עבור לתוכן
Ilan Jonas

חדל אש! ;-)

Recommended Posts

פורסם

לכל המשתתפים בשרשור בויכוח עם אנשי הGA, תודה על התמיכה האישית והכללית (שהרי חוץ מנושא הסימולטורים גם אני הייתי מושא להתקפה אישית - העיקר שאמרו לי שיום אחד אני אתגייס ואלך לאונבירסיטה ואז אני אבין...).

כתבתם בתחילה יפה ולעניין, בלי להיגרר לשפה המלוכלכת והקללות של חלקם הגדול - עד עתה. אין צורך להיגרר לתגובות "אתם גנון" "לא אתם גנון" - תשאירו את זה להם. אם מי מהם רוצה לכתוב ברצינות, אפשר לקיים שם דיון רציני. על חוסר הכבוד שלהם אין צורך שתגיבו בחוסר כבוד מופגן מצידכם. פשוט תצחקו, כמו שאני עושה.

ככלל לחיים, תשכחו מכבוד ומאגו. לחלקם הגדול קשה עם העובדה שילד יודע מה שהם יודעים, והם מגיבים כמו שהם מגיבים. הפורום שלנו שונה מהפורום שלהם בכך שאנחנו שמחים לחלוק בידע וללמוד, בעוד שהם, עושה רושם, נהנים להתחרות למי יש יותר ידע - בואו נשאיר את זה כך.

כמו שהם ממש לא מייצגים את אנשי התעופה הקלה (שרבים מהם לא מתקרבים לפורום הזה), גם אנחנו לא מייצגים את כל עולם הסימולטורים, ולכן כל הויכוח הוא קצת עקר מלכתחילה.

מיצינו, ואל תצפו שהדברים ישתנו - אולי כן ואולי לא. אני גם לא מצפה להתנצלות מאלו שהכפישו אותי בבורות וטיפשות, כולל אנשים שנמצאים בינינו, ואני בכל זאת אחיה טוב גם להבא. לזה אני מתכוון כשאני מבקש לא להיות מונעים על-ידי כבוד ואגו. אנחנו כאן בשביל להנות הרי, לא?

פורסם

צודק - מצטער.

פקודה היא פקודה, אני אגיב רק כשהם באמת יעברו גבול ואכתוב להם נאום ש... אני בספק אם הם יצליחו לקרוא אותו (הוא יכתב אפילו בעברית תקנית!).

יום טוב וכל הכבוד על קור הרוח אילן :wink:

פורסם

הפסקתי, האמת שאמרתי שאני מפסיק בהודעה שני, זה היה ברור לא זה יגיע.

פשוט עניתי לשאלה שלך, "אנחנו כאן בשביל להנות הרי, לא?"

פורסם

אומנם אינני קשור לויכוח המסויים הזה אך אני מסכים עם מילותייך אילן,אין לפעול מתוך אגו.

הקהילה שלנו אכן שונה כולנו חולקים בידע ומעבירים ידע לאחרים.

וגם אני למדתי את הכלל שלך שנלקח לתשומת ליבי.

כל הכבוד לך על הבגרות שאתה מראה ועל האחרים מהקהילה שלנו אשר הפגינו בגרות בתשובתם =D>

פורסם
הפסקתי, האמת שאמרתי שאני מפסיק בהודעה שני, זה היה ברור לא זה יגיע.

פשוט עניתי לשאלה שלך, "אנחנו כאן בשביל להנות הרי, לא?"

וואלה :oops:

:wink:

פורסם

חברים אילן צודק מיצינו יש גבול כמה אפשר לספר כל בדיחה כדי שתצחיק...

מה שאילן כתב משקף את זה והוא צודק.

שהסתכלתי שם על השירשור שהיה עוד בחיתוליו כבר מהניסיון בעבר ידעתיל איזה מימדים הוא יגיע ואיזה אורך הוא יקבל ברגע שכל זקני הקהילה התחילו לכתוב שם.

והיה ברור שמהבאר הזאת לא תצא נפט והשירשור סתם ידעך.

בקיצור כמו שאילן כתב באמת שהיה מצחיק האמת גם יותר נכון צפוי

כמו שהמרצה שלי לחדוו"א אומר - לכו שתו מיים תרגעו אנחנו נחזור לעיסקי הוירטואליה נשחק אותה קפטנים של אווירון- ג'מבו והם יחזרו לריב על מיקום הוונטיל בגלגל אף של ססנה בצבע בורדו צעקני

ושלום על ישראל

פורסם

קראתי את השרשור, לא הגבתי כי לא ראיתי טעם, מה שאותי הפתיע זה איך המנהלים של הפורום הזה (תעופה קלה) נתנו לשרשור להגיע לרמות כאלה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...