עבור לתוכן
apereg

חדר בקרה - כל הכבוד - סיכומים ותודות

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום

יצא לי הכבוד להתארח בחדר הבקרה היום.

ועוד לפני שהגעתי - נכנסתי לרשת מהבית וביצעתי טיסה אחת לניסיון - הראשונה שלי ברשת.

אני מוריד את הכובע בפניכם על הרמה הגבוהה, הטכנית בהקמת מערך המחשוב והתקשורת, ובעיקר המקצוענות של הפקחים והבקרים. גם מגדל מקצועי היה מתקשה לתפקד בעומס שהיה שם, ולהציג רמה גבוהה כזו של ניהול התעבורה.

תודה ובהצלחה

אלון פרג

אל-על

פורסם

לצערי הרב עקב סיבות אישיות שלא כאן המקום לפרטן, ותאמינו לי שהן מוצדקות, נמנע ממני לטוס באירוע. אני מאמין שהאירוע היה כיף ומהנה, ומקווה שיהיו המון אירועים דומים בעתיד!

אז מתי חדר הבקרה הבא :wink: :D ?

פורסם

ת ע נ ו ו ו ג !!!

זו פעם ראשונה שלי באירוע חד"ב

היו לי הזכות והעונג לבצע שתי טיסות אחת יוצאת מב"ג ואחת נכנסת.

מאד סיקרן אותי לראות אותכם בפועל ומאד רציתי לתאם ביקור בחד"ב אבל מכון שאשתי בהריון מתקדם

ואמורה ללדת בכל רגע אני לא יכול להתרחק מהבית ליותר מחצי שעה.

מקוה מאד שיתאפשר לי לעשות זאת בהזדמנות הבאה.

(מזל שוירטואלית לפחות אני יכול להתרחק עד לקצה העולם:-))

לרוב בשרשורים מסוג זה פשוט חוזרות על עצמן הברכות הבנאליות אבל

הפעם אין מספיק מילים וסופרלטיבים גם לשבח וגם להודות לכל מי שטרח

והוציא לפועל את האירוע וכמובן לכל מי שפיקח.

גם אם בסוף יהיו 20 דפים של תודות בשרשור הזה זה עדיין לא מספיק.

תודה רבה וכל הכבוד :lol:

פורסם

זו היה אירוע מהדים! אין באמת מלים להסביר איך נהנתי.

תודה רבה רבה לכל הפקחים, לכולם שארגנו והשתתפו באירוע, תודה מיוחדת לבן אדם שאישר להביר אירוע בביתו, בלדב כל זה לא היה הפשרי.

המון תורות לקובי ואיציק שאישרו לי והזמינו אותי לבוע לווקר חד"ב!

אם כל הרצון שלי לטוס, אחריי שאיגתי הביתה רציתי לטוס בחזרה לחד"ב למרות שלא ישנתי קבר 28 שאות. זה היה כ"כ מהדים!

אין שום מילה שיחולה להסביר את זה. ממש חד"ב אמיתית! :)

תודה גדולה לאיציק שהיה לו סבלנות להסביר לי על מערכת ASRC ולרעות לי איזה כיף זה לייות פקח. היום שלחתי בקשה שלי לVATIL להדרכה ובחינה. עור בטח יחכה בסבלנות עד בחינה שלי בAPP כדי להחזיר לי אל קונקורד :lol:

יש לו זמן להיתמן במטוס בנתיים :lol:

תודה לעור וכל הפקחים על יחס אישי וחם וסבלנות בהסבר על כל מערכת ואמדה.

וכמובן תודה על הפיקוח נהדר!

כל מי שהיה בביקור בחד"ב מבין, מי שלא היה חבל. אין שום מילה כדי להסביר.

There is no words i know to express my gratitude and happiness to everyone who took part in the event for their investment and professionalism.

Please excuse me for mistakes in Hebrew, i wish i knew it better then i do.

Thank you

פורסם
  danb2000 כתב:
ת ע נ ו ו ו ג !!!

זו פעם ראשונה שלי באירוע חד"ב

היו לי הזכות והעונג לבצע שתי טיסות אחת יוצאת מב"ג ואחת נכנסת.

