downloader פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מצאתי את האתר הזה שבו יש תצ"א של חיפה ברזולוציה מאוד גבוה. חושבים שאפשר לעשות מזה סינרי? http://www.gis-net.co.il/website/gis2/g ... yCode=4000 כדי לראות על מה אני מדבר, בתפריט הימני תבטלו את כל סימונים ותסמנו את תצלום האויר. תעשו זום עד כמה שאפשר ותבינו.
Nir Portal פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 ואוווווווו :shock: התצ"א האלו ברזולוציה כ"כ גבוהה עד שאפשר לקרוא את מספרי המסלולים בשדה!!! :shock:
Ilan Jonas פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 האתר ידוע מזה זמן רב, ויש בו אזורים נוספים. אולי עוד יצא מזה משהו. אגב, נדמה לי שתל אביב פוטוריל מתבסס גם הוא על האתר הזה (שרותי המפות של העיריות - תוכלו לראות את תל אביב באתר של עיריית ת"א).
OmRI פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 האתר ידוע מזה זמן רב, ויש בו אזורים נוספים. אולי עוד יצא מזה משהו. אגב, נדמה לי שתל אביב פוטוריל מתבסס גם הוא על האתר הזה (שרותי המפות של העיריות - תוכלו לראות את תל אביב באתר של עיריית ת"א). פשש יפה אם כך זה אחלה אתר באמת,אני מחפש את חולון אך לא מוצא אם מישהו יכול לעזור לי איכשהו ואם הוא מוצא שישים פה לינק בבקשה,תודה!
Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 לא מצאתי שם דבר המתייחס לזכויות יוצרים :? למי שיודע, האם זה אומר שמותר לעשות בתצלומים האלה שימוש חופשי ? :roll:
downloader פורסם יולי 7, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 7, 2005 למי שבקש חולון: http://www.gis-net.co.il/website/gis2/g ... yCode=6600 להכנס בתפריט לכללי ולסמן אורטופוטו עוד יש פה: www.gis-net.co.il להכנס לרשימת אתרים.
OmRI פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 מתן תודה אני זה שהיה צריך חולון,יהיה קטלני לעשות סינרי פוטוריל לכל הערים בארצנו היפה לסימולטור,חבל שזה כלכך קשה.
Omer k פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 לא מצאתי שם דבר המתייחס לזכויות יוצרים :? למי שיודע, האם זה אומר שמותר לעשות בתצלומים האלה שימוש חופשי ? :roll: שלילי שאדי. רק אם לא נכתב אחרת אז אין זכויות יוצרים, אם לא נכתב זה אומר שיש. זה לפחות מה אני זוכר... :cry: עריכה: בעצם מותר, זה למתרות לימודיות ולא למתרות מסחריות וזה לא שימוש לרעה בחומר. ולכן זה מותר... שוב, לפי מה שאני זוכר, וזה נכון לגבי מדינת ישראל.