עבור לתוכן
Or Netzer

מזל טוב לדן בלאושטין

Recommended Posts

פורסם

מנהלים - אם אפשר בבקשה להדביק בראש השרשור או בסופו. תודה

תודה רבה לכולכם על האיחולים הלבביים

בשם הבנות, אשתי וכמובן בשמי.

מרגש ומחמם את הלב, בייחוד שאני די חדש פה.

אתם אנשים מקסימים, כיף וגאוה להיות חבר בחטיבה!!!!

כן זה נכון, לא פשוט להיות הורה לתאומות אבל אני מראש מחקתי מהלקסיקון את המילה קשה.

מקסימום מוכן להתפשר על מורכב.

מה גם שבשבילנו זו חוויה ראשונה, נעמי ועלמה הן בנותינו הראשונות ואנחנו פשוט לא מכירים מצב אחר.

אולי למי שגידל כבר ילד אחד זה נראה מפחיד - כאילו פי שתיים מאמץ, אני לא יודע אחרת כי פשוט נחתתי למצב הזה של הולדת השתיים.

יהיה בסדר נגדל אותן בכיף ואהבה לתורה מצווות ומעשים טובים וב"ה גם לקורס טיס בבא העת :lol:

אין ספק עם אבא כמוני חוץ מבארבי ודובי הבנות יצטרכו לדעת גם מה זה סטיק, דפיות, ו-ILS :lol:

שוב תודה לכולכם - ומקווה לראותכם ברשת בין בקבוק לחיתול :lol::lol::lol:

פורסם
מנהלים - אם אפשר בבקשה להדביק בראש השרשור או בסופו. תודה

תודה רבה לכולכם על האיחולים הלבביים

בשם הבנות, אשתי וכמובן בשמי.

מרגש ומחמם את הלב, בייחוד שאני די חדש פה.

אתם אנשים מקסימים, כיף וגאוה להיות חבר בחטיבה!!!!

כן זה נכון, לא פשוט להיות הורה לתאומות אבל אני מראש מחקתי מהלקסיקון את המילה קשה.

מקסימום מוכן להתפשר על מורכב.

מה גם שבשבילנו זו חוויה ראשונה, נעמי ועלמה הן בנותינו הראשונות ואנחנו פשוט לא מכירים מצב אחר.

אולי למי שגידל כבר ילד אחד זה נראה מפחיד - כאילו פי שתיים מאמץ, אני לא יודע אחרת כי פשוט נחתתי למצב הזה של הולדת השתיים.

יהיה בסדר נגדל אותן בכיף ואהבה לתורה מצווות ומעשים טובים וב"ה גם לקורס טיס בבא העת :lol:

אין ספק עם אבא כמוני חוץ מבארבי ודובי הבנות יצטרכו לדעת גם מה זה סטיק, דפיות, ו-ILS :lol:

שוב תודה לכולכם - ומקווה לראותכם ברשת בין בקבוק לחיתול :lol::lol::lol:

אל תשכח המילה הראשונה שהן יגידו זה "ר-שאי" הצעד הראשון בדרך לנדב"ר :P

פורסם
מזל טוב, שתראה הרבה נחת ואושר, אני יתחיל להאריך את פיקוח תל אביב לשעות הקטנות של הלילה, לטובתך... 8)

מגניב... תודה איציק.

אני אודיע לך באיזה לילה אני מחזיק כוננות בקבוק (בסה"כ היום, מחר ובשנה הקרובה...) :lol::lol::lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...