Ohad Shalev פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 שלום, הייתי רוצה לדעת כמה פרטים על האירוע האחרון שהיה ביום שלישי, לדעת איך היה, מה היה, מה אמרו וכד'... אני בטוח שרב חברי החטיבה לא יודעים על מה אני מדבר... אז ככה אני אסביר לכם, ביום שלישי בשעות הבוקר היה\ אמור היה להיות אירוע בב"ג (סימולטור) עם טייסים של אלעל... עכשיו הייתי רוצה לדעת פרטים על מה היה אם בכלל היה... בתודה מראש אוהד שלו
אורח פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 אוהד, באירוע בהרצליה קובי סיפר לכם על התעניינות של גורמים באלעל בחטיבה. ביום ג' היתה הדגמה של טיסה ברשת לטייסי אלעל. זה היה בשעות לימודים ועבודה ולכן הרשת היתה ריקה יחסית. שמוליק נתן ת"א לצורך ההדגמה. רן וקובי הדגימו לטייסי אלעל, זאב בוקי טס. לא פחות ולא יותר.
ELY150 פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 אנחנו מאוד מודים לך על התגובה אבל לא שאלו למה לא זמנו אותנו לטוס ולמה זה נעשה בשעות הבוקר מה שאנחנו רוצים לדעת :איך היה התיאום עם טייסי אל על ,מה היו התגובות מה סגרתם להמשך הדרך ואיך החטיבה כולה מתקדמת ומשתלבת ומשותפת עם טייסי אלעל ברשת תודה אסי בלו
moti פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 זה שכולם עובדים ולומדים לא אומר שלא צריך לפרסם מראש ובצורה מסודרת. במקרה באותו בוקר הייתי בבית מ 10 ותאמין לי שהייתי שמח להשתתף אם הייתי יודע. למה העניין לא פורסם פה בפורום בצורה מסודרת? את ההחלטה או נוכל לטוס או לא אני אשמח אם תשאיר לנו ולשיקול דעתנו.
אורח פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 א. http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=7688 ב. אף אחד לא אמר שהיה עניין שתהיה תנועה והשתתפות רבה. ג. לגבי העתיד, ברגע שיהיה מה לפרסם כולכם תדעו על כך. ד. לגבי התגובות - אולי קובי ירצה לפרט.
Kobi David פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 התגובות היו פנטסטיות! אל על צריכים לעשות חושבים עכשיו, ולראות אם זה מתאים להם....
moti פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 מבקשת פקחים שבוע לפני כן אני אמור לדעת שהכל סגור מבחינת האירוע? את שאר האירועים פה כולם מקפיצים ומעדכנים ומודיעים ודווקא אירוע כזה שנחשב שקט משאירים מאחור בחצי סודיות? נו באמת...
xenopus פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 מה בדיוק לאל-על ולחטיבה? אני מסיק שהם לא מעוניינים ללמוד להטיס אלא בטח יותר מתעניינים בזה כאימון ותרגול של פרוצדורות ועבודה מול ATC בארץ ובעולם. האם כך הוא הדבר?
Eliran-VFS1 פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 תספרו לנו קצת על התגובות? ועוד משהו אם כן וזה מתאים להם אז ...? מה התוכניות ? אנחנו פעילי VATIL .. מה אנחנו אמורים להרויח ? איך אנחנו אמורים להשתלב בכול הנושא הזה של אלעל?
אורח פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 א. כמו שאמרתי כבר קודם - אף אחד לא אמר שיש עניין של אחד הצדדים להקפיץ ולעשות מזה חגיגה. ב. אלירן, אתה לא אמור להרוויח מזה כלום. אם לא מספיק לך שיהיו לנו כאן טייסים עם ידע ורמה אחרים לגמרי ממה שאנחנו מכירים אז אין כאן הרבה רווח מעבר לזה. ג. שוב, לגבי תכניות - כשיהיה לנו מה לספר, נספר.
