e_dor פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 שלום חברים, ביום שישי הזה, לפנות בוקר [4] אני יוצא לכיוון אמסטרדם אהובתי. בכל אופן - אני "חמוש" ב-20 ג'יגה של תמונות [אל תתלהבו, זה כולל הטיול וכולל הטיסות, לטיסות אני מקציב כרטיס של 256 "בלבד"] ולכן אני אומר - אם יש לבוני הסינרים משהו מאוד ספציפי שאין להם - שיגידו עכשיו. אני אמנם ממריא בחושך אבל אני חוזר כשיש תאורה משהו משהו, שישי הבא בצהריים. אז - בשביל זה הדיון, לשם בקשות. ומלבד זאת אני רוצה לאחל לגיל גורני ולכל מי שנוסע לחופשה בחג, שתהיה טיסה נעימה ותשמרו על עצמכם. ולכולם - חג שמח וכשר [אם אתם מקפידים] ותציפו את הפקחים לכבוד החג ! תבלו בחג אנשים, מקווה שאצל המשפחה יהיה אינטרנט ואוכל להתעדכן קצת במה שאתם זוממים כאן בפורום :wink: להשתמע ! נ.ב תבלו במרכז התיאום - אם תשארו עד הצהריים אולי תראו את 338 נוחת - זה אני
אורח Ofek פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 כמו שכבר אמרתי לך במסנג'ר,טיסה נעימה,תהנה כמה שאתה יכול,וכמובן שתמלא צ'יק צ'אק את ה-256 מגה האלה. אני חושב שאתה כבר יודע מה לצלם בשבילי
Erez Savir פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 דור!!איזה כיף לך שאתה טס לסחיפול ועוד לבד אני שוב מתנצל שלא יצא לי לצלם את התמונות בסימולטור.... שוב,נסיעה טובה
GILG פורסם אפריל 20, 2005 דיווח פורסם אפריל 20, 2005 תעשה חיים דור!! אני ממריא גם מחר ב00:25 לפריז שארל דה גול עם ארקיע 745, מקווה שיהיו תמונות טובות ואולי גם קוקפיט. חג שמח ממני ולהשמע בעוד 11 ימים
e_dor פורסם אפריל 20, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 20, 2005 תודה לכולם ! אשתדל לעשות חיים טוב - תודה לכל המאחלים, עד מחר בלילה תצטרכו עוד לסבול אותי בכל אופן - בקשות אפשר לכתוב פה עד מחר ואם יהיה במהלך השבוע ... אולי אראה מהולנד אבל לא ברור כמה אהיה שם באינטרנט - סביר להניח שלא הרבה כי ... אני בחופש בחו"ל אז בשביל מה הרבה אינטרנט
Ben Cohen פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 טיסה נעימה. אני טס ביום חמישי הבא טיסת ערב, 19:30, פראג, רוזיין. חוזר ביום ראשון 4:40 לפנות בוקר, שעון ישראל. דגם מטוס: 738 כנראה... עם Travel Service. בקשות מיוחדות?
אורח פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 טיסה נעימה. אני טס ביום חמישי הבא טיסת ערב, 19:30, פראג, רוזיין. חוזר ביום ראשון 4:40 לפנות בוקר, שעון ישראל. דגם מטוס: 738 כנראה... עם Travel Service. בקשות מיוחדות? כן, תשם את השם שלך בחתימה שנדע למי לאחל נסיעה טובה ושתהנה :wink: ולדור, תעשה חיים ותביא הרבה תמונות
E.Z פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 שלום חברים,ביום שישי הזה, לפנות בוקר [4] אני יוצא לכיוון אמסטרדם אהובתי. בכל אופן - אני "חמוש" ב-20 ג'יגה של תמונות [אל תתלהבו, זה כולל הטיול וכולל הטיסות, לטיסות אני מקציב כרטיס של 256 "בלבד"] ולכן אני אומר - אם יש לבוני הסינרים משהו מאוד ספציפי שאין להם - שיגידו עכשיו. אני אמנם ממריא בחושך אבל אני חוזר כשיש תאורה משהו משהו, שישי הבא בצהריים. אז - בשביל זה הדיון, לשם בקשות. ומלבד זאת אני רוצה לאחל לגיל גורני ולכל מי שנוסע לחופשה בחג, שתהיה טיסה נעימה ותשמרו על עצמכם. ולכולם - חג שמח וכשר [אם אתם מקפידים] ותציפו את הפקחים לכבוד החג ! תבלו בחג אנשים, מקווה שאצל המשפחה יהיה אינטרנט ואוכל להתעדכן קצת במה שאתם זוממים כאן בפורום :wink: להשתמע ! נ.ב תבלו במרכז התיאום - אם תשארו עד הצהריים אולי תראו את 338 נוחת - זה אני תביא במבה מהבית שלא תצטרך לאכול שם את העוגיות.....
