Shmulik Lin פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 יצחק אחי! מזל"ט על הרב-סרן אם לא אתה אז אף אחד שא ברכה
4X-OMR פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 וואלה איציק סחטיין !! כל הכבוד מגיע לך! דבר איתי במסנג'ר לקבל את התמונות אם אתה רוצה blackwidow3@hotmail.com
Ariel פורסם מאי 7, 2005 דיווח פורסם מאי 7, 2005 למדתי ממך המון ועדיין ממשיך, ההדרכה שלך תמיד קידמה אותי ונעים לשמוע את קולך. דרך אגב, צדקת, בטיסתי מלרנקה לת"א עם הפוגה נכנסתי בטעות להמתנה ימנית במקום שמאלית... מזל טוב והצלחה בהמשך אריאל
Zeev Bucki פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 פקח מקצועי מהשורה הראשונה אבל לא רק זאת:גם קצין וגם ג"נטלמן וכמו שכבר מישהו כתב שרואים שהוא בפיקוח אז יש חשק לבוא ולטוס. ברכות מקרב לבי בוקי זאב 4X-MJB
Elad Zeierman פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 אייציק גבר מזל טוב וברוך הבא למועדון !!! :mrgreen:
mickey lip פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 עכשיו שאני חושב על זה.....מגיע לך שטיפה כהלכה. צפה פגיעה גבר.......
Levon Melik פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 איציק, מזל טוב! היית צריך לקבל את INS כבר מזמן! :wink: אני זוכר את הפיקוח שלך בטיסת אונליין הראשונה שלי בשנת 2002 הרחוקה! האיש והאגדה! עלה והצלח! :!:
Almog Atar פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 מזל טוב על הדרגה איציק ! אתה היית הפקח הראשון אם אני לא טועה שפיקח עלי (עוד מימי IVAO), תמיד עזרת לא משנה מתי מה ואיך. מגיע לך בנאדם !!!
zvi rodes פורסם מאי 8, 2005 דיווח פורסם מאי 8, 2005 איציק , מילים רבות כבר נאמרו עליך , מילים אשר מרחיבות את הלב כשיש איש כמוך בחטיבה ,אני שותף לכל מילה שנכתבה אודותך ,לא נותר לי, אלה לאחל לך הצלחה ומזל טוב ,המשך בעשיה המבורכת שלך למעננו עוד שנים רבות ,אנו זקוקים לאיכויות שלך ,לנועם הליכותך,לטוב ליבך והעיקר לחיוך שלך שתמיד מקנה רצון להיות בחברתך.תודה על כל העזרה .