מאד סיקרן אותי לראות אותכם בפועל ומאד רציתי לתאם ביקור בחד"ב אבל מכון שאשתי בהריון מתקדם

ואמורה ללדת בכל רגע אני לא יכול להתרחק מהבית ליותר מחצי שעה.

מקוה מאד שיתאפשר לי לעשות זאת בהזדמנות הבאה.

(מזל שוירטואלית לפחות אני יכול להתרחק עד לקצה העולם:-))

לרוב בשרשורים מסוג זה פשוט חוזרות על עצמן הברכות הבנאליות אבל

הפעם אין מספיק מילים וסופרלטיבים גם לשבח וגם להודות לכל מי שטרח

והוציא לפועל את האירוע וכמובן לכל מי שפיקח.

גם אם בסוף יהיו 20 דפים של תודות בשרשור הזה זה עדיין לא מספיק.

תודה רבה וכל הכבוד :lol:

שיהיה במזל טוב.

אני מאמין שבקרוב ניראה אותך בהרבה טיסות לילה :lol:

פורסם

תודה לכל מי שנטלו חלק בהרמת אירוע חדר הבקרה - מארגנים ופקחים כאחד.

אומנם לא טסתי הרבה (רק 4 טיסות) אבל ההנאה היתה מלאה (אפילו שבאחת הטיסות "התייבשתי" לפני עליה למסלול - חשבון הדלק נשלח לאחראים).

גאה להיות חבר בחטיבה הטובה ביותר בוואטסים.

פורסם

זה ניגמר האירוע המטורף הזה הגיע הזמן להגיד תודה לאנשים שהריצו איתי את האירוע הענק הזה:

הראשון- עומרי סודרי והוריו שאירחו אותנו בצורה מקסימה בביתם

אחר כך לצוות הארוע שליווה את הארוע - אמיר שבלעדיו לא הייתה רשת מחשבים שתיפקדה בצורה מעולה דורון ויונתן שצילמו את הארוע מכל זווית אפשרית ותיעדו שם כמה דברים מאוד מעניינים, איציק ואביב בעיקר על כך שטחנו את מישמרת הלילה ובכלל היה כיף לעבוד איתם ועזרו בכל דבר אפשרי, קובי וצוות החטיבה שעזרו בכל דבר אפשרי - ובעיקרקובי, אור ובן שקרעו תתחת על מערכת הסלוטים, חגי ויונתן שעזרו בקיפול וכל הפקחים שלקחו חלק בארוע הזה מקווה שנהנתם.

קצת סיכום שלי - הגענו לעומרי התחלנוח את בניית החד"ב- היו קצת קשיים בחיבור האינטרנט אבל בסביבות 3 בלילה הכרזנו על החדר -מיבצעי- אחר כך התחלנו בדיגומים שנימשכו עד 4 בבוקר.

שישי בצהריים התכנסנו- אצל עומרי ב 17:00 כבר הגיעההמישמרת הפותחת של הארוע - הפתיחה עצמה הייתה ענקית ישר היה כבר עומס בניגוד לארועים קודמים.

בשעול הלילה כרגיל בארועים כאלה הורדנו עמדות בגלל דלילות בתנועה- איציק נישאר עם צוות פקחים עד הבוקר- התעוררנו עם שרשרת ביקורים מעניינת של נציגי אלעל שבהחלט התרשמו והדבר תועד יפה על ידי דורון, ONESKY הגיע ואיתו נפילות השרתים למרות הכל אחרי טיפה הפוגה המשכנו בעבודה - וב 23:00 - צוות מחליף מהבתים תפס פיקוד ואנחנו התחלנו בפירוק.

בקיצור היה מדהים מקווה שנהנתם

להתראות בפעם הבאה

פורסם

כל הכבוד לאעד ולצוות ההקמה, משפחת סודרי על הארוח, עתיק הפקות בע"מ על צילום הארוע, לפקחים לטייסים ולשרתים של VATSIM, לקייטרינג, למכונית שלי , ל GPS שהצליח להביא ולהוציא אותי מאשדוד :oops:

בקיצר כל הכבוד.

