Yoav פורסם אוגוסט 14, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2005 לדעתי המחשב שלי עם שדרוג כ. מסך יוכל לסחוב את הFS10 בלי בושה, וזה מה שיש לי: P4 2.8 512MB R9200SE
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 14, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2005 לי נראה שלא קיים היום מחשב שיהיה מסוגל להריץ את FS2006 בצורה חלקה עם גפיקה מלאה.בקושי קיימים מחשבים שמצליחים לעשות את זה עם FS2004 וזה שנתיים אחרי שהוא יצא... באמת נראה לך שיהיה כזה הבדל בין FS9 ל-10? הם רק הכריזו על זה לא מזמן לדעתי יהיו שינוים קוסמטיים בלבד רק בשביל לשונרר מהשוק עוד כמה ג'ובות
אורח פורסם אוגוסט 14, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2005 תשמע, אנחנו מכירים את ההיסטוריה. אתה זוכר אי פעם גירסא שיצאה שעבדה חלק עם גרפיקה על המקסימום על המחשבים של אותה התקופה? אפילו על מחשבי ה-HIGH END? שינויים קוסמטיים זה בדיוק מה שמכביד...
EvyatarM פורסם אוגוסט 14, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2005 2 חתיכות של GE 7800 על SLI וכמויות נכבדות של גיגות זיכרון יכולות להספיק. :wink:
jambo7 פורסם אוגוסט 14, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2005 חברי לא צריך להגזים אני חושב קצת אחרת משתי סיבות 1 מיקרוסופט רוצים למכור כמה שיותר והם יתאימו את את הסימולטור לשוק הרחב [לרוב המחשבים ] 2 החומרה במחשבים מקדימה את התוכנה ואני מאמין ש אתלון 3000 + 1 גיגה זיכרון יספיק בקשר לכרטיס המסך 6600gt הוא מעל ומעבר גם פחות טובים יספיקו
אורח פורסם אוגוסט 14, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2005 אין לי דרך להתווכח איתכם. אבל רק תסתכלו על הגירסאות הקודמות. 20 שנה של גירסאות קודמות.
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 14, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2005 אין לי דרך להתווכח איתכם.אבל רק תסתכלו על הגירסאות הקודמות. 20 שנה של גירסאות קודמות. למה FS4 רץ לי דווקא חלק על המחשב.... הנוכחי :roll:
hagay פורסם אוגוסט 14, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2005 דעתי היא שמיקרוסופט מיצרת את הFS לא בשביל מכירות של FS אלא בגלל המחשבים שאנשים יקנו שזה אומר גם לרכוש חלקים מחברות שיש למיקרוסופט יד ורגל שם, הלכתי רחוק מידי? :? .
אורח פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 אני חושב שכן. כמה אנשים כבר קונים את FS, ביחס לכמות האנשים שקונים מחשבים חדשים כל שנה? אבל זה בסדר מה שהם עושים, בכל גירסא הם משתמשים בטכנולוגיות העכשוויות והמתקדמות ביותר (לפחות מבחינה גרפית) וזה מורגש במעבר מגירסא לגירסא. מה שלא בסדר, זה שהם כותבים על הקופסא שצריך פנטיום 166...
Yoav פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 שלוש הדברים היחידים שאני מצפה ממנו הם: 1. שישמור על תאימות לאחור, ולא כמו מה שקרה עם המעבר ל2004, שחצי מהסינרי והמטוסים נדרשו לבנייה מחדש (ע"ע LDS) 2. שהמולטיפלייר יעבוד באותה טכנולוגיה ע"מ שנוכל להשתמש בSB ולא בכל מיני תוכנות אחרות ותוספים שונים ומשונים. 3. שמחשבים שסחבו FS2004 טוב יוכלו לסחוב אותו בצורה סבירה +
OmRI פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 יואב כמו שאתה מצפה לזה אני מצפה לזה פלוס התנהגות אמיתית של מסוקים באויר,ועוד מבחר מסוקים טיפ טיפונת יותר רחב ומושקע. בנוגע לשיפורים יש לי תקציב של 1500 שקל בסוף מקווה שזה יספיק במקרה והסימולטור 2006 ידרוש מספר שידרוגים.
