עבור לתוכן
apereg

חדר בקרה - כל הכבוד - סיכומים ותודות

Recommended Posts

פורסם

היה מדהים.. !

יום לפני תיאמנו עם החדר (תודה אמיר, אלעד) אני וצבי.

ביום שישי בבוקר - כצוות מנצח (אורן-צבי), לקחנו את האוטו פיצצנו את המיכל בדלק - V1 רוטציה V2, לאורך נסיעה הייתי בטסט שני שלי בחיי והטסטר (צבי) החליט להעביר אותי :), במשך שעתיים וקצת, התייצבנו בשכונת ט"ו באשדוד אצל משפחת סודרי.

ראשית אני רוצה להודות לצבי על הליווי :)

לעומרי סודרי על האירוח הנפלא !!! כל הכבוד!!, לאלעד, אמיר וקובי וכל צוות האירוע שעשו את זה בצורה נפלא. (יש עתיד)

לדורון ויונתן - שתיעדו כל רגע..

וכמובן לאביב הגדול שדאג לי לאכול בחדר בקרה ! תודה אחי..

איתי ארנון - תודה על המתנה גבר ! ! !

צוות פעם הבאה אצלי !

פורסם

מדהים - אין מילה אחרת לתאר את החוויה של טיסה באירוע.

ביצעתי שלוש טיסות במהלך האירוע (באחרונה קרסו השרתים ארבעה מייל בפיינל 12.. שאדי לא הספיק אפילו לתת לי רשות נחיתה) עם פיקוח כמעט מלא ותנועה מכל עבר. פשוט זריקת אדרנלין לווריד.

תודות לכל מי שגרם לזה לקרות - המארגנים, הפקחים, המארח וכל הטייסים!

הסבתם לי הרבה הנאה ביומיים האלה.

בברכת - יאללה לאירוע הבא!!!

פורסם

היה מדהים!!!

אירוע פשוט ענק!!!

אני הייתי דליברי בהתחלה ולאחר מכן עליתי לכמה שעות של קרקע.

עליתי רגוע ומרגיש טוב.

ירדתי עם כאב ראש נוראי, מזיע, לחוץ, אבל בסיפוק ענקי ולאחר שלמדתי המון!

הויטואל טאוור הוסיף המון! אני ושאדי היינו צוות מעולה כאשר ברוב הזמן עבדנו על המגדל רק אני והוא, הוא במגדל ואני על קרקע!

תודה לכל הטייסים שבאו לטוס!

תודה לשאדי על ההסעה ועל הבידור בדרך, ועל הניווט הנהדר הלוך וחזור וההסעה ישירות לבית של סבתא ללא בעיות :lol:

צילמתי הרבה מאוד, בקרוב תמונות בפורון סקרין שוט.

היה נחמד לפגוש את כל החבר'ה.

אני ושאדי נבוא לייצג את הצפון (המזרחי) באירוע הבא! מבטיחים!

להשמע.

פורסם
באמת היה אחלה,נהנתי מאוד.

בעיקר עם אלמוג שמה והוא יבין למה :lol:

אוי אתם עם המכשירי קשר שלכם.שיגעתם אותי חחחח

היה ממש אחלה :)אני הייתי בבוקר,ולא היה הרבה תנועה עד 10 בערך שהגיעו מלא :)

נהנתי מאד

פורסם

משום מה אצלי האופנוע החליט לשבוק חיים דוקא לפני שבת (הלך הראש מנוע), אח שלי שראה איך אני מתבאס לקח אותי במיוחד לאשדוד, (ככה זה כשאתה הבכור במשפחה :D )

אז ככה לפני שנכנסתי לבית חשבתי לתומי שיהיה איזה חדר עם כל העמדות,

הלו מה אני רואה החברה השתלטו על כל הקומה, קרקע ומגדל עם המגדל הוירטואלי בסלון,

בפינת האוכל עמדת המנג'ר, חצי קומה למטה בממ"ד נמצא חדר הראדר (גישה ותל אביב) עם דפיות תלויות על הקיר,

גישה ומגדל מתאמים בניהם במוטורולה (מכשיר קשר) בקיצור משהו מטריף,

אין אין, אני מוריד את הקובע בפני הארגון, זה היה מדהים לראות את כולם עובדים מתואמים,

את דורון מקצוען על סנטר,את יונתן בגישה שעוד רגע והיה מורט לעצמו את השערות, את שאדי על המגדל שנראה בהיי, ואת אפיק שלא הפסיק לדבר,

חברה ההשקעה שהשקעתם בחד"ב גרמה לי עוד יותר להתבאס שזה היה בשבת וכך בעצם לא יכולתי להשתתף בעזרה,

פעם הבאה אם זה לא יהיה בשבת קחו אותי בחשבון, אני אהיה הסבל. :lol:

אז לכולם המון המון תודות וכמובן בראש ובראשונה לעומרי סודרי והוריו ולכל החברים שהקימו את הארוע.

