David Misha פורסם יוני 14, 2005 דיווח פורסם יוני 14, 2005 חגי. הרבה אושר ונחת ושיגדל למצוות ומעשים טובים ..ואל תשכח להרביץ בו את תורת הניווטים.
moti פורסם יוני 14, 2005 דיווח פורסם יוני 14, 2005 מזל טוב חגי, הרבה אושר ונחת! שים אותו לידך בעריסה כקצין ראשון אם תצטרך עזרה :wink:
yossid פורסם יוני 14, 2005 דיווח פורסם יוני 14, 2005 חגי, מזל טוב, בריאות ואושר לך ולכל המשפחה. יודע מה - גם עושר לא יזיק.
zvi rodes פורסם יוני 14, 2005 דיווח פורסם יוני 14, 2005 חגי ,מזל טוב להולדת הרך הנולד,שתזכו לנחת אושר ועושר ואור גדול בבית. :lilangel: :lilangel:
hagay פורסם יוני 15, 2005 דיווח פורסם יוני 15, 2005 וואי וואי, איזה כיף לראות 44 ברכות, לא הספקתי לעבור על כולם כי אני בתפקיד אבא ואמא (שלא כל כך מצליח עם תפקיד האמא), עכשיו יש לי קצת מנוחה אולי עוד אצליח לעשות איזו טיסה קצרה (מה לעשות חסר לי חמצן). לכל מי ששאל אז ברוך ה' ליולדת שלום הכל בסדר עבר מהר והילד בן זכר נולד בריא ושלם השבח לאל, לאחר שאשתי שמעה על כל הברכות זה מאוד חימם את ליבה והיא ביקשה להודות לכל אחד ואחד בשמה, אז בשמי ובשם אשתי המון תודות לכל המאחלים ובקרוב אצל כל מי שצריך / רוצה. כל מי שרוצה להגיע הברית בע"ה תהיה ביום שלישי בבית כנסת ברח' כצנלסון 53 הרצליה לאחר תפילת שחרית (התפילה מתחילה ב 6:00 בבוקר) וכיוון שזו שעה מוקדמת אז יהיה רק כיבוד קל, ולכל מי שתוהה על השעה המוקדמת יש לזה סיבה שאוכל לפרט רק בפרטי. נ.ב. בעזרת ה' אחרי שאתפנה קצת אני אעבור על כל ברכה וברכה.
Boeing744 פורסם יוני 15, 2005 דיווח פורסם יוני 15, 2005 מזל טוב לחגי, לפי דעתי צריך להעניק לבנו של הטייס כרטיס טיסה חינם במטוסים הורטואלים שלנו, כולל טיסת חינם ב LDS763