iroth פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 כשראיתי את הכותרת הייתי בטוח שמדובר באחד החברה פה.. http://news.msn.co.il/news/Yellow/World/200506/20050617102957.htm ישראל
Or Netzer פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 מה שבטוח אצלנו הוא לא יכול להיות הוא דפק את המטוס
David Aronovich פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 פשש וואלה מה שמפליא אותי שהוא הצליח להטיס את המטוס ללא כל ידע מוקדם על אף ההתרסקות שהייתה לו אחר כך.... מדהים מה שילדים שובבים מסוגלים לעשות היום חחחח, מגניב
moti פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 כשהוא ישתחרר, אחד המנהלים צריך לשלוח לו מייל להצטרף לVATSIM, לפי דעתי הוא יתאקלם מהר.
Yoav פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 אופס, לא רציתי לגלות שהייתי באנגליה באזור ברמינגהם לפני זמן מה ושיצא לי להטיס סולו מטוס כזה סתם........... עכשיו לVATUK יש במה להתגאות !
OmRI פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 כשקיבלתי את הלינק מיקיר וקראתי הייתי קצת המום אבל חבר'ה לבחור מגיע זוג כנפיי טיס,בוא נקווה שהוא יקבל אותן מחוץ לבית המעצר
David Misha פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 בישראל מן הסתם הכתבה היתה נראית כך: /"ג'יימס בונד לא היה עושה זאת טוב יותר: חבר בפורום התעופה הוירטואלי הישראלי הצליח לתפעל מטוס כבד מסוג לא ברור עדיין, אך יתכן שמדובר ב 737 או 747 או 767 ולצאת איתו לטיול לילי באוויר. "פרח הטיס" הצעיר הצליח להמריא ולנחות עשרות פעמים. סך הכל שהה באוויר כ-8 שעות רצופות. לטענת חבר הפורום, הוא הסתובב בשדה התעופה וראה מטוס מחושמל, APU פעיל ו FMC מוכן להקפות בבן גוריון. ללא תהיות מיותרות טיפס לתא הטייס, הניע והמריא. החבר נעצר ונלקח לקורס מזורז באל על. זהותו טרם פורסמה בשל ניסיונו הרב. בעקבות המקרה, העלו הרשויות המקומיות שאלות נוקבות בנוגע למקרה והוחלט פה אחד לצרף את כל חברי החטיבה לקורס המוזכר לעיל. ויתכן שחבר, שהוכיח כישרון טיסה לא מבוטל, עוד ייזכה בתהילת טייסים. מי יודע, אולי עוד יישלחו לקורס המוזכר לעיל את חברי תעופה קלה.. אולי"\ :wink: :wink: יש לכם חשודים פוטנצייאלים ????
אורח פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 בישראל מן הסתם הכתבה היתה נראית כך:/"ג'יימס בונד לא היה עושה זאת טוב יותר: חבר בפורום התעופה הוירטואלי הישראלי הצליח לתפעל מטוס כבד מסוג לא ברור עדיין, אך יתכן שמדובר ב 737 או 747 או 767 ולצאת איתו לטיול לילי באוויר. "פרח הטיס" הצעיר הצליח להמריא ולנחות עשרות פעמים. סך הכל שהה באוויר כ-8 שעות רצופות. לטענת חבר הפורום, הוא הסתובב בשדה התעופה וראה מטוס מחושמל, APU פעיל ו FMC מוכן להקפות בבן גוריון. ללא תהיות מיותרות טיפס לתא הטייס, הניע והמריא. החבר נעצר ונלקח לקורס מזורז באל על. זהותו טרם פורסמה בשל ניסיונו הרב. בעקבות המקרה, העלו הרשויות המקומיות שאלות נוקבות בנוגע למקרה והוחלט פה אחד לצרף את כל חברי החטיבה לקורס המוזכר לעיל. ויתכן שחבר, שהוכיח כישרון טיסה לא מבוטל, עוד ייזכה בתהילת טייסים. מי יודע, אולי עוד יישלחו לקורס המוזכר לעיל את חברי תעופה קלה.. אולי"\ :wink: :wink: גדול מודה... גנבתי את ה EAJ של אלעל אתמול בלילה ... החזרתי אותו לחניה ותידלקתי. ניסיתי להריץ את הספידומטר אחורה... נקווה שלא ירגישו :wink: יש לכם חשודים פוטנצייאלים ????
Or Netzer פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 בישראל מן הסתם הכתבה היתה נראית כך:/"ג'יימס בונד לא היה עושה זאת טוב יותר: חבר בפורום התעופה הוירטואלי הישראלי הצליח לתפעל מטוס כבד מסוג לא ברור עדיין, אך יתכן שמדובר ב 737 או 747 או 767 ולצאת איתו לטיול לילי באוויר. "פרח הטיס" הצעיר הצליח להמריא ולנחות עשרות פעמים. סך הכל שהה באוויר כ-8 שעות רצופות. לטענת חבר הפורום, הוא הסתובב בשדה התעופה וראה מטוס מחושמל, APU פעיל ו FMC מוכן להקפות בבן גוריון. ללא תהיות מיותרות טיפס לתא הטייס, הניע והמריא. החבר נעצר ונלקח לקורס מזורז באל על. זהותו טרם פורסמה בשל ניסיונו הרב. בעקבות המקרה, העלו הרשויות המקומיות שאלות נוקבות בנוגע למקרה והוחלט פה אחד לצרף את כל חברי החטיבה לקורס המוזכר לעיל. ויתכן שחבר, שהוכיח כישרון טיסה לא מבוטל, עוד ייזכה בתהילת טייסים. מי יודע, אולי עוד יישלחו לקורס המוזכר לעיל את חברי תעופה קלה.. אולי"\ :wink: :wink: יש לכם חשודים פוטנצייאלים ???? קרעת אותי.
אורח Ofek פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 היו למוח הקרימינלי שלי לא מעט פנטזיות על "השאלת" מטוס לכמה הקפות בהרצליה :wink:
Itay Zecharia פורסם יוני 17, 2005 דיווח פורסם יוני 17, 2005 עוד אחד ממושפעי GTA הוא הלך להתאמן על המשימה במציאות בשביל לעבור אותה בשלב בשביל Smoke אגב דודי אהבתי מאוד! אם אפשר לעשות קורס טייס מזורז, ועוד באלעל, בהתגנבות לשדה וחטיפת מטוס, צריך כבר עכשיו לחפש פרצות
asaf742 פורסם יוני 18, 2005 דיווח פורסם יוני 18, 2005 חחח מישהו יודע מה הרישום? , אני גם רוצה לקחת עליו סיבוב!
Or Netzer פורסם יוני 18, 2005 דיווח פורסם יוני 18, 2005 חחח מישהו יודע מה הרישום? , אני גם רוצה לקחת עליו סיבוב! אני לא חושב שתצליח אלא אם תמצא את הרוטור על הכביש הראשי ממול ותחבר אותו חזרה.