zmatan פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 הלו חבר'ה! מה נשמע?חזרתי היום 7/07 משלושה שבועות מדהימים בקנדה ולמעלה מ-450 תמונות (כמובן שלא תראו את כולם רק את הטובות ביותר :-)) בכל אופן ייקח לי קצת זמן לארגן את הכול הכול אבל בהחלט יש למה לצפות,זכיתי לכמה ביקורים בקוקפיט אך לא בשיוט או הנמכה כי הצוותים (הייתי ב-5 טיסות פנימיות!!!ובכולם אותה תשובה) טענו שמאז 11 בספטמבר לא ניתן להיכנס אך הם סיפרו לי מה היה פעם וזה עשה לי רע... :cry: בכל אופן בהחלט יש הרבה למה לצפות אז בי בי בינתיים!
OmRI פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 ברוך בואך שוב מתן שמח שנהנית ונראה את התמונות בהמשך :wink:
E.Z פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 הלו חבר'ה!מה נשמע?חזרתי היום 7/07 משלושה שבועות מדהימים בקנדה ולמעלה מ-450 תמונות (כמובן שלא תראו את כולם רק את הטובות ביותר :-)) בכל אופן ייקח לי קצת זמן לארגן את הכול הכול אבל בהחלט יש למה לצפות,זכיתי לכמה ביקורים בקוקפיט אך לא בשיוט או הנמכה כי הצוותים (הייתי ב-5 טיסות פנימיות!!!ובכולם אותה תשובה) טענו שמאז 11 בספטמבר לא ניתן להיכנס אך הם סיפרו לי מה היה פעם וזה עשה לי רע... :cry: בכל אופן בהחלט יש הרבה למה לצפות אז בי בי בינתיים! בארה"ב הם עובדים BY THE BOOK גם לפני 11 בספטמבר הם יורים הרבה טענות של בעיות ביטוח וכל מיני קשקושים אחרים אבל אחרי מה שהיה להם אולי הפחד שלהם מוצדק
zmatan פורסם יולי 7, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2005 כן אלעד יכול מאוד להיות שאתה צודק,טכנית זה לא ממש נגע בהם,ואני אישית לא האמנתי ממש אבל טוב זה מש יש,בכל אופן הצוותים פרט לצוותים של ה-767 היו ממש נחמדים הצוותים של ה-767 היו כל הזמן עסוקים טוב אפשר להבין ולכן אני העדפתי את הצוותים באירבס והם היו מאוד אדיבים ונחמדים במיוחד הקצינת משנה שאיתה פשוט ישבתי בערך 5-10 דק' בתוך הקוקפיט (עד שנאלצתי לצאת כי רצו לתחזק את המטוס) פשוט ישבנו על הכיסאות והיא הסבירה לי דברים על האירבס,שאלתי שאלות והיה ממש כיף איתה! שווה לכם ליפול על אחת כזאת
e_dor פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 אגב, עם כל הפחד - אני לא בטוח שהמחבלים שביצעו את הפיגוע ב-11 בספטמבר היו עם מצלמה עליהם וביקשו בנימוס להכנס לקוקפיט כי הם חובבי תעופה ...
Or Netzer פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 אגב, עם כל הפחד - אני לא בטוח שהמחבלים שביצעו את הפיגוע ב-11 בספטמבר היו עם מצלמה עליהם וביקשו בנימוס להכנס לקוקפיט כי הם חובבי תעופה ... אתה טועה. היום המחבלים גם מתחפשים לחיילים דתיים ולכל מה שרק תרצה.
Nevo Dar-Perl פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 לגביי הקוקפיט... זה באמת תלוי על איזה טייסים אתה נופל. בכל מקרה, ברוך השב... מקווה שנהנת. מחכים לתמונות
רפאל פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 הלו חבר'ה!מה נשמע?חזרתי היום 7/07 משלושה שבועות מדהימים בקנדה ולמעלה מ-450 תמונות (כמובן שלא תראו את כולם רק את הטובות ביותר :-)) בכל אופן ייקח לי קצת זמן לארגן את הכול הכול אבל בהחלט יש למה לצפות,זכיתי לכמה ביקורים בקוקפיט אך לא בשיוט או הנמכה כי הצוותים (הייתי ב-5 טיסות פנימיות!!!ובכולם אותה תשובה) טענו שמאז 11 בספטמבר לא ניתן להיכנס אך הם סיפרו לי מה היה פעם וזה עשה לי רע... :cry: בכל אופן בהחלט יש הרבה למה לצפות אז בי בי בינתיים! מקווה שנהנת.
Ben Cohen פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מקווה שנהנת... מה היה עם הטיסה? אני זוכר פתחת על זה דיון. איך היה המטוס?
zmatan פורסם יולי 8, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2005 מקווה שנהנת...מה היה עם הטיסה? אני זוכר פתחת על זה דיון. איך היה המטוס? אן תוכל לפרט יותר בדיוק מה אתה רוצה אני אשמח. בכל אופן,היה מעולה הטיסות עברו בסדר גמור,רק מאוד מאוד מתישות...(טסתי ישיר בלי ביניים)