חני כפיר פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 שום אני חני כפיר ויש לי שעלה איפה אני יכול להוריד מטוסים של אל על ארקיעה וישראיר כך שההורדה תתקין את עצמה בדף המטוסים שלי בפלייט ועם אני מוצה משהוא כזה שלא מתקין את עצמו איך אני מוסיף אותו לפלייט? תודה ושלום :roll:
Liav Nefesh פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 שלום חני, השאלה שלך יותר מתאימה לפורום תמיכה, על מנת להתקין מטוסים שלא מתקינים את עצמם פשוט מעתקיים את כל התיקיה של המטוס (אחרי שפתחתה אותו מה ZIP), נכנסים לתיקית הAircraft שנמצאת בתוך התיקיה של הסימולטור מדביקים אותה שם וזה כל הסיפור, נכנסים לסימולטור, בוחרים את המטוס וטסים. אם יש לך קבצים נוספים כמו Gauges או Effects העתק אותם לתיקיות האלה בתיקיה הראשית של הסימולטור, בנוסף יש לך קובץ ריידמי מצורך לקובץ שיעזור לך בהצלחה (:
OmriSoudry פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 חני, תעשה טובה ותריץ על ההודעה שלך בדיקת איות, פיסוק וכו'...כי אני בטוח שרצית לרשום: שלום אני חני כפיר ויש לי שאלה. איפה אני יכול להוריד מטוסים של אל על, ארקיע וישראייר כך שההורדה תתקין את עצמה בדף המטוסים שלי בפלייט? ואם אני מוצא משהו כזה שלא מתקין את עצמו, איך אני מוסיף אותו לפלייט? תודה ושלום
×�פיק פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 חני, תעשה טובה ותריץ על ההודעה שלך בדיקת איות, פיסוק וכו'...כי אני בטוח שרצית לרשום:שלום אני חני כפיר ויש לי שאלה. איפה אני יכול להוריד מטוסים של אל על, ארקיע וישראייר כך שההורדה תתקין את עצמה בדף המטוסים שלי בפלייט? ואם אני מוצא משהו כזה שלא מתקין את עצמו, איך אני מוסיף אותו לפלייט? תודה ושלום עומרי עצבני :wink: אבל גם לי לקח פעם פעמיים להבין את ההודעה. בכל מקרה נסה לשאול בפורום תמיכה.
OmriSoudry פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 אני לא עצבני, פשוט זה הציק לי...מכירים את זה שאתם קוראים את אותה שורה שוב ושוב עד שאתם סוף סוף קולטים שאתם עושים את זה, ויורדים לשורה הבאה? זה קרה לי..זה היה מפחיד :shock:
xenopus פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 לפעמים צריך להיות טיפ'לה יותר רגישים ולשלוח הודעה כזאת בפרטי. יש אנשים שסובלים מדיסלקציה או שלא זכו למיטב החינוך בארצנו. זו לא סיבה לתקוף בצורה כל כך ישירה שעלולה להעליב. חצי מהכותבים פה שמים את האות י' בפעלי גוף ראשון זמן עתיד במקום א' (אני יטוס במקום אני אטוס) ולמרות שזה צורם לי מאד, אני מבין שזו טעות נפוצה ולא מעיר על כך. יום עצמאות שמח.
xenopus פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 ואגב עמרי, החתולה שלך זה הצילום שהכי אהבתי מצילומי חדר בקרה. אני מאמן את החתולה שלי בפיקוח גם .
OmriSoudry פורסם מאי 11, 2005 דיווח פורסם מאי 11, 2005 לא ניסיתי להעליב, מצטער אם מישהו נעלב, כל מה שעשיתי זה לתקן את השגיאות שהוא עשה במשפט, כדי שיהיה יותר מובן לכולנו... :roll: ותודה, החתולה שלי מודה לך
Moshe Bensal פורסם מאי 12, 2005 דיווח פורסם מאי 12, 2005 אפשר להעיר בפרטי, ולבקש שיעשה עריכה מחדש, לכל מי שזה מפריע, לא? חני, צור איתי קשר בפרטי, ואסביר לך את התהליך להתקנת המטוסים.
Izik Bakshi פורסם מאי 16, 2005 דיווח פורסם מאי 16, 2005 ואני אישית, תמיד שמח שמעירים לי על טעויות בעברית, זו השפה שלי ואני מתבייש שיש לי טעויות בה לפעמים.