Or Netzer פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב! לא ידעתי שגם אתה מחולון! יופי תוכל להסיע אותי ואת עומרי למפגש הבא בהרצליה תקווה שהוא יהיה בעוד חודשיים מיום קבלת הרשיון כי הוא יצטרך מלווה וכן ידעו אם הוא יסע אני יהיה שם :wink: צוחק בקשר לכן ידעו... (אל תסתכנו זה לא שווה את זה)
Danm פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב איתי!תשמור על עצמך בכבישים. אני בטוח שהאיכויות שלך כנהג הם כמו האיכויות שלך כטייס(חוץ מהמהירות :wink:...אני מקווה... ). בוא נקווה שלא סתם סתם מזל טוב איתי הגיע הזמן
zvi rodes פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב איתי,שמור על עצמך והנוסעים איתך,המפתחות בפנים,פקח עין ,סע. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Moshe Bensal פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 איתי, מזל טוב,שאלוהים ישמור עליך, ואתה תשמור על עצמך, על תהיה פזיז, ותוותר כפי שאתה מוותר בסימולטור ואפילו יותר, זכור, עדיף לאבד רגע מהחיים, מאשר לאבד את החיים ברגע. ועוד דבר, בכביש אל תהיה צודק, אלה תהיה חכם. אני יודע ובטוח שאתה כבר מספיק בוגר כדי להבין כמה מסוכן בכבישים, אז תשמור על עצמך.
Itay Zecharia פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 המון תודה לכולכם על הברכות! נתראה עכשיו גם בכביש אגב אור, המלווה כרגע צמוד לשלושה חודשים (תקף מינואר השנה)
Or Netzer פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 המון תודה לכולכם על הברכות!נתראה עכשיו גם בכביש אגב אור, המלווה כרגע צמוד לשלושה חודשים (תקף מינואר השנה) זה לא חודשיים? אני צריך להסתכל בחנ"א ובספר חוקים החדשים (חוברת נוסחי אישום)
Itay Zecharia פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 המון תודה לכולכם על הברכות!נתראה עכשיו גם בכביש אגב אור, המלווה כרגע צמוד לשלושה חודשים (תקף מינואר השנה) זה לא חודשיים? אני צריך להסתכל בחנ"א ובספר חוקים החדשים (חוברת נוסחי אישום) עלה... לא מתאים למשא"ז בכיר לא להיות מעודכן :wink:
David Aronovich פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 מזל טוב בחור!!!! :wink: אה כן, ואל תשכח לנסוע בזהירות
Or Netzer פורסם יולי 6, 2005 דיווח פורסם יולי 6, 2005 המון תודה לכולכם על הברכות!נתראה עכשיו גם בכביש אגב אור, המלווה כרגע צמוד לשלושה חודשים (תקף מינואר השנה) זה לא חודשיים? אני צריך להסתכל בחנ"א ובספר חוקים החדשים (חוברת נוסחי אישום) עלה... לא מתאים למשא"ז בכיר לא להיות מעודכן :wink: מה לעשות. קורה בשביל זה יש את החוברות תמיד בתיק.
Elad Zeierman פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מל טוב- על הטסט צריך מזל בטסט הראשון בחולון בעיקר אם אתה עובר בכיכר הדמעות
kfir פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מזל טוב עד 120 שנה שתגשים את כל חלומותך ולא חשוב מה יגידו לך תעופה זה בנשמה שלך :new-bday: :new-bday:
OmRI פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מזל טוב! לא ידעתי שגם אתה מחולון! יופי תוכל להסיע אותי ואת עומרי למפגש הבא בהרצליה חח בר אני לא מתכוון להעמיס עליו את שתינו,הוא לא חייב לנו כלום אתה רוצה לנסוע ניסע באוטובוס או שאבא שלי כבר יסיע לא צריך להעמיס את זה על איתי, מזל טוב שוב איתי!
Itay Zecharia פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מזל טוב! לא ידעתי שגם אתה מחולון! יופי תוכל להסיע אותי ואת עומרי למפגש הבא בהרצליה חח בר אני לא מתכוון להעמיס עליו את שתינו,הוא לא חייב לנו כלום אתה רוצה לנסוע ניסע באוטובוס או שאבא שלי כבר יסיע לא צריך להעמיס את זה על איתי, מזל טוב שוב איתי! חברים... עד גיל 21 אפשר להסיע רק שניים מאחורה. ויש גם את ערן שגר בסביבה אגב אלעד, כל הטסטים בלי יוצא מן הכלל עוברים בככר הזו. התלמידים הנכשלים נתנו לככר קוגל את השם החדש "ככר הדמעות"
Elad Zeierman פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מזל טוב! לא ידעתי שגם אתה מחולון! יופי תוכל להסיע אותי ואת עומרי למפגש הבא בהרצליה חח בר אני לא מתכוון להעמיס עליו את שתינו,הוא לא חייב לנו כלום אתה רוצה לנסוע ניסע באוטובוס או שאבא שלי כבר יסיע לא צריך להעמיס את זה על איתי, מזל טוב שוב איתי! חברים... עד גיל 21 אפשר להסיע רק שניים מאחורה. ויש גם את ערן שגר בסביבה אגב אלעד, כל הטסטים בלי יוצא מן הכלל עוברים בככר הזו. התלמידים הנכשלים נתנו לככר קוגל את השם החדש "ככר הדמעות" ואאללה אם זה ככה היום לי היה המזל אצלי בטסים (כל ה 5 :roll: ) עברתי -אולי פעם אחת בכיכר המסריחה הזאת...
Izik Bakshi פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מזל טוב איתי, סע בזהירות, במפגש הבאה הטרמפ עליך.. בר - גם אני מחולון, ויש פה לא מעט חולונים בחטיבה רק שהם יושנים... , קומו!