו10 טיסים לא הצליחו להתחבר לא אומר שצריך להתבכיין כאילו מה קרה. דרך אגב אותותו יש תמונות ממטס ואולי גם קליף. להתראות ותודה שהגעתם למטס ההצדעה לכבוד יום העצמאות ה57.
Eliran-VFS1 פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 שלום לכולם !אם כבר אנחנו מעלים את שמם של הרשת האנגלית הייתי רוצה להסביר קצת יותר על הרשת ועל החברות שלי ושל vfs ברשת הנפלאה הזו. אני חבר ברשת האנגלית למעלה משנה וחצי ,הכרתי שם אנשים מדהימים מכל העולם ובעיקר מאנגליה. קישרתי בין הרשת האנגלית לבית הספר לטיסה vfs לאחר קושי של vfs למצוא שרתים לנהל את בית ספר לטיסה ולשמש עבור טייסים ישראלים קרש קפיצה אל העולם הוירטואלי ולהכנות להם יכולות טיסה ברשת הגדולה מכולם vatsim. ניצלתי את הקשר החם שלי עם צוות הנהלת UKATC ופניתי אל הנהלה ,לאחר דיון קצר קיבלנו רשות לנהל את שיעורי בית ספר לטיסה בשרתים של UKATC . בית ספר לטיסה vfs מקבל את כל השרותים למעלה מחצי שנה מ UKATC שהם כוללים שימוש מלא בשרת הקולי team speak כולל הרשאות system admin להנהלת בית הספר לטיסה אלירן ואילן , נפתח שרת host במיוחד ולשימוש אישי של בית ספר לטיסה vfs בשרתים של האנגלים עם שליטה מלאה של הנהלת vfs על אותו שרת host . השרתים של vfs ברשת האנגלית פתוחים לשימוש vfs למדריכים והחניכים במשך כול השבוע 24 שעו ביממה. אני חושב שעל כולנו להודות לרשת האנגלית UKATC על שעוזרת ללא היסוס לקדם ולעזור לבית ספר וירטואלי לטיסה vfs ומאפשרת ע"י כך ליצר המוני טייסים לטובת החטיבה הישראלית . ללא מילים תודה רבה להנהלת UKATC על העזרה והתמיכה הרבה. כן ירבו שיתופי פעולה כאלו בעתיד לכל אלו שלא מכירים את הרשת האנגלית הייתי רוצה לתת הסבר על השירותים הוירטואלים שהם מציעים אני חושב שלטיסים הישראלים החדשים ואלו שרוצים לשפר את האנגלית זה המקום . כמובן הרשת האנגלית UKATC לא מהווה איום או תחרות כל שהיא על הרשת הגדולה vatsim הרשת האנגלית מציעה שרותים של טיסות IFR בימי ראשון שני בשעה 19:00 חמישי ושישי בשעה 19:30 שעון אנגליה. כאשר בסשן כזה נפתחים ארבעה עד חמישה שדות תעופה באנגליה וסביבותיה אנגליה סנטר ואירופה סנטר. משך כל סשן כזה נמשך כ 3 שעות תלוי במספר הטיסות והפקחים יש לציין שזה ממש שונה באופיו מסשן של vatsim למעשה סשן שלהם מתאים לכל טייס מטייס מתחיל שלא יודע לנהל fms או מערכות מיחשוב או ניווט אחרות ודפיות ועד טייס מקצועי שיודע לעשות הכל בעצמו . אני התחלתי את לימודי הטיסה וההכנה שלי לטיסות רשת vatsim ברשת האנגלית ואני חייב לציין שזה בית ספר ענק לתרגול טיסות ifr לימוד נד"בר באנגלית ושליטה על המטוס למעשה זה די פשוט כל מה שצריך זה לשלוח תוכנית טיסה פשוטה לפי השדות הפתוחים בסשן לדוגמא FP EGLL EGCC IFR FL220 B737-800 כמו שאתם רואים התוכנית טיסה מאוד פשוטה בחרתי טיסה מ איטרו ל מנצ'סטר מכשירים גובהה 22000ft במטוס 737 . את שאר העבודה הפקחים יעשו בשבילכם פשוט תקבלו VOR מהפקח שכולל את התדר והכיוון ותתבקשו לטוס לעברו בעצם עוברים מ vor