jambo7 פורסם דצמבר 7, 2003 דיווח פורסם דצמבר 7, 2003 -------------------------------------------------------------------------------- אני טס בד"כ במטוסים כבדים 747 707 a340 בינתיים יש לי רק 747 שמותאם לצרכים שלי 1 אני רוצה להתחיל טיסה כאשר המנועים כבויים והחשמל כבוי 2אני רוצה לגוון את תוכנית הטיסה ולטוס עם vor inst nob במקביל בכדי להפוך אתהטיסה ליותר מעניינת כאשר טסתי אוף ליין הייתי טס בvor בלבד בטיסה ברשת לא יאפשרו לי את זה ואני לא מבין למה 3 אני מחפש מידע על מחשב טיסה ואם יש טעם אולי ארכוש אחד כזה תודה
Levon Melik פורסם דצמבר 7, 2003 דיווח פורסם דצמבר 7, 2003 אהלן! לגבי מנועים וחשמל כבוים ישנה תוספת שאפשר להוריד ,נקראת COLD AND DARK COCKPIT,זה קובץ אחד שמחליפים בסימולטור עם גיבוי של הישן. לגבי טיסת מכשירים עם HSI כמו שאתה מתאר הייתי מציע לך לרדת כמה דרגות ולקחת מטוס קצת יותר פשוט כמו KING AIR או ATR ולטוס בנתיבי ATS בארץ או לתרגל בגבולות ב"ג. אתה מוזמן ליצור איתי קשר למקרה שתצתרך עזרה או את הקובץ. :wink:
jambo7 פורסם דצמבר 8, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2003 מאיפה אני מוריד את הקובץ ? למה הנווט ב vor לא מתאים למטוסים כבדים
Levon Melik פורסם דצמבר 8, 2003 דיווח פורסם דצמבר 8, 2003 אני לא זוכר מאיפה הורדתי את הקובץ אבל יש לי אותו במחשב. לגבי הניווט VOR,לדעתי זה לא נוח לתרגל טיסות VOR (מכשירים) עם 744 במרחב קטן ,ובים עוד לא התקינו אנטנות VOR. עם אתה עדיין מעוניין בקובץ ,צור קשר. שבוע טוב!