oz פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 פשוט מדהים יש לי את הגיסרא המוקדמת של הסינרי מה שדויד העביר לאנשי VFS בשביל האירוע באוויה והוא היה פשוט מדהים אבל זה??? זה פי כמה מדהים ממנו!! הפארק של רעננה פשוט נראה מדהים!!! האמפי משגע!!!!!!!
danb2000 פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 סינרי מדהים - כל הכבוד!!!!! כאחד מברי המזל שטסים מ ואל הרצליה לא מעט פעמים גם במציאות אני אומר לכם שאני ממש המום מרמת הריאליסטיות. זה כלי מדהים לכל מי שלומד לטוס שם וגם כמובן לכל טייסי הסימ'. מחכה כבר להוריד ולהתקין בקוצר רוח. תודה ענקית ליוצרים המוכשרים
AVIV פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 תודה רבה לכל מי שעמל וטרח לתת לקהילה את הסינרי הזה,הוא נראה מדהים ואני מחכה לו בקוצר רוח (נשמור את ההנאה לחופש הגדול) :wink:
GUTI פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 זה נראה מדהים! אני לא יכול לחכות עד ליציאה שלו תודה רבה ליוצרים על ההשקעה!
mickey lip פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 כל הכבוד על העבודה והזמן שהשקעתם ביצירת הסינרי. אני אחכה בסבלנות עד השחרור שלו. תודה לכם על התרומה לטייסי החטיבה.
Yahav Barzilay פורסם מאי 24, 2005 דיווח פורסם מאי 24, 2005 WOWWW פשוט נראה מדהים! כמה שהמבנה של אוויה מדויק! לא יאומן! אפילו את הבמה מהעץ יש!! ענק!!! :shock: :shock: :shock: חבל על הזמן פשוט. נראה לי שזה יהיה כמו ה-LDS ברגע שזה ייצא, הרצליה תהיה מפוצצת עגלות טיסה! נ.ב שני יוצרי סינרי מדהימים! דוד רוזנפלד וכמובן אילת המשגעת!!! (אך הטוחנת פריימים) וניר על שדה דב (נכון?) החזקקק ביותר וקליליליליליל בפריימים!!! איזה שילוב מנצח!
Shmulik Lin פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 תודה ליוצרים המוכשרים אפילו החופים שלי מהמרינה של הרצליה וצפונה נראים 1 לאחד עם השוברי גלים כל הכבוד!
Moshe Bensal פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 WOW מהמם, ממש כל הכבוד ליוצרים. נו מתי יהיה אפשר להתענג עליו? יש מועד השקה? לדעתי, קחו את הזמן הדרוש, והעיקר שיהיה טוב ושלא יזלול פריימים.
iroth פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 אין מילים! נראה נפלא אני הולך לנקות את האבק מהססנה...
Ilan Jonas פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 כל הכבוד דוד וניר!! אנ בטוח שזה יהיה מהמם. גם אני הולך לנער אבק מהססנה
אורח Ofek פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 וואו מדהים,כמי שאוהב מאוד את השדה הזה (וגם גר לא כל כך רחוק ממנו) אני יכול להגיד שממש יצא סינרי ברמה גובהה. וכמובן,עם אתם (היוצרים) מעוניינים בתמונות של כל מיני חורים סודיים ונסתרים ( ) בהרצליה אתם מוזמנים לפנות אליי .
David Aronovich פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 פיייי איזה ראליסטיות!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: נחכה שזה יצא....
BlackRaven פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 דוד וניר - תודה רבה רבה לכם על העבודה וההשעקה. כל הכבוד!
Eliran-VFS1 פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 חברים, לי כרגע יש גרסא לא מעודכנת של הסינרי (early alpha :lol מדהים, לי יש גירסה ישנה ומה שרואים כאן זה בלתי יאומן(מחכה בקוצר רוח)! בלי סוף אוביקטים ונראה בהתחלה שזה בכלל לא סימלטור ! דוד אתה אמן אמיתי! פשוט מדהיםיש לי את הגיסרא המוקדמת של הסינרי !!!!!!! אתה יודעים מה הכי מוזר? שפתאום לכולם יש את הגרסה הפרה-משוחררת כנראה שליותר מחצי החטיבה יש את הסינרי. נראה מדהים! יש תאריך יציאה? פשוט יש אנשים שהשיגו את הסינרי בלי אישור ועכשיו אף אחד לא יקיבל גירסאות יותר.
OmRI פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 פשש מדהים הכל אחד לאחד,כל הכבוד ליוצרים ואני מודה לכם על כך שהשקעתם בסינרי יפה זה ומקווה שישתחרר בקרוב.
David Rosenfeld פורסם מאי 25, 2005 דיווח פורסם מאי 25, 2005 שלום לכולם תודה על המחמאות והסבלנות מה שקצת פוגע בשימחה כאן שיש אנשים שהשיגו את ה"בטא" ללא הסכמתי ושכחו שאין צורך להודיע על כך בראש חוצות "להשוויץ" זה גם ליפגוע :oops: :cry: בכל אופן עוד מיספר ימים וזה לכוווולם דוד
Moshe Bensal פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 לדוד וניר, כל הכבוד לכם, ממש פגז, אמנם אין סבלנות לחכות, אבל עדיף לחכות עכשיו ושיהיה מושלם מאשר, לגלות אח"כ שיש הרבה באגים. לדעתי קחו את הזמן, בלי לחץ, והעיקר שיהיה בהצלחה.
dorlv פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 באמת כל הכבוד לכם! אני כבר ממש רוצה שהוא יצא ונקווה שזה יהיה בקרוב .....
f16i_sufa פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!: shocked!:
Shai B פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 ממש יפה! רק התבלבלת טיפה בתמונות, רשמת נניח בצרה 800 והייתה תמונה של הכרמל, ואז מלון הכרמל אבל הייתה תמונה של בצרה [לפחות נראה לי שזאת הייתה בצרה] ומשהו עם המרינה והמלונות גם.. וואו שוב פשוט מדהים :shock:
Nir פורסם מאי 26, 2005 דיווח פורסם מאי 26, 2005 שלום חברים ראשית ברצוני להבהיר שמירב הקרדיט על בניית הסינרי שייכת לדויד. מעבר לכך שתענוג לעבוד איתו כאדם, אשרי החטיבה שיש לה מקצוען כמו דויד שלא מרפה, משנה, מוחק, בונה מחדש, מחפש כלים חדשים, חוקר ומייפה וכל זאת מזמנו הפנוי ובהרבה הרבה מרץ. לצערי בשל חוסר זמן כרוני לאחרונה, לא יכולתי לקחת חלק יותר נכבד בבניה, כך שמירב המטלות נפלו עליו. אולם ידעתי שהבנייה מוטלת על מקצוען שיביא לבסוף לסינרי מוצלח כמו שכולם מצפים לו. אז דויד, גם ממני....כל הכבוד !!! ניר