ודורון ה FTP ממתין רעב לבליעת הסרטים שלך :D

פורסם

חברים, זה היה אחד החדרי בקרה שיזכרו לעוד הרבה זמן....

ראשית, המון תודה לעומרי סודרי ולמשפחתו על האירוח של החדר, ההורים שלו ועומרי הפגינו קור רוח מדהים ואני מוריד את הכובע בפניהם, ואומר שוב תודה רבה.

תודה וכל הכבוד לצוות האירוע שבראשו עמד אלעד וניהל את כל העסק, כל הכבוד אלעד!

תודה לאמיר, יונתן, עומרי ואביב על עבודה קשה בהקמה ועל ציוד רב שסופק מהם.

תודה לכל צלמי האירוע: צבי, עומרי ובראשם הצלם דורון עתיק, אני מחכה לסרטים...

תודה לאור, שאדי, בן ואורן גבע על עבודת הפרסום המצויינת ועל דף האתר המדהים!

תודה לאלכס סיבנס על עבודת התיאום הקשה עם הבריטים.

תודה לקובי על ציוד שסופק ממנו לאירוע ועל כל התמיכה מסביב.

תודה לכל מי שעזר בפירוק: חגי, יונתן ושאדי

תודה רבה וענקית לכל הטייסים/פקחים/מבקרים שהגיעו לאירוע, בין אם זה פיזי או וירטואלי, אתם חלק חשוב מההצלחה.

ועכשיו לקצת תודות מיוחדות... :lol:

תודה רבה לאלעד שזרק אותי במשמרת לילה והלך לישון, ולאחר מכן הסכים בטוב ליבו לתת לי 5 שעות לישון ולא 3 כמו שתוכנן, וגם תודה על זה שאתה מסתכל עלי שוטף את הבית לבד (יש הוכחות בסרט).

תודה רבה לאביב על שירות קפה ואוכל עד למכ"ם (אור - לך תלמד להכין קפה) 8) .

תודה לקובי דויד שירותי אוכל בע"מ על הספקת ארוחת צהרים ביום שבת.

תודה לאמיר שהוריד לי שנה וחצי פז"מ ונתן לי לשטוף כלים בסוף, עם תרוץ עלוב שהוא ודורון עשו זאת בבוקר :x

תודה לטייסים הבריטים שהרובם הבריזו לאירוע של עצמם.. :P

תודה לפקחי יורו-קונטרול על העברת מטוסים 15 מייל לפני סולין בגובה שיוט ולא ב FL120.. :xהכל בצחוק למי שלא הבין, תודה לכולם ושיהיה לנו שבוע טוב.

פורסם
  Izik - VATIL5 כתב:
חברים, זה היה אחד החדרי בקרה שיזכרו לעוד הרבה זמן....

ראשית, המון תודה לעומרי סודרי ולמשפחתו על האירוח של החדר, ההורים שלו ועומרי הפגינו קור רוח מדהים ואני מוריד את הכובע בפניהם, ואומר שוב תודה רבה.

תודה וכל הכבוד לצוות האירוע שבראשו עמד אלעד וניהל את כל העסק, כל הכבוד אלעד!

תודה לאמיר, יונתן, עומרי ואביב על עבודה קשה בהקמה ועל ציוד רב שסופק מהם.

תודה לכל צלמי האירוע: צבי, עומרי ובראשם הצלם דורון עתיק, אני מחכה לסרטים...

תודה לאור, שאדי, בן ואורן גבע על עבודת הפרסום המצויינת ועל דף האתר המדהים!

תודה לאלכס סיבנס על עבודת התיאום הקשה עם הבריטים.

תודה לקובי על ציוד שסופק ממנו לאירוע ועל כל התמיכה מסביב.

תודה לכל מי שעזר בפירוק: חגי, יונתן ושאדי

תודה רבה וענקית לכל הטייסים/פקחים/מבקרים שהגיעו לאירוע, בין אם זה פיזי או וירטואלי, אתם חלק חשוב מההצלחה.

