Itay Zecharia פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 האם מישהו מכיר את המשחק X-PLANE 710, והאם יש לכם אותו? יש לי בעייה בהתקנה והייתי שמח לקבל עזרה.
OmriSoudry פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 בעוד שבFS2004 דאגו יותר למראה ולביצועים, בסימולטור הזה חרשו על הפיסיקה. לטוס בסימולטור הזה זה הכי ריאליסטי שיש מבחינת חוקי הפיסיקה... בקרוב גם יהיה בשבילו כמו SQUAWKBOX - אבל לX-PLANE.... חוץ מזה, ההורדה בחינם רק השימוש בתשלום. ועכשיו לבעיה... מה בדיוק הבעיה עם ההתקנה?
Levon Melik פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 אהלן אני גם נדהמתי מהסימולטור הזה,מהריאליסטיות שלו. התחלתי להוריד,מקווה שיעבוד.
Itay Zecharia פורסם דצמבר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 תסבירו לי מה קורה עם המשחק הזה? התקנתי את X-PLANE 710, אני מפעיל אותו, הוא ישר נכנס למטוס, אין לי תפריטים או משהו. ולאחר 6 דקות, אני לא יכול לגעת יותר בכלום, הטייס האוטומטי מופעל, והוא טס לבד, והכל ממש משתתק. היה כתוב את זה גם במשחק. הורדתי את המלא, לא את הבטא! והתקנתי מחדש, וזה שוב מתחיל עם בואינג 777 כזה... עם 4 מנועים, בלילה, בשלג, על מסלול 6, וכל הזמן אותו דבר. זה המשחק? אי אפשר לשנות מסלולים אולי? או מטוסים? ועוד שאלה... מזה X-PLANE 730....שמעתי יש לזה עדכונים. בתודה, איתי.
OmriSoudry פורסם דצמבר 21, 2003 דיווח פורסם דצמבר 21, 2003 היי איתי נראה לי שנזכרתי איך להגיע לתפריט.... התפריט למעלה - אבל הוא מוסתר! פשוט תעלה עם העכבר למסך למעלה והתפריט יופיע.... שם אפשר לשנות לסוגים אחרים של מטוסים(כולל מעבורת החלל...) ולבחור כל מיני טיסות מיוחדות( כמו למשל כניסה מלאה של המעבורת כולל כל הכוחות הפיסיקליים שפועלים עליה במציאות - תיזהר לא להישרף!!) תהנה
אורח פורסם דצמבר 22, 2003 דיווח פורסם דצמבר 22, 2003 סתם שאלה טיפשית, אם הוא כזה ראליסטי, למה ל 777 יש 4 מנועים ? :wink:
David Misha פורסם דצמבר 22, 2003 דיווח פורסם דצמבר 22, 2003 מסתמנת בו בגידה בFS או אני רק מדמיין...? :? איפה הנאמנות שלכם נעלמה?
OmriSoudry פורסם דצמבר 22, 2003 דיווח פורסם דצמבר 22, 2003 כמו שאמרתי...השקיעו בריאליסטיות של הפיסיקה ולא של העיצוב, אז כנראה של777 שמו 4 מנועים... התוכנה עצמה באה עם תוכנה לעיצוב מטוסים ריאלסטייים שיעופו לפי חוקי הפיסיקה: אתה בוחר מנועים, עוצמה, עיצוב הכנפיים וכו'......ובודק אם מה שבנית בכלל היה יכול להמריא במציאות... בקשר לבגידה...מי אמר שצריך לבחור? אני יכול לשחק בשניהם, לא? כל סימולטור עם היתרונות שלו...
hagay פורסם דצמבר 22, 2003 דיווח פורסם דצמבר 22, 2003 לי זה לא נראה מקצועי לשים 4 מנועים ב777, קצת ידע בסיסי, לא?
OmriSoudry פורסם דצמבר 22, 2003 דיווח פורסם דצמבר 22, 2003 תיקון קטן.... חשבתי שאתם אמרתם שיש ל777 4 מנועים כי הורדתם... אתם אמרתם את זה רק בגלל שההוא פירסם את זה? תבדקו לבד!! תיכנסו לאתר של המשחק: www.x-plane.com ותסתכלו בתמונה שמופיעה שם....זה נראה לי 2 מנועים....אבל אולי שינו את זה.... ממציא המשחק הוא טייס בעצמו ונראה לי דבילי שהוא יעשה 777 עם 4 מנועים, לא?
the pilot פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 תגידו...... איך מדברים בקשר????? הבנתי שיש כמה דברים במקש ENTER אבל זה לא נראה לי קשר....איך מדברים? דרך אגב: הקולות של המשחק ברקע(אלו המוקלטים) יפים מאוד.....זה נותן יותא הנאה וראליסטיות למשחק!!!!!! שווה להוריד שלכם,
ELY3201344684060 פורסם דצמבר 25, 2003 דיווח פורסם דצמבר 25, 2003 מה זה השטויות האלה? יש 2 מנועים ל 777 במשחק. אולי התבלבלת עם ה 747
OmriSoudry פורסם דצמבר 26, 2003 דיווח פורסם דצמבר 26, 2003 תגידו...... איך מדברים בקשר????? הבנתי שיש כמה דברים במקש ENTER אבל זה לא נראה לי קשר....איך מדברים? מה זאת אומרת? כשאתה לוחץ ENTER, עולה לך מסך שמקביל למסך הATC בFS... יש לך שם ללחוץ על אפשרויות:"contact tower" וכשאתה לוחץ על זה אז המשחק מתקשר עם המגדל אוטומטית. בכל חלק במשחק כשיעבירו אותך בין הפקחים, תלחץ ENTER ותהבהב לך השורה שאותה צריך לבחור כדי לתקשר עם הפקח. אם אתה לא צריך לתקשר עם פקח כלשהו בכלל - אתה לא תראה בכלל אפשרות כזו... יש גם אפשרויות כמו למשל: מבקש נחיתה על אסדות קידוח (להליקופטרים) או על נושאות מטוסים(למטוסי קרב, הליקופטרים ומטוסים שטסים אנכית כמו ההרייר) ועוד... יש שם גם אפשרות לבקש מהפקח שיגביר את האור של המסלול או ינמיך אותו. מקווה שעזרתי