אורח פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 תאימות לאחרו זה נחמד, אבל כשהטכנולוגיה מתקדמת, אז היא מתקדמת. PIC היה מטוס שנבנה ל FS2000. אני לא יודע אם אתם זוכרים איך הוא התנהג אז מבחינת פריימים, אבל בוא נגיד שגרוע זה יהיה מחמאה גדולה. FS2002 הכניס מודלים ב-GMAX, ועדיין תמך בשיטה הישנה. FS2004 כבר לא. להפסיק לתמוך בטכנולוגיה מיושנת אחרי 4 שנים זה בהחלט סביר, היא שלא עמד פה על המשמר ודאג לעדכן את המוצר בזמן (והיו להם את השנתיים של FS2002) היו יוצרי PIC. לפי מה שהבנתי המטוסים אמורים להיתמך (מה שמעיד על כך ששינוי גודל לא יקרה איתם - לא מבחינת מודל הטיסה, לא מבחינת המודל החיצוני ולא מבחינת המערכות). לגבי סנרים הבנתי שהדרך בה העולם מיוצג עומדת להשתנות...
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 עד כמה שאני הבנתי וקראתי פעם, עניין הFS נמשך רק בגלל שזה מועיל למיקרוסופט כספית. הוא ידוע כפופולרי מאוד, ועד כמה שזכור לי, בזמנו הFS98 היה הכי נמכר. ההוכחה היחידה שאני רואה ממייקרוסופט למה זה נמשך זה בעצם ההשוואה שלו לTrain sim שנעשתה לו רק גירסה אחת ומאז לא עשו לו כלום.. תקנו אותי אם אני טועה כי אני רק משער כאן. בקשר לFS2006, כמו בFS2004- אני יודע שOSS גם כן עתידים להיות בטא טסטרים שלהם כך שגם לי ייצא לבדוק אותו ולעדכן אתכם בפרטים אם וכאשר זה יהיה. אני מקווה שבאמת יהיו שם חידושים באמת מרעישים
Yoav פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 תאימות לאחרו זה נחמד, אבל כשהטכנולוגיה מתקדמת, אז היא מתקדמת.PIC היה מטוס שנבנה ל FS2000. אני לא יודע אם אתם זוכרים איך הוא התנהג אז מבחינת פריימים, אבל בוא נגיד שגרוע זה יהיה מחמאה גדולה. FS2002 הכניס מודלים ב-GMAX, ועדיין תמך בשיטה הישנה. FS2004 כבר לא. להפסיק לתמוך בטכנולוגיה מיושנת אחרי 4 שנים זה בהחלט סביר, היא שלא עמד פה על המשמר ודאג לעדכן את המוצר בזמן (והיו להם את השנתיים של FS2002) היו יוצרי PIC. לפי מה שהבנתי המטוסים אמורים להיתמך (מה שמעיד על כך ששינוי גודל לא יקרה איתם - לא מבחינת מודל הטיסה, לא מבחינת המודל החיצוני ולא מבחינת המערכות). לגבי סנרים הבנתי שהדרך בה העולם מיוצג עומדת להשתנות... הבאתי את הדוגמא של הLDS כי זו אחת היותר נפוצות. לגבי מטוסים זה פחות מדאיג אותי, מה שבעיקר מדאיג אותי זה עשרות ומאות הסינרים שקיימים. חוץ מזה, זה יהיה נחמד תאימות לאחור לFS2004, שנתיים שלוש אחורה, ואני בטוח שזה אפשרי, הכל זה עיניין של ירוקים (ולא בASRC )
אורח Ofek פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 אם הסימ' כבר בבטא ,יש סיכוי שהוא יגיע למדפים תוך בואו נגיד ,בערך חצי שנה +- ?
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 15, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2005 שלוש הדברים היחידים שאני מצפה ממנו הם:1. שישמור על תאימות לאחור, ולא כמו מה שקרה עם המעבר ל2004, שחצי מהסינרי והמטוסים נדרשו לבנייה מחדש (ע"ע LDS) 2. שהמולטיפלייר יעבוד באותה טכנולוגיה ע"מ שנוכל להשתמש בSB ולא בכל מיני תוכנות אחרות ותוספים שונים ומשונים. 3. שמחשבים שסחבו FS2004 טוב יוכלו לסחוב אותו בצורה סבירה + 767PIC לא תואם ל2004 כי הוא לא נבנה עפ"י הSDK. כל תוסף שנבנה לפי ההנחיות בSDK תואם לגרבה שאחרי למיטב ידיעתי. הבעיה היא שהSDK מאד מגביל ולכן הרבה מפתחים סוטים ממנו.