David Aronovich פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 רגע אז בין איזה שעות נסגר שזה הולך להיות :?:
אורח פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 גם R & D מגיעים אם דודי לא יצא למסע טרקינג עם הצופים .... אולי נביא גם את יורש העצר שלי
Nevo Dar-Perl פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 חח תכננתי לבוא... אבל צצו לי תוכניות לבוקר של אותו היום, יש לי טיסה לברצלונה פשוט אז אני לא אגיע. בכל מקרה, תהנו שם וסופ"ש סבבה לכולם.
Or Netzer פורסם יולי 21, 2005 דיווח פורסם יולי 21, 2005 David_Aharonovich כתב: רגע אז בין איזה שעות נסגר שזה הולך להיות :?: האישור מ13:30 עד 18:30
OmriSoudry פורסם יולי 21, 2005 דיווח פורסם יולי 21, 2005 שמעתי שחלק מכם אין לו כוח לבוא מחר וזה...אז אולי עכשיו תשנו את דעתכם כי... גם אני בא! גם אני בא! חח סתם אני צוחק...תבואו כולם יהיה כיף...כרגע אני 90% מגיע לשם...ואני אבוא עם המצלמת ווידאו שלי....
Yarden Antebi פורסם יולי 21, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 21, 2005 OmriSoudry כתב: שמעתי שחלק מכם אין לו כוח לבוא מחר וזה...אז אולי עכשיו תשנו את דעתכם כי...גם אני בא! גם אני בא! חח סתם אני צוחק...תבואו כולם יהיה כיף...כרגע אני 90% מגיע לשם...ואני אבוא עם המצלמת ