עבור לתוכן
iroth

בן 14 גנב מטוס קל ויצא לסיבוב

Recommended Posts

פורסם

פשש וואלה מה שמפליא אותי שהוא הצליח להטיס את המטוס ללא כל ידע מוקדם על אף ההתרסקות שהייתה לו אחר כך....

מדהים מה שילדים שובבים מסוגלים לעשות היום חחחח, מגניב 8)

פורסם

אופס, לא רציתי לגלות שהייתי באנגליה באזור ברמינגהם לפני זמן מה ושיצא לי להטיס סולו מטוס כזה :lol:

סתם...........

עכשיו לVATUK יש במה להתגאות ! :D:lol:

פורסם

כשקיבלתי את הלינק מיקיר וקראתי הייתי קצת המום אבל חבר'ה לבחור מגיע זוג כנפיי טיס,בוא נקווה שהוא יקבל אותן מחוץ לבית המעצר :lol:

פורסם

בישראל מן הסתם הכתבה היתה נראית כך:

/"ג'יימס בונד לא היה עושה זאת טוב יותר: חבר בפורום התעופה הוירטואלי הישראלי הצליח לתפעל מטוס כבד מסוג לא ברור עדיין, אך יתכן שמדובר ב 737 או 747 או 767 ולצאת איתו לטיול לילי באוויר.

"פרח הטיס" הצעיר הצליח להמריא ולנחות עשרות פעמים. סך הכל שהה באוויר כ-8 שעות רצופות.

לטענת חבר הפורום, הוא הסתובב בשדה התעופה וראה מטוס מחושמל, APU פעיל ו FMC מוכן להקפות בבן גוריון. ללא תהיות מיותרות טיפס לתא הטייס, הניע והמריא.

החבר נעצר ונלקח לקורס מזורז באל על. זהותו טרם פורסמה בשל ניסיונו הרב.

בעקבות המקרה, העלו הרשויות המקומיות שאלות נוקבות בנוגע למקרה והוחלט פה אחד לצרף את כל חברי החטיבה לקורס המוזכר לעיל.

ויתכן שחבר, שהוכיח כישרון טיסה לא מבוטל, עוד ייזכה בתהילת טייסים. מי יודע, אולי עוד יישלחו לקורס המוזכר לעיל את חברי תעופה קלה..

אולי"\ :wink: :wink:

יש לכם חשודים פוטנצייאלים ???? :lol::lol::lol:

פורסם

/"ג'יימס בונד לא היה עושה זאת טוב יותר: חבר בפורום התעופה הוירטואלי הישראלי הצליח לתפעל מטוס כבד מסוג לא ברור עדיין, אך יתכן שמדובר ב 737 או 747 או 767 ולצאת איתו לטיול לילי באוויר.

"פרח הטיס" הצעיר הצליח להמריא ולנחות עשרות פעמים. סך הכל שהה באוויר כ-8 שעות רצופות.

לטענת חבר הפורום, הוא הסתובב בשדה התעופה וראה מטוס מחושמל, APU פעיל ו FMC מוכן להקפות בבן גוריון. ללא תהיות מיותרות טיפס לתא הטייס, הניע והמריא.

בעקבות המקרה, העלו הרשויות המקומיות שאלות נוקבות בנוגע למקרה והוחלט פה אחד לצרף את כל חברי החטיבה לקורס המוזכר לעיל.

ויתכן שחבר, שהוכיח כישרון טיסה לא מבוטל, עוד ייזכה בתהילת טייסים. מי יודע, אולי עוד יישלחו לקורס המוזכר לעיל את חברי תעופה קלה..

גדול :lol:

מודה... גנבתי את ה EAJ של אלעל אתמול בלילה ... החזרתי אותו לחניה ותידלקתי.

ניסיתי להריץ את הספידומטר אחורה... נקווה שלא ירגישו :wink:

פורסם

קרעת אותי.

פורסם

היו למוח הקרימינלי שלי לא מעט פנטזיות על "השאלת" מטוס לכמה הקפות בהרצליה :lol: :wink:

פורסם
עוד אחד ממושפעי GTA

הוא הלך להתאמן על המשימה במציאות בשביל לעבור אותה בשלב בשביל Smoke :lol:

אגב דודי אהבתי מאוד!

אם אפשר לעשות קורס טייס מזורז, ועוד באלעל, בהתגנבות לשדה וחטיפת מטוס, צריך כבר עכשיו לחפש פרצות :lol:

פורסם
חחח מישהו יודע מה הרישום? , אני גם רוצה לקחת עליו סיבוב! :lol::lol:

אני לא חושב שתצליח

אלא אם תמצא את הרוטור על הכביש הראשי ממול ותחבר אותו חזרה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...