gilad13 פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 למישהו יש מדריכים/אתרים שעוסקים בהסבר על איך לבנות סינארים?
OmriSoudry פורסם יולי 7, 2005 דיווח פורסם יולי 7, 2005 בניית סינרים זה תחום מסובך שצריך ללמוד המון... אין מדריך מפורט עד כמה שאני יודע לבניית סינרים מכמה סיבות: 1) יש המוווןןן תוכנות שאיתם אפשר לבנות סינרים. 2) כל סינרי שונה מבחינת הצרכים שלו (מורכבות המודלים, האפשרויות שבסינרי...) 3) כדי לבנות סינרי צריך להשקיע המון המון המון המון זמן בללמוד את כל התוכנות, שבאות עם מדריך בדרך כלל, או קובץ עזרה שימושי. 4) תלוי ברמה הסינרי - יש סינרים של ריבוע עם טקסטורה שמהווה בית ויש סינרים עם שרוולים שיודעים לזוז לדלת המטוס...זה עניין של קודים ולא רק בנייה עצמה... בכל מקרה, אם בכל זאת בא לך אתה יכול לחפש בגוגל את הצירוף FS2004 SCENERY DESIGN ולהנות
gilad13 פורסם יולי 8, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 8, 2005 אני לא התכוונתי לסינארים מסובכים, בואו נתחיל מדבר פשוט כמו עיצוב של מבנה מסויים לFS... עריכה: מה זה GMAX?
David Rosenfeld פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 את ה gmax תימצא בתקליטור הראשון של הfs9 בספריה בשם Extras התוכנה חופשית הרשם ותהנה אתרים העוסקים בבניית סינריס 1. http://www.windowlight.co.nz/design.html 2. http://www.scenerydesign.org/ 3. http://avsim.com/ הכנס ל forum ל Msfs Scenery Design Forum דרוש ידע בתוכנה גרפית כלשהי צלול לעומק אל תשכח לקחת עימך מסכת סבלנות זה החמצן שלך דוד רוזנפלד
Ido Rosenthal פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 צלול לעומק אל תשכח לקחת עימך מסכת סבלנות זה החמצן שלך קח גם איזה 4 בלונים ספר איתך... תוכנות מומלצות לדעתי: polyB - ליצירת טקסטורת הקרקע FS Scenery Creator - להנחת אובייקטים שנעשו בGMAX וליצירת קבצי מקור לPOLYB GMAX - אובייקטים AFCAD2 - לכל מה שקשור לחניות מסלולים תאורה.... ברמה הפשוטה. RWY12 - אחלה בשביל למקם אובייקטים שנעשו בGMAX TerraBuilder - ליצירת PHOTOREAL. כל תוכנה באה עם מדריך תקרא הרבה כי זה לא משהו שמישהו ישב וילמד אותך, צריך לזה הרבה זמן
OmRI פורסם יולי 9, 2005 דיווח פורסם יולי 9, 2005 צלול לעומק אל תשכח לקחת עימך מסכת סבלנות זה החמצן שלך קח גם איזה 4 בלונים ספר איתך... תוכנות מומלצות לדעתי: polyB - ליצירת טקסטורת הקרקע FS Scenery Creator - להנחת אובייקטים שנעשו בGMAX וליצירת קבצי מקור לPOLYB GMAX - אובייקטים AFCAD2 - לכל מה שקשור לחניות מסלולים תאורה.... ברמה הפשוטה. RWY12 - אחלה בשביל למקם אובייקטים שנעשו בGMAX TerraBuilder - ליצירת PHOTOREAL. כל תוכנה באה עם מדריך תקרא הרבה כי זה לא משהו שמישהו ישב וילמד אותך, צריך לזה הרבה זמן מכיוון שיש לי ידע בסיסי בבניית סינרים נראה לי אני הולך לנסות את מזלי בתחום הפוטוריל ולבנות סינרי של חולון בת ים וראשון לציון שיהיה פוטוריל. תודה על המידע עידו, לילה טוב!
Harry Potter פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 אם כבר מדברים על סינרים, אזי ל GOOGLE יש תוכנת צילומי לויין בשם GOOGLE EARTH. לדעתי זו תוכנה שתהווה בסיס טוב לסינרי PHOTOREAL של כל הארץ.
gilad13 פורסם יולי 15, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 15, 2005 אם כבר מדברים על סינרים, אזי ל GOOGLE יש תוכנת צילומי לויין בשם GOOGLE EARTH. לדעתי זו תוכנה שתהווה בסיס טוב לסינרי PHOTOREAL של כל הארץ. אבל האיכות של הצילומים של ישראל מאוד ירודה, לא נראה לי שזה יהיה יפה...
Harry Potter פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 יש משהו בדבריך, גלעד. מצד שני, הצילומים של הארץ הינם עדכניים יותר מאשר באתר "ענן"
Yarden Antebi פורסם יולי 15, 2005 דיווח פורסם יולי 15, 2005 אני לא יודע ממתי הצילומים בענן,אבל אני יכול להגיד לך שעדכניים-הם לא. (בתוכנה של גוגל) איך אני יודע? השכונה שנמצאת מול השכונה שלי רק חצי בנויה,כשהיא כבר הייתה בנויה כמעט עד הסוף לפני שנתיים כבר,והבפארק באמצע השכונה שלי עוד באמצע בנייה...כשבנייתו הסתיימה לפני יותר מ 6 שנים.. ככה שזה לא בדיוק עדכני...