golan73 פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 ציטוט של אורן: א. כמו שאמרתי כבר קודם - אף אחד לא אמר שיש עניין של אחד הצדדים להקפיץ ולעשות מזה חגיגה. ב. אלירן, אתה לא אמור להרוויח מזה כלום. אם לא מספיק לך שיהיו לנו כאן טייסים עם ידע ורמה אחרים לגמרי ממה שאנחנו מכירים אז אין כאן הרבה רווח מעבר לזה. ג. כמו שאמרתי קודם - לגבי תכניות - כשיהיה לנו מה לספר, נספר. אני מבקש מכם לא לא לגרום לי לכתוב שוב "כמו שאמרתי קודם שלום רב! עם כל הכבוד לכם כמנהלי הפורום / חטיבה, אבל למה לכם להתעייף בלופים אינסופיים, שאלו שאלה פשוטה, מה היו הפידבקים, מה כ"כ מסובך, "התגובות היו פנטסטיות!" , הסבר ופירוט מאלף, אז קובי, מה היה פנטסטי??, מותר לך לפרט, אז אם זו חטיבה מקצועית כמו שהזכרתם לעיל, מן הסתם התגובות צריכות להיות מקצועיות בהתאם ואני מאמין שלחברים מאלעל (האמיתית)אכן היו פידבקים קונקרטים לטוב ולרע, זכותנו לדרוש זאת ומחובתכם לידע אותנו. ואורן ידידי היקר, באמת שלא הבנתי למה בדיוק התכוונת באומרך: "אני מבקש מכם לא לא לגרום לי לכתוב שוב "כמו שאמרתי קודם"", למה התכוון המשורר ומה היו הבעות פניו?? שבת שלום
אורח פורסם מאי 5, 2005 דיווח פורסם מאי 5, 2005 אמנם מחקתי את זה הרבה לפני שפירסמת את ההודעה שלך אבל התכוונתי לזה: ב. אף אחד לא אמר שהיה עניין שתהיה תנועה והשתתפות רבה. ג. לגבי העתיד, ברגע שיהיה מה לפרסם כולכם תדעו על כך. א. כמו שאמרתי כבר קודם - אף אחד לא אמר שיש עניין של אחד הצדדים להקפיץ ולעשות מזה חגיגה. ג. שוב, לגבי תכניות - כשיהיה לנו מה לספר, נספר. אין טעם לחזור על השאלות מה היה, למה לא פירסמנו. אין טעם לשאול שוב ושוב מה התכניות להמשך. אנחנו לא לבד בעסק הזה, וכשיהיה מה לספר נספר ונקפיץ ונשלח מיילים וכל מה שתרצו. לגבי התגובות, אם קובי או רן או כל מי שנטל חלק פעיל ירצה לפרט עוד זה יהיה נחמד. אני לא בטוח כמה מותר להם לפרט בשלב זה.
Ariel פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 חברה, מה הבעייה ? קובי סיפר באירוע של VFS שיש התעניינות מצד אלעל וחוצמזה, מותר לקובי לבחור בוקר שקט ולהדגים באופן דיסקרטי לאנשים את יכולות הטיסה ברשת. מי שטס באותו בוקר היה נוכח, ומאחר ולא טסו כל כך אז רק ה"מדגימים" כנראה היו והצליחו להדגים, תארו לכם אם הרשת היתה מוצפת - אני לא בטוח שהיה אפשר להדגים את עיקרי הדברים שקובי רצה להדגים ושאלעל רצו אולי לבחון. לגבי למה לא מספרים - תעשו חושבים, אם משהו מתבשל אז למה לקלקל בפרסומים שטרם הבשילו ? יתחילו פה לנפח ולדמיין ולרצות ולהציע, תהיה הצפה והציפיות אולי ינסקו לשמים. כמו כל מנהל ארגון, יש לעומד בראש הזכות לשמור פרטים ברוב ללבו ולפרסמם רק כאשר התנאים יבשילו, אם יצא מזה רווח לחברי הפורום אז אף אחד לא יפסיד כלום, כרגע הפצת שמועות לא תועיל וייתכן שאף עלולה להזיק. נחכה ונראה, בסבלנות. אריאל
Ilan Jonas פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 מזל שאריאל אמר את זה בצורה רגועה. איפה הסבלנות שלכם? אתם פוגעים בכל המהלך הזה! גם אותי עדיין לא עדכנו מה היה, ואני לא מקטר על זה. נראה לכם סביר שמי שמצליח לארגן מהלך כל כך רציני לא יגלה על זה לאף אחד במקום לנופף בזה קצת? נכון שלא? אז כנראה שלמי שארגן כזה מהלך אין עדיין מה לספר! תנו קצת קרדיט לאנשים שעושים הרבה בשבילכם ורדו מגישת המגיע לי בבקשה. חלק מהאנשים שהגיבו כאן ממש מפתיעים אותי לרעה. ס-ב-ל-נ-ו-ת!
Moshe Bensal פורסם מאי 6, 2005 דיווח פורסם מאי 6, 2005 חברה, למי שלא היה באירוע בהרצליה, ולמי ששכח. קובי הודיע שמדובר על בדיקת לימוד הנדב"ר דרך הרשת והחטיבה, זה הכל. אז על תצפו ליותר מזה, לא ניראה לי שהם יטוסו, אלה רק יאזינו וזהו. חוץ מזה, באמת מה חוסר הסובלנות הזו? כדאי לקחת נשימה ארוכה ולהירגע. אני בוטח ובטוח באנשי החטיבה, שכאשר יהיה מה לפרסם, הם יעשו זאת בשמחה רבה.