פורסם

אני רוצה שוב להצדיע לחברים שלי, כל הכבוד לכולם!

מאחר שלא הזדמן לי להגיע לחדר הבקרה הפעם ( :cry: ), פתחתי מהבית פיקוח דרום כמה פעמים לכמה שעות טובות, ופשוט נהניתי מהרמה הגבוהה. כל הכבוד לכולם על הארגון, המשמעת העצמית, הסבלנות והדוגמא לכל ואטסים!

פורסם

סרטון של 5 דקות וחצי מאירוע חדר הבקרה: [30MB]

http://www.israelairlines.org/springtime.wmv

תודה לבן בוגין על השרת של ישראל אירליינס :D, לאיציק על הניקיון, לאלעד, אמיר, דורון, יונתן, אביב וכל האנשים שתרמו ועזרו להצלחת האירוע!

נהנתי מאוד לארח את כולכם כאן :P

ניפגש באירוע הבא 8)

** תמונות מהאירוע בקרוב בשרשור הזה **

פורסם

בהחלט, תודה לכולם, אני רק טסתי פעמים וחצי (החצי זה בגלל שהפלייט החליט שהוא נתקע...)

וגם תודה חוץ מלאלה שפיקוח בחדר בקרה, גם לאלה שפיקוחמחוץ לחדר בקרה - כדוגמת אילן, חגב.

תודה רבה! וכול הכבוד =D> =D> =D>

פורסם

איציק

רק בגלל הספונג'ה מגיע לך ה-INS

מעבר לזה ולמרות שלא הייתי שותף לאירוע זה,(אילוצי עבודה)אני רוצה להצדיע לכולכם על הרמת אירוע למופת

טלפן אלי אילן מרגלית ואמר לי שהוא היה בחד"ב ואין מילים בפיו להביע תדהמתו!!

כל הכבוד למארח,למארגנים,לפקחים ולטייסים וביחד עם מכבי שלקחה אותו שוב

אתם הכי טובים שיש!!!!!!!!!!

פורסם

ביום שישי אורן אלקובי פונה אלי בשאלה:"צבי בא לך מחר לנסוע לאשדוד לראות מה זה חדר בקרה?".אני שואל את עצמי,"מה עד אשדוד?". אורן ממשיך"מחר 11:30 יוצאים לדרך ,מה שתראה שם לא תצטער על הנסיעה ".אני שוב חושב ,שבת,אישה בבית ,משפחה ,רחוק ,חם בחוץ,אבל הסקרנות גוברת,ארוע גדול, חברים שעובדים קשה למען מטרה אחת ויחידה ,לרכז במקום אחד את כל הבקרות ועוד בבית פרטי של אחד החברים."יאאאלה אורן נוסעים,שלח מרשה ,הכן את המטוס "(אמריקאית ,אוטומטית, 2000 סמ"ק).שבת בבוקר אני מתייצב בשעת הש"ן ,אורן יושב בעמדת הקפטן אני לידו,דלק מלא,רדיו גלגל"צ,VOR נתניה (לא מגיב),מקבלים מהקב"ה אישור לצאת ,גובה ראשוני 0 ובהמשך עד אשדוד גם 0 .בגלל תנאי ראות טובים בדרך הגענו לאשדוד בשעה טובה ב-13:30 .למען האמת לא ידעתי למה לצפות באמת ,הרי אורן הבטיח חוויה .הגענו לביתם של משפ' סודרי,בית יפה מאוד עם גינה מטופחת סביב,הצפיה על הבית מבחוץ לא רמזה מה מתחולל בתוכו ,שלט קטן על שער הבית VATIL 2005 .אורן ואני פותחים את דלת הכניסה, לרגע אני חושב אולי טעינו בכתובת ,הרי מה שרואות עיניינו זהו חדר בקרה של נאס"א לפני שיגור חללית,צגי מחשב מסודרים האחד ליד השני ולידם יושבים פקחים ,מסך ענק לפניהם המקרין את תנועת המטוסים בבואם לנחיתה ואת התנועה בשדה.חוטי תקשורת בין מחשבים מסודרים יפה בכל הבית ,התאורה בבית מעומעמת ,הוראות של הפקחים נשמעות בחלל הבית.אורן פונה אלי ואומר:"נו צבי מה אתה אומר?היה כדאי להגיע ?"ואני אומר: "בטח כדאי,הרי זה משהו עצום לראות במרוכז את עבודתם של הפקחים למענינו הטייסים,לראות את העבודה שהשקיעו החברים בהקמת הפרויקט,לראות את התנדבותם של משפ' סודרי אשר נידבו את ביתם לצורך הארוע ועל כך מגיע להם תודה ענקית.תודה לדורון על סיקור הארוע במצלמתו,תודה לכל המנהלים , תודה לכל מי שלקח חלק בהקמה, בפיקוח ובסיום הארוע.תודה על האפשרות שניתנה לי לבוא ולצפות על עבודת צוות ,על האהבה של החברים לתעופה הוירטואלית ,על הרצון של כולם להיות החטיבה הטובה ביותר.לסיום ,תודה לאורן על הנסיעה (אתה גם נהג טוב)היתה לי בהחלט חוויה יפה שאותה הנצחתי במצלמתי. :angel:

