Kobi David פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 ברכות לאיציק על דרגת המדריך (INS) האיש שתורם לחטיבה מיום הקמתה, והרבה לפני. משקיע יחס אישי, נוסע לבתים, עוזר איפה שרק אפשר. תודה רבה לך על הסבלנות הרצון הטוב וההתמדה. אין מדריך, שהוא יותר מדריך ממך, והגיע הזמן שתקבל את הדרגה שתייצג אותך ככזה. אם זה לא מגיע לך, אז זה לא מגיע לאף אחד! פשוט נכס לחטיבה. שוב תודה על כל התרומה שלך! תמשיך כך,
e_dor פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 ברכות על המינוי ובהצלחה בהמשך הדרך ! פקח באמת מצויין, אחד הכי טובים שטסתי איתם אי פעם - פשוט עבודה מצויינת איציק ! המון בהצלחה ותודה על תרומתך לקהילת הטייסים.
Erez Savir פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 איציק!!!כול הכבוד על INS!!מזל טוב באמת איש עוזר,פקח מעולה,תמיד עוזר באירועים בקיצר אחלה בן אדם
BAW339 פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 Congratulations Izik! Best, most professional, kind and diplomatic instructor on VATIL and a very good man. Congratulations!
Nimrod פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 באמת מגיע לך את הדרגה הזאת! אחלה של בן אדם! תמשיך ככה איציק :wink: מזל טוב!
hagay פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 כמו שאמר קובי אין אדם שמתאים לו התואר מדריך יותר ממך, כי מדריך זה לא רק אדם עם ידע, מדריך זה אדם כמוך איציק שאוהב לעזור לאחרים, מדריך זה אדם שתמיד עם חיוך, מדריך זה אדם שכיף לדבר איתו, בקיצור מדריך זה איציק בקשי (כמובן בלי לגרוע מעוד אחרים וטובים). גם ממני הרבה תודות על כל מה שאתה משקיע בנו, ישר כוח וחזק ואמץ.
Asaf Brietbard פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 לדעתי היו צריכים לבנות סולם דרגות מדריכים חדש, ואיציק בראש הרשימה. אין מישהו אחר בחטיבה יותר מתאים לדרגת הINS הזו. אני זוכר את הדרך שבה אני שמעתי על VATIL: עשיתי דאווינים לחברים שלי שאני מטיס F16 בנתב"ג - בטיסה אונליין. לא הבנתי בכלל שיש פיקוח/אנשים מאחורי המיקרופון, ולא ידעתי בכלל על קיום החטיבה. היום אם מישהו יעשה אימון נחיתות 08, אח"כ 21, אח"כ 03, אח"כ 12 - אונליין עם פיקוח, יגרשו אותו ל1000 שנה מואטאיל. אבל אז עלה מישהו בקשר (תנחשו מי), נתן לי כתובת מסנג'ר והתחיל להסביר לי לאט ובעדינות לאן הגעתי ועם מי יש לי עסק (כשמסבירים לי לאט אני מבין מהר :mrgreen: ). כמובן שאחרי שבוע ומשהו כבר עלה הקול: "4X-ASP מבקש הנעה בנמוך ל...." ברכות איציק, תודה על הכל עד עכשיו - ואל תחשוב שלא נדרוש עוד הרבה בעתיד!
moti פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 כל הכבוד איציק! =D> בהחלט אדם שראוי לדרגה הזאת, בכל הזדמנות שיש הוא עוזר ותומך. כיף לטוס תחת הפיקוח שלך וכיף ללמוד כל הזמן דברים חדשים על עולם התעופה האמיתי והוירטואלי.
Itamar Koren פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 מזל טוב!! באמת מגיע לך איציק אתה האחד והיחיד תמשיך לעזור ולקדם את החטיבה כמו שעשית עד עכשיו
Avi Dudai פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 איציק זה הפקח שאני הכי אוהב לטוס כשהוא מפקח. (מבלי לפגוע באחרים) רק בעזרתו למדתי את מה שאני יודע היום. פקח - מדריך. כמעט תמיד כשאני יוצא מאזור הפיקוח שלו, אני נשאר על התדר ונהנה להמשיך להאזין לו וללמוד עוד ועוד. חלק לא מבוטל מהידע שלי בתחום בא מאיציק. תודה איציק ותמשיך ובגדול. ברכות חמות.
Itay Zecharia פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 המון מזל טוב איציק. אתה יודע, וגם כולם יודעים שזה מגיע לך. זוכר שדיברנו על הנושא ברכב שלך בדרך לסיור במרכז תיאום? -נכון שצדקתי?! :wink: כל הכבוד!
Shtoza פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 מזל טוב איציק ברכות על הקידום והדרגה החדשה. תודה על הסבלנות בטיסות ועל היחס החם בפיקוח תמשיך ככה ושרק תצליח עמית
Liav Nefesh פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 מזל טוב איציק! אין אדם יותר ראוי ממך לתפקיד משקיע את כל כולו בתחביב הזה ועוזר כמה שרק אפשר מה היינו עושים בלעדיך איציק? המון המון מזל טוב ותודה רבה על כל העזרה שלך! =D> =D> =D>
Yoav פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 רק INS? ציפיתי למשהו יותר גבוהה! איציק, אדם מוכשר ביותר, שעוזר רק שהוא יכול. אני לא אשכח אף פעם את המקרה שהמראתי מנתב"ג והתקשיתי בזיהוי סגולה וירקונה ועזרת לי והדרכת אותי, וחר כך תיחקור פרטי עם הפקח שהיה על מגדל ב"ג, פשוט תאווה לעינים. ואיך אתה עוזר לי, אני בדרך לIFR ראשונה ברשת, והוא עזר לי כל כך אתמול והצטער על כך כלא היה יכול עלות סנטר, אל תדאג יהיו עוד המון הזדמנויות. אולי אפילו מחר ב12 בלילה( ) אז המון ברכות על המינוי החדש, שיהיה המון בהצלחה, ויאללה INS+
אורח פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 ללב הזהב והאופטמי לעד, מזל טוב על ה INS, אין אדם הזכאי לדרגה זו יותר מאשר לאיציק. בלעדיך לא היתי מגיע לאן שהגעתי, תודה מקרב לב וממתין בקוצר רוח להדרכה שלך
yossilevy פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 איציק הגדול מכולם המון הצלחה ומזל טוב אתה ראוי לתואר זה
Yahav Barzilay פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 איציק מזל טוב על הדרגה החדר INS! שמח מאוד בשבילך והללואי ותלך עוד יותר רחוק! בהצלחה! הפקח שהכי עוזר מסביר והכי חשוב הרבה סבלנות זהו איציק, טיסה ראשונה שלך בסוג טיסה כלשהו? טוב רק עם איציק! תודה רבה ומיוחדת איציק על העזרה (אתה יודע במה) בלעדיך אין סיכוי שהייתי מצליח לעבור את זה! האיש שלא מפסיק לתמוך לעזור זה האיש. תודה רבה רבה איציק! מזל טוב!
BlackRaven פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 איציק, מזל טוב על קבלת ה-Rank החדש. בשבילי היית Instructor עוד מתחילת הדרך, וגם לעוד המון אחרים, אתה באמת האדם הראשון שמגיע לו לקבל את ה-Rank הזה, על הסבלנות, סובלנות והרצון לעזור בכל עת, כל הכבוד ומזל טוב :!: