עבור לתוכן
roy20004

מטוסי הרקולס בראשל"צ?

Recommended Posts

פורסם

היום בבית ספר- בשעה 10 וחצי בערך טסו שלושה הרקולסים של חיל האוויר בגובה של פחות מאלף רגל ממש מעל הבית ספר שלי.

ד"א אני גר בראשל"צ.

מישהו יודע למה הם טסו שם ובגובה כל כך נמוך?

פורסם

גם אני גר בראשון והרבה פעמים בזמן הלימודים הרקולסים עוברים מעלינו. הרבה פעמים הם ממריאים מב"ג ונוחתים בפלמחים ובמסלול הזה הם לא מטפסים גבוה מדי. וגם הייתה תקופה שזוג הרקולסים היו עושים סיבובים מעל האיזור וכשמגיעים לחולות של פלמחים מצניחים ציוד או צנחנים.

פורסם
היום בבית ספר- בשעה 10 וחצי בערך טסו שלושה הרקולסים של חיל האוויר בגובה של פחות מאלף רגל ממש מעל הבית ספר שלי.

ד"א אני גר בראשל"צ.

הם טסו במבנה ?

אגב היום ראיתי שלושה יסעורים בשעה 11:00 ככה,במבנה .

איזה רעש !!!

פורסם

ד"א אני גר בראשל"צ.

הם טסו במבנה ?

איזה רעש !!!

הם לא טסו במבנה אלא אחד עבר ואחרי דקה עוד אחד אבל גם היה רעש חזק.

מוזר כי אף פעם אני לא רואה פה הרקולסים.

אני רואה פה בראשל"צ רק מטוסים אזרחיים שממריאים מנתב"ג והרבה.

פורסם

הם טסים נמוך כי ככה זה הרקולסים הם פשוט טסים נמוך ואני יודע את זה כי אני גר ביישוב בצפון שכל הזמן עוברים פה הרקוליסים ואין פה שם שדה תעופה.

פורסם

יש מצב שהם טסו לשב"ה של פלמחים כדי להצניח.

כשהייתי בקורס צניחה בצבא-הייתי ראשון בדבוקה הראשונה, וכשפותחים את הדלתות

3-4 דקות לפני הפניית בסיס להצנחה-רואים את הסוף של ראשון לציון.

סוף הדרך של נוף ומרוץ אדרנלין מטורף (מומלץ בחום לכל הילדים מבינכם שעדיין לא החליטו

מה לעשות בצבא). :D

נדי

פורסם

ד"א אני גר בראשל"צ.

הם טסו במבנה ?

איזה רעש !!!

רפאל היום גם אני בשעה 11:22 בערך ראיתי מבנה של שלושה יסעורים היה יפה מאוד ורועש גם כן אבל אני אוהב את הרעש של הלהבים ככה שלא הייתה לי התנגדות לשמוע אותם חזק כלכך 8)

ושנסעתי לב"ש פעם אחת בין ראשון לאשדוד ראיתי שני הרקולסים מצניחים וישר הולכים לנחיתה בפלמחים,ממריאים ושוב מצניחים ככה מספר פעמים וזה היה מהנה מאוד לראות זאת אך זה לא חדש לי כל הקטע של הרקולסים טסים נמוך למה שהרקולס ממריא הוא עובר לי פה מעל הבית נמוך לאללה ובמיוחד בלילה הם טסים במבנים צמודים לא מזמן היה פה מעליי 4 הרקולסים וראיתי את כולם באותה התמונה כולם נכנסו לעין ביחד והם עשו הקפה למסלול 12.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...