ועכשיו לקצת תודות מיוחדות... :lol:

תודה רבה לאלעד שזרק אותי במשמרת לילה והלך לישון, ולאחר מכן הסכים בטוב ליבו לתת לי 5 שעות לישון ולא 3 כמו שתוכנן, וגם תודה על זה שאתה מסתכל עלי שוטף את הבית לבד (יש הוכחות בסרט).

תודה רבה לאביב על שירות קפה ואוכל עד למכ"ם (אור - לך תלמד להכין קפה) 8) .

תודה לקובי דויד שירותי אוכל בע"מ על הספקת ארוחת צהרים ביום שבת.

תודה לאמיר שהוריד לי שנה וחצי פז"מ ונתן לי לשטוף כלים בסוף, עם תרוץ עלוב שהוא ודורון עשו זאת בבוקר :x

תודה לטייסים הבריטים שהרובם הבריזו לאירוע של עצמם.. :P

תודה לפקחי יורו-קונטרול על העברת מטוסים 15 מייל לפני סולין בגובה שיוט ולא ב FL120.. :xהכל בצחוק למי שלא הבין, תודה לכולם ושיהיה לנו שבוע טוב.

שקרן - ישנת לפחות 8 (3 לפני תחילת המישמרת) וישהוכחה מצולמת איך נחרת

אמיר ודורון שטפו כלים וההוכחה- אמיר הרס לעצמו את התג של הארוע :shock: -שהרטיב אותו במיים- אגב הוא היחיד - שליכלכך את החולצה בקטשופ אחרי שהזהרתי אותכם מיזה.

אהה ולא נורא שסגרת את הארוע :lol: אחרי שלא הייתה איתנו בחוויית שליחת הפינגים לכל חור אפשרי בבית של עומרי.

פורסם

איציק, בסרטון הקצר (5 וחצי דקות אורך) שהכנתי, שנועד להראות לכם תקציר של מה שהיה שם (את רוב החומר דורון צילם והוא יעלה גם את שלו אני חושב), רואים הכל. אל תדאג. 8)

הסרטון יעלה לשרת עוד מעט ואני אפרסם קישור אליו + תמונות בשרשור הזה.

פורסם

בשעה שתיים וחצי אתמול אספתי את אפיק ליד נצרת ונסענו לבית שלי לארגן כמה דברים (מחשב נייד, דפיות, סנדוויצ'ים לדרך וקצת כיבוד לחברה בחד"ב) ויצאנו לדרך בשלוש כמעט...

CVFR דרך כביש 6 , כביש 1 וכביש 4 עד לבית של עומרי .אגב, אחלה בית!

מיד עם הגענו אפיק התיישב על LLBG_DEL ואחרי זה על קרקע ואני על פיקוח קהיר (שהיה יבש בלי טיסות בלי כלום :? ) ומצאי את עצמי מדבר עם פקחים ב ASRC במקום טייסים... כשכל החגיגה באזור של בן גוריון.

במהרה סגרנו את הבסטה במצריים ועברתי להחליף את ברק במגדל בן גוריון. איזה כיף!! במיוחד עם המגדל הוירטואלי...

חוץ מההפוגה הקצרה ארוכה בזמן שהרשת לקחה פסק זמן ואנחנו אכלנו פופקורן, היה לנו ערב מאד פעיל של המראות ונחיתות בשדה, וגם איזה 4X-AGN מעצבן שהחליט לצאת להקפות על 12 בזמן שהגדולים נחתו אחד אחרי השני, ובסוף אחרי הקפה החליט לרדת לי מהגב ולנחות (תודה איציק על ההתחשבות :) )

היה מצחיק איך שבסוף התחילו לפרק את הכל מסביב והשאירו אותי ואפיק באמצע עם שני מחשבים בודדים בפיקוח :lol:

בקיצור היה גדול!

תודה רבה רבה לעומרי ומשפחתו על האירוח של האירוע... כל הכבוד!

וכמובן לכל הצוות והפקחים שהקימו, הפעילו ופירקו את כל העסק בצורה מרשימה ומקצועית, אתם גדולים!

תודה לאפיק על ה COMPANY בנסיעה ובמיוחד שהצליח להחזיק אותי ער על כביש 6 בדרך חזרה :lol:

שוב כל הכבוד, ונתראה באירוע הבא =D>

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...