ל vor עד שמגיעם לשדה היעד כאשר בשדה היעד תקבלו מסלול לנחיתת ils כולל תדר וכיוון מסלול בעצם כל מה שעל טייס לדעת הוא לנחות ils ולטוס מ vor ל vor ולדעת אנגלית טכנית ובסיסית לטיסות ifr . לכל החוששים מלדבר אנגלית שלא יחשוש ויתחיל לטוס אתם תראו שזה בסך הכל אנגלית טכנית ההוראות חוזרות על עצמם ותוך זמן קצר של כמה טיסות כאלו תשלטו בלי שום בעיה בנדבר אנגלית ותוכלו להרחיב את הטיסות שלכם ברשת vatsim גם ליעדים אחרים בחו"ל. אין מהלפחד גם טייסים חדשים יכולים להצטרף ולהתחיל לטוס טעיות טיסה מתקבלות בנימוס ועזרה מצד הפקח לפתור את הבעיה . בנוסף בימי רביעי יש טיסות vfr למעשה זה לא טיסות ראיה רגילות אלו טיסות מאתגרות ישנו צוות ב UKATC שיושב ובונה תוכנית טיסה מאתגרת כל פעם באזור אחר בעולם כולם נכנסים לאותו שדה ופשוט טסים במיבנה משדה לשדה כאשר בסשן כזה יש חמישה שדות שהמרחק בנייהם לא עולה על 50 מייל ימי . אין פיקוח זה בשביל הכיף אפשר לדבר אחד עם השני במהלך הטיסה כולם טסים באותו מטוס king air והנחיתות ממש לא קלות . לדוגמא טיסות באיזור nepal טיפוס ומעבר הרים בגובהה 20000 רגל עם king air זה לא דבר כל כך פשוט ונחיתות בין ההרים במסלולי חול על צלע הר או בתוך הרי געש רדומים נוף עוצר נשימה פשוט חויה מומלץ לכל אחד. לפרטים נוספים ועזרה אפשר לפנות אליי למסנג'ר האתר של UKATC הוא www.ukatc.com תודה לאלה ששאלו לגבי UK . כאן יש את ההסבר המפורט ולעוד מידע תוכלו לפנות לאסי.
ELY150 פורסם מאי 15, 2005 דיווח פורסם מאי 15, 2005 שלום לכולם תרשו לי להוסיף ולהודות לכל הנוגעים בהקמת אירוע יום העצמאות. זהו האירוע הראשון מסוגו של צוות ישראלים שחוגגים את יום העצמאות במיפגן אווירי יוצא מן הכלל. באירועים הבאים אני בטוח שהצוות המארגן ישתפר בהכנות, בהנחיות, ובכניסה לשרתים . נלקחו בחשבון ונרשמו הבעיות והוסקו המסקנות על מנת לשפר את המפגן מהבחינה הלוגיסטית אני חושב שלא כולם יודעים כמה מאמץ אדיר השקיעו המארגנים להקמת אירוע רב מישתתפים ברמה כזו על מנת שכולם יוכלו להנות . מדובר בשעות על גבי שעות של תיאום בין הצוותים ,בחירת סוגי המטסים, הרעיונות של המארגנים והכי חשוב בנית התרגילים והרעיונות של הצוותים הטסים , תיאום השרתים ,בדיקות מקדימות, תיאום עם הצוות ההנהלה הבריטית שעוזרת בשרתים ובכל מכשול או בעיה שרק צצה אני רוצה כאן להודות לכל הנוגעים בדבר בעיקר לאילן כהן שעמל ימים ולילות שאירוע כזה יצא לפעול בלעדיו האירוע לא היה עומד על הרגלים . אני יודע כמה מאמץ ורצינות אילן השקיע ולקח את הדברים אין לכם מושג כמה זה לא פשוט להעמיד אירוע רב משתתפים . אני רוצה להודות כמובן לכל הצוותים שהתאמנו ולקחו את האירוע בצורה רצינית ביותר ובצעו תרגילים ברמה מקצועית. אני רוצה להודות שוב UKATC על התמיכה השאלת השרתים ועל שליחת צוות מקצועי להשתתפות במפגן . שיתוף פעולה ללא דופי בין שתי האירגונים UKATC ל vfs . תודה רבה לכולם המשך שיתוף פעולה פורה בין חברי החטיבה ושיתופי פעולה עם חברות ווירטואליות אחרות אסי בלו