עבור לתוכן
Koobe

ולהפגת המתח..

Recommended Posts

פורסם

הנה אתנחתא קומית שלבטח תצחיק אתכם.

הקטע צולם במסגרת ראיון אשר נערך עם קצין ראשון אלון פרג (אל-על) תוך כדי אירוע Spring-time לפני כחודשיים.

ילדים, עזרו לזיירמן ללמוד כיצד מחזיקים מיקרופון כמו שצריך.

בין הפותרים תוגרל טיסת היכרות ב-VFS תמורת סכום סמלי.

(סתם, נו, כבדים שכמותכם... ;-) )

http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=18SJIUBDJHECG0RZTH5VD4XBWP

פורסם

הראיון המלא יגיע רק כאשר הסרט יצא לאקרנים. לא בתקופה הקרובה.

מדי פעם אשחרר קטעים, פה ושם. Stay tuned! :-)

פורסם
דורון תחסוך את זה לאלעד ופעם הבאה תקנה סטנד :lol:

נו מה אתם רוצים קמתי מוקדם בבוקר והייתי רעב.....

פורסם
מפחיד לחשוב שישנת לצידי באותו לילה "רעב"...

זה בסדר אני בטוח שפחדת יותר שראית שניכנסת לחדר את החתולה של עומרי על החלון עם מבט של רצח בעיניים= שאמיר היה משוכנע שהיא מסוגלת ליפתוח את החלון

פורסם

לפעמים היא קופצת דרך הגינה למרפסת שיש להורים שלי בחדר שלהם...ואז מתחילה ליילל עד שמישהו (ת'אמת מישהי - תמיד אמא שלי) קמה לפתוח את הדלת בשבילה. לפעמים אם היא איכשהו הצליחה לחדור לבית (למשל דרך המרפסת של השכנים :!: ) אז היא שורטת גם את הדלת של החדר שלי עד שאני אפתח לה. למרות שאם מחכים שעה נמאס לה :? :roll:

פורסם
לפעמים היא קופצת דרך הגינה למרפסת שיש להורים שלי בחדר שלהם...ואז מתחילה ליילל עד שמישהו (ת'אמת מישהי - תמיד אמא שלי) קמה לפתוח את הדלת בשבילה. לפעמים אם היא איכשהו הצליחה לחדור לבית (למשל דרך המרפסת של השכנים :!: ) אז היא שורטת גם את הדלת של החדר שלי עד שאני אפתח לה. למרות שאם מחכים שעה נמאס לה :? :roll:

ואני שואל: איפה צער בעלי חיים? :wink:

צריך לפתוח בפורום הזה את אגף חיות המחמד של כל אחד. לא פעם ולא פעמיים שמעתי כלבים וחתולים ברקע כשמישהו טס או פיקח :lol:

פורסם

ואני שואל: איפה צער בעלי חיים? :wink:

צריך לפתוח בפורום הזה את אגף חיות המחמד של כל אחד. לא פעם ולא פעמיים שמעתי כלבים וחתולים ברקע כשמישהו טס או פיקח :lol:

ואיזה חיה צורחת שלום בוקר טוב ב2 בלילה לא שמעת?

התוכי המופרע שלי. אמסטף קטן.

פורסם

ואני טוען - אין על רוג'ר, הכלב של מר זיירמן. אין עליו. כלב עם בינה מלאכותית (של חיידק). הוא הייצור שעושה הכי הרבה רעש יחסית לגודל שלו (מלבד רימון הלם).

פורסם
ואני טוען - אין על רוג'ר, הכלב של מר זיירמן. אין עליו. כלב עם בינה מלאכותית (של חיידק). הוא הייצור שעושה הכי הרבה רעש יחסית לגודל שלו (מלבד רימון הלם).

הרי אתה יודע שהוא נבח עלייך בגל ל אהבה עיוורת אלייך וזה בסדר גם החתולה של עומרי שהסתכלה עם מבטי רצח הסתכלה עלייך ולא עליי...הן פשוט מתות עלייך

פורסם
חתולה! נקבה! לא חתול!! הדבר הזה נראה לכם כמו חתול?? ::bad-words:

lila.jpg

יופי עומרי

אפשר בתמונה גם להרים לו לה מה שזה לא יהיה , את הרגל ולבדוק. :drinking:

פורסם

סודרי למה חתכת את התמונה שלי?

איזה כבוד זה להצטלם עם לילה רק באתי ללטף אותה הסנובית ברחה 8) .

איזה חתולה, חיה בסטייל, אוכלת לבבות נקניקים ישנה על המיטה של סודרי מתחת לשמיכה :lol: .

אבל מה לפעמים היא כל כך מטומטמת....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...