OmRI פורסם יולי 7, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2005 אוקיי חבר'ס,שוחחתי עם רפאל כבר והכל בסדר הוא עבר בשלום את הניתוח והוא אכן יחזור אלינו בריא ושלם. תודה לכולם על התגובות אני בטוח שזה ריגש אותו ועשה לו טוב על הלב כדי להראות שמאחוריו מגיעה תמיכה ולא רק מטעם משפחתו אלא גם מחברי הקהילה כאן. תודה רבה לכם גם בשמי שעשיתם לו טוב על הלב וגם בשמו :roll:
Yoav פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מצוין עומרי! תודה על הידיעה, אבל עד שהוא לא משתחר אסור לנו להרגע, תמיד יש סכנה לסיבוכים (ואני יודע זאת על בשרי). תמסור לו איחולי החלמה מהירה ושאנחנו מחכים לו כבר כמו משוגעים
רפאל פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מצוין עומרי!תודה על הידיעה, אבל עד שהוא לא משתחר אסור לנו להרגע, תמיד יש סכנה לסיבוכים (ואני יודע זאת על בשרי). תמסור לו איחולי החלמה מהירה ושאנחנו מחכים לו כבר כמו משוגעים יואב, הוא השתחרר! ב 08:30 הגעתי לבי"ח,אח"כ ב10:00 היה הניתוח,10:58 עומרי מתקשר, עד 12:00 נשארתי להשגחה,וזהו אני בבית . תודה לכל מי שדאג ,תמך,ובעיקר עודד כבר חשבתי שאני לא אצא מזה . אני אמור לנוח כמה ימים .
OmRI פורסם יולי 7, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2005 מצוין עומרי!תודה על הידיעה, אבל עד שהוא לא משתחר אסור לנו להרגע, תמיד יש סכנה לסיבוכים (ואני יודע זאת על בשרי). תמסור לו איחולי החלמה מהירה ושאנחנו מחכים לו כבר כמו משוגעים הוא כבר בביתו שלו יואב, בנוגע לעידכונים אין על מה זה נושא חשוב לי אישית ולא רציתי שאחרים יתהו מה היה ויאלצו לנחש מכיוון שאין להם הדרך לברר ככה שניסיתי לעדכן את חברי הקהילה פה כמה שיותר מהר. אני גם כן שמח שרפאל עבר את הניתוח בהצלחה. הוא שמר על קור רוח והיה עם גישה חיובית לאורך כל הדרך ומגיע לו על זה כל הכבוד גם על הבנת פני הדברים וגם על הדרך בה התמודד איתם. כל הכבוד רפאל =D> נ.ב למי שרוצה לראות את רפאל הנה תמונה שהוא שלח לי ואני מעלה זאת באישורו:
hagay פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 ברוך השם איזה אושר לשמוע זאת, רפאל שכל חייך לא תצטריך לרופאים.
Aviv Giladi פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 אנחנו (אני ויונתן פרלמוטר) מאחלים לך החלמה מהירה ורפואה שלמה! :!: :!:
Moshe Bensal פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 רפאל, שמח לקרוא שחזרתה הביתה ושהכל עבר בשלום, אני מאחל לך החלמה מהירה, והרבה בריאות.
Yoav פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מצוין עומרי!תודה על הידיעה, אבל עד שהוא לא משתחר אסור לנו להרגע, תמיד יש סכנה לסיבוכים (ואני יודע זאת על בשרי). תמסור לו איחולי החלמה מהירה ושאנחנו מחכים לו כבר כמו משוגעים יואב, הוא השתחרר! ב 08:30 הגעתי לבי"ח,אח"כ ב10:00 היה הניתוח,10:58 עומרי מתקשר, עד 12:00 נשארתי להשגחה,וזהו אני בבית . תודה לכל מי שדאג ,תמך,ובעיקר עודד כבר חשבתי שאני לא אצא מזה . אני אמור לנוח כמה ימים . מצוין! כבר מחכה לך במסנג'ר! נו, כבר יודע CVFR ובא לך לטוס יחד?
Nevo Dar-Perl פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 רפאל ! מצויין לשמוע שאתה מרגיש טוב כל כך מהר. עברת את הניתוח הזה יפה ! מקווה שזו הפעם האחרונה שאי פעם תיהיה בבית חולים. כל הכבוד. החלמה מהירה ושוב- רק בריאות.
kfir פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 רפאל אני שמח לישמוע שאתה עברתה את הניתוח בשלום ואני מהחל לך החלמה מהירה ואל תישכך אנחנו איתך לכל הדרך
Izik Bakshi פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 רפאל, אני שמח לשמוע שזה עבר בשלום, לא הספקתי לאחל בהצלחה כי לא ההיתי בבית, החלמה מהירה ידידי.
אבישי פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מצטער שלא איחלתי הצלחה עד היום מפני שלא שמתי לב להודעה של עמרי אך אני מאחל לך חיים בריאים ושלא תדע עוד מקרים כאלה והחלמה מהירה,תחזור לסימ' מהר מאוד ושישתפר מצבך! \:D/ =D>
Avi Cohen פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 שמח לשמוע. שא ברכה. ושוב אלינו במהרה.החלמה מהירה.
4X-OMR פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 כל הכבוד !! יאללה רוצים לראות את השם שלך ב SERVEINFO !! :mrgreen: :mrgreen:
ori porat פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 רפאל-כל הכבוד! מקווה שבשבילך שזה הניתוח הראשון והאחרון שתחווה.. נשתמע..
Shmulik Lin פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 רפאל שמח על כי עברת את הניתוח בהצלחה שתהיה רפואה שלמה ותחזור לעשות את הדברים אשר אתה אוהב בריאות