OmRI פורסם יוני 29, 2005 דיווח פורסם יוני 29, 2005 שלום לכולם! היום העלתי שלוש צביעות שלי: 1.סייפנית חה"א 2.יסעור חה"א 3.בל206 לונג רינג'ר משטרה הכל ישראלי כמובן! מחר יועלו עוד צביעות ביניהן שתי חבילות ענק: 1.חבילת מסוק הקוברה(שלושת הסכימות:160,161,אקדמיה לטיס) 2.חבילת מסוק האפאצ'י(מנומרת,ירוקה,רגילה,שחורה,לונגבאו) הכל יהיה זמין באתר AVSIM :arrow: מקווה שאנשים יהנו מהצביעות כמו שאני נהנה מהן,שיהיה המשך טוב לכולם וסלאמת'! :roll:
ShaR!R פורסם יוני 29, 2005 דיווח פורסם יוני 29, 2005 תודה עומרי אולי תוכל לעשות פעם אחת צביעה לרובינזוןן22 של אילן ארד תעופה, אבא שלי ימות על זה! :wink:
OmRI פורסם יוני 29, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2005 תודה עומרי אולי תוכל לעשות פעם אחת צביעה לרובינזוןן22 של אילן ארד תעופה, אבא שלי ימות על זה! :wink: עשיתי שפירית תעופה של מסוק הרובינסון 22 שלהם BBX,אם תרצה אני אעלה אותו גם כן מחר בנוסף לזה שמחר אני מעל בל206 לונג רינג'ר של כים ניר וג'ט רינג'ר של כים ניר,את הMD520 של כים ניר ואת LIMOCOPTER ה-AS350 וכל זה בנוסף לחבילות הצבאיות של האפאצ'י והקוברה. הנה לינק לעמוד שלי באווסים(תודה רבה לרפאל שהביא לי את הדף עם ההורדות למסוקים): http://library.avsim.net/search.php?Sea ... &Go=Search תהנו!מחר עוד
OmRI פורסם יוני 30, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 30, 2005 מצטער על ההקפצה גם הקוברה בשעה טובה הועלתה עם שלושת הסכימות הבאות: 160-הקוברות הצפונית 161-הקוברות הדרומית וסכימת האקדמיה לטיס תמונת החבילה:
אורח פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 הגיע הזמן בנאדם! יצא לי לנסות אישית חלק מהצביעות של עמרי, ותאמינו לי, הבנאדם יודע לעבוד. אניממליץ בחום לכל מי שהעלה על דעתו אי פעם להטיס מסוק להוריד אותן.
Or Netzer פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 חידה קלה למי שטס עם המסוק משטרה. איך הוא נקרא על הקשר של המשטרה באוויר? (אין פרסים מצטער)
Or Netzer פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 משטרה בדרך כלל 1 או 3 לא יודע בקשר לתדר של הפיקוח האווירי. שאלתי בתדר של המשטרה :wink:
OmRI פורסם יוני 30, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 30, 2005 משטרה בדרך כלל 1 או 3 לא יודע בקשר לתדר של הפיקוח האווירי. שאלתי בתדר של המשטרה :wink: בתדר שלהם ממה שידוע לי זה לפי כינויי המסוק כמו חץ,רומח וכו'. תודה אורן על התגובה שמח שאתה אוהב את הצביעות שלי ותיכף הודעת האפאצ'י תגיע
Or Netzer פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 משטרה בדרך כלל 1 או 3 לא יודע בקשר לתדר של הפיקוח האווירי. שאלתי בתדר של המשטרה :wink: בתדר שלהם ממה שידוע לי זה לפי כינויי המסוק כמו חץ,רומח וכו'. תודה אורן על התגובה שמח שאתה אוהב את הצביעות שלי ותיכף הודעת האפאצ'י תגיע שלילי :wink:
e_dor פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 מהפעמים שאני שמעתי אותם בקשר פשוט "משטרה X". X = מספר.
Or Netzer פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 בערב אני יגלה לכם ולא זה לא משטרה. משטרה זה אולי (וגם אני לא בטוח) על התדר פיקוח שהם נמצאים בו. שאלתי על התדר בערוץ המשטרתי. לא משטרהX . לא קרוב אפילו זה שם עם מספר
e_dor פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 בערב אני יגלה לכםולא זה לא משטרה. משטרה זה אולי (וגם אני לא בטוח) על התדר פיקוח שהם נמצאים בו. שאלתי על התדר בערוץ המשטרתי. לא משטרהX . לא קרוב אפילו זה שם עם מספר אה אוקיי. אז התבלבלתי - אני שמעתי אותם רק בערוצים הרגילים, מגדלי הפיקוח.
Or Netzer פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 בערב אני יגלה לכםולא זה לא משטרה. משטרה זה אולי (וגם אני לא בטוח) על התדר פיקוח שהם נמצאים בו. שאלתי על התדר בערוץ המשטרתי. לא משטרהX . לא קרוב אפילו זה שם עם מספר אה אוקיי. אז התבלבלתי - אני שמעתי אותם רק בערוצים הרגילים, מגדלי הפיקוח. זה חידה קלה מדי על הערוץ פיקוח :mrgreen:
e_dor פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 בערב אני יגלה לכםולא זה לא משטרה. משטרה זה אולי (וגם אני לא בטוח) על התדר פיקוח שהם נמצאים בו. שאלתי על התדר בערוץ המשטרתי. לא משטרהX . לא קרוב אפילו זה שם עם מספר אה אוקיי. אז התבלבלתי - אני שמעתי אותם רק בערוצים הרגילים, מגדלי הפיקוח. זה חידה קלה מדי על הערוץ פיקוח :mrgreen: יש בזה משהו אבל זה היחיד שאני מכיר ... אז אין לי שמץ :|
OmRI פורסם יוני 30, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 30, 2005 גם האפאצ'י: כל ארבעת הסכימות(מצטער הלונגבאו תועלה בנפרד בעוד מס' ימים מכיוון שהודיעו לי על שינויים ואני צריך לשנות שיהיה כמו באמיתי יועלה ממש בקרוב מבטיח!): טייסות מפעילות:113(הצרעה)ו-190(מגע הקסם), הסכימות שוב: 1)מנומרת 2)ירוקים(כמו שקוראים להם בחה"א) 3)הסכימה הרגילה של הפתן הירוקה כהה 4)שחורה הנה תמונת החבילה:
OmRI פורסם יוני 30, 2005 מחבר דיווח פורסם יוני 30, 2005 אזרחי גם כן הגיע ונפתח עם שתי צביעות: כים ניר: 1)סכימה,לונג רינג'ר BJL 2)יועלו מחר כנראה עוד מס' צביעות של ה-MD520,ג'ט רינג'ר. תמונת הצביעה: שפירית תעופה: הצביעה היא של מסוק הרובינזון שלהם 4X-BBX, תמונת הצביעה: לירן,הצביעה שביקשת עדיין בהליכים אך התחלתי לעבוד עליה כבר ואני מאמין שעד מחר אסיים אותה :wink: שתי הצביעות אמורות להיות זמינות מחר. עוד בהמשך.......עומרי
רפאל פורסם יוני 30, 2005 דיווח פורסם יוני 30, 2005 תודה עומרי ! רק בשביל היסעור,היה שווה לחכות! אבל אם יש עוד חבילות,למה שלא נחכה ונוריד ?!