×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 שלום לכולם טוב אז זה הגיע- בערך 3 שנים של פלייט סים ולמידה של מטוסים אזרחיים הולכות להקטע ע"י הצבא בקרוב (ועוד לא יצא הPMDG 744 :cry: ), והולכות להתחיל מה שאני מאוד מקווה שיהיו גם 3 שנות לימוד בסופו של דבר בקורס טייס הגיוס שלי ב17.7.05, מה שמשאיר לי עוד 3 שבועות מעבר ללהגיד שלום, רציתי לומר לכם שכל מי שצריך עזרה בקשר למיונים לקורס או משהו יכול בכיף לבוא לשאול אני יודע כמה שאתה רוצה לדעת הכל לפני כל המבחנים האלה ובעיקר הגיבוש ואני זוכר איך שכשאני ניסיתי לשאול כל בן אדם שאני מכיר בקורס על הגיבוש בסופו של דבר הכי עזר לי זה שרק התגייס ועבר את הגיבוש האחרון... את הירפ"אות אני גם זוכר טוב אבל יש כאן אנשים שעברו את זה ממש לא מזמן וזה יושב אצלם יותר טרי. גם דברים כמו משקפיים ולהוציא אישורים או לא יודע מה, אחרי בערך שנה וחצי של שואה בירוקרטית שהצבא הנחית עלי (ואני מניח שזה עוד כלום), ואחרי המון ניסיונות שלי ושל חברים שלי, כבר שמעתי את רוב הדברים ואיך הם התפתחו, אז תשאלו ואני מקווה שאני אוכל לעזור ICQ 24928630 או מסנג'ר gushlimon@hotmail.com אני אבוא לבקר פעם ב3 שבועות :? אז ביי בינתיים :wink:
moti פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 הרבה בהצלחה, מקווה שיהיה לך שירות חלק,קל,מהנה ומועיל. קפוץ מדי פעם לפורום להגיד שלום ולהתעדכן :wink:
e_dor פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 המון בהצלחה ! מקווים לראות אותך פה בחופשות תעדכן אותנו :wink:
Ido Rosenthal פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 אני אבוא לבקר פעם ב3 שבועות :? אתה אופטימי זה במקרה הטוב... שכחתי את העיקר, שיהיה המון בהצלחה !
iroth פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 שרות מעניין מועיל וטוב לך ןבעיקר - תשמור על עצמך ותחזור בריא ושלם! ישראל
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יוני 26, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 26, 2005 תודה רבה לכולם על האיחולים :wink: מקווה לשרוד את הקורס
Yoav פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 מאחל לך המוןן הצלחה בקורס, אל תשכח שאתה עושה גם תאר אקדמי אז תשקיע, ולא - תעוף ממנו... בהצלחה, יואב
David Aronovich פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 המון המון הצלחה!!, ושיהיה לך שירות מועיל וקל!! ונקווה לראות אותך מלמטה יום אחד
Moshe Bensal פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 הרבה הצלחה, שיפשוף קל ונעים,(אם ניתן לקרוא לזה כך, אחרי הכל, זאת הנאה לסיים כזה קורס). והכי חשוב, שתשמור על עצמך, ותחזור בשלום.
Itay Zecharia פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 גיוס קל אחי, קח הכל ברוח טובה, תהנה מכל רגע בחיים, אל תשכח שזה עוד שלב בחיים כמו כל שלב אחר, והכי חשוב אל תשכח לעשות חיים :wink: . יש עוד מספר חברים שמתגייסים השנה יחד איתך כאן בחטיבה, ביניהם אוהד וליאב, שיהיה גם להם המון בהצלחה.
Oren-ELY3 פורסם יוני 26, 2005 דיווח פורסם יוני 26, 2005 תעשה חיים, בן אדם ! ! אין ספק, שזהו לא קורס קל - אך עם קצת נחישות, הקפדה ורצון אני מקווה שתוכל לעבור בהצלחה את הקורס. אז איש, הרבה הצלחה - שמור על עצמך. ומקווה לשמוע חדשות טובות בכל פעם שתגיע לכאן.
4X-OMR פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 בהצלחה!! קורס קשה.. אל תצפה לקל .. תשקיע גם ברגעים הקשים!! ואנחנו רוצים לראות לקרוא פה עוד שלוש שנים שאתה קיבלת כנפיים!! (וגם חניך מצטיין!!) בהצלחה אחי!!
Kobi David פורסם יוני 27, 2005 דיווח פורסם יוני 27, 2005 מעבר לכל הטיפים שבוודאי קיבלת מחצי עולם, חשוב שתשמור על עצמך ותקח הכל בפרופורציות. אל תילחץ מהצ'קים יותר מידי, ותיהיה עצמך. המון בהצלחה ותקפוץ מידי פעם לספר לנו איך הולך.
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יוני 29, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2005 שוב תודה לכולם ****** נערך ע"י רן ***** אנשים קצת התחשבות בפרטיות של אנשים אחרים. תודה... *******************
Izik Bakshi פורסם יוני 29, 2005 דיווח פורסם יוני 29, 2005 אורן, המון בהצלחה בגיוס ובקורס, תשמור על עצמך, ובסוף כל טיסה, אל תשכח להגיד תודה למכונאים והחמשים...
×œ×™×ž×•× ×™ פורסם יוני 29, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2005 תודה איציק אל תדאג אם יגיע היום שיהיה לי על מה להודות למכונאים וחמשים הם גם יקבלו פרחים