Nevo Dar-Perl פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 טיסה\חופשה נעימה וחג שמח לך ידידי (מקווה שלא יהיו בעיות עם הדלק בנתב"ג )
Ben Cohen פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 הנה, זה בסדר עכשיו? יש חתימה! רק מישהו יכול ללמד אותי לשים תמונה? אני מקווה שלא יהיו איחורים בטיסות...
Yehonatan_el פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 דור, תהנה בטיסה ובחופשה שלך וכמובן שתביא מלא מלא תמונות!
Yahav Barzilay פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 דור ידידי.. תהנה תעשה חיים, מקווה בשבילך שתצבור זמן קוקפיט, והכי חשוב תהנה ותחזור בריא... להשמע אחי.. תעשה חיים! :wink:
e_dor פורסם אפריל 21, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2005 תודה רבה לכולם ! נכתוב לכם מהולנד מה היה עם קוקפיט, אולי תמונה אחת תגיע גם ... מהתנור
Yarden Ben-Dor פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 אוקיי דור, צלם תמונות של נתב"ג מהאויר בעיקר, טנקס
e_dor פורסם אפריל 21, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2005 אוקיי דור, צלם תמונות של נתב"ג מהאויר בעיקר, טנקס בכיף, אני אעשה ככל יכולתי.
OmRI פורסם אפריל 21, 2005 דיווח פורסם אפריל 21, 2005 דור אחי תעשה חיים בהולנד תחזור עם תמונות וסיפורים ואל תשכח לשתף אה ומסור ממני ד"ש אתה יודע למי כבר...... אגב: http://news.walla.co.il/?w=//704904
e_dor פורסם אפריל 21, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2005 דור אחי תעשה חיים בהולנד תחזור עם תמונות וסיפורים ואל תשכח לשתף אה ומסור ממני ד"ש אתה יודע למי כבר...... אגב: http://news.walla.co.il/?w=//704904 תודה רבה, אמסור - אצלי מספיק שתגיד פעם אחת ואני מבצע - אין צורך בעוד :? ותודה רבה על הלינק, אני אזהר, אני מאוד קרוב לאוטרכט - מקווה שלא יהיו בעיות :wink: צפו להודעה מחר בערב על מידע של מה שיהיה בטיסה
e_dor פורסם אפריל 22, 2005 מחבר דיווח פורסם אפריל 22, 2005 שלום לכולם, אני כרגע בהולנד - הייתה ממש אחלה טיסה ! EAC, יצאנו בערך בזמן [מנקה חלונות דפוק עיכב אותנו ] ונחתנו בהקדם של כמה דקות. במהלך הטיסה הטייסים האדיבים נתנו לי את חישובי הדקות מנקודה לנקודה ואמרו לי לחשב סה"כ כדי לבדוק שהכל תקין ונכון - היה ממש נחמד להתאמן במתמטיקה כשאני לא בלימודים הייתי בקוקפיט שעה וקצת מרגע הצ'קליסט וברגע ההנמכה הם קראו לי שוב להתלוות אליהם לנחיתה. הנה תמונה של הפיינל למלול 18C : שוב, המון תודה לצוות. שיהיה לכולם חג שמח וסוף שבוע נעים ! דור.