פורסם

חברים- למי שלא יודע או לא בדק עדיין בחד"ב הנוכחי- עברו בבן גוריון וביכלל בישראל כ -385 טיסות לעומת ארוע שעבר שהיו 430 טיסות ב -55 שעות ארוע.

פורסם

כל פעם מרגש מחדש.

אני גאה לנהל את החטיבה הזאת, שהיא ללא ספק החטיבה הפוריה והאיכותית ב VATSIM יחסית לגודלה.

שוב, על אף שלא הייתי מעורב בחד"ב עצמו כבעבר, נהנתי להיות בו במעט זמן שהייתי!

הרבה נאמר

כולל תודות, אבל אני רוצה לתת את תודתי לאנשים הבאים:

ובראש והראשונה - להוריו של עמרי סודרי על שאירחו אותנו בביתם , המון תודה.

אלעד זיירמן - קיבל ממני את המושכות לאירוע, ועשה עבודה מצויינת - תודה!

צוות האירוע:

אמיר פז

דורון עתיק

איציק בקשי

יונתן פרלמוטר

אביב גלעדי

תודה!

תודה לבן בוגין, שבלעדיו סביר להניח שהיינו מקבלים 50% פחות חשיפה.

תודה לאורן גבע שבלעדיו בטוח שלא היינו מקבלים את ה 50% האחרים.

לאור נצר על העזרה וההשקעה העצומה שלו. תותח!

תודה מיוחדת והכי חשובה מבחינתי - לכל הפקחים והטייסים של החטיבה, בין אם לקחתם חלק באירוע או לא, אני מוריד בפניכם את הכובע.

יש עוד כמה תודות בינלאומיות, שפירסמתי כאן למי שמעוניין:

http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=2627

תמשיכו להנות מהתחביב שלנו.

לפעמים כולנו נוטים לשכוח מה אנחנו עושים כאן בעצם.

אנחנו לא פה בשביל משחקי כוח, לא בשביל אגואיזם, לא בשביל לספור מי יושעה, מי לא, מי מחק הודעה בפורום ולמה, מהוא אמר על זה, ומההוא אמר עליו.....

אנחנו פה כדי להוריד מדפים ל 30, 3 ירוקים, ולהודיע פיינל.

בואו פשוט נהנה מהתחביב הנפלא הזה.

צוות החטיבה ואני, נמשיך לעשות ככל שביכולתינו, על מנת ש VATIL תמשיך להיות החטיבה הכי טובה ב VATSIM.

מה בקרוב...?

בשעה טובה, אתר חדש לחטיבה!

וכמובן, הכנס השנתי של החטיבה, יש למה לחכות.

שוב תודה לכל אחד ואחד מכם, על זה שבכלל הקליק לכניסה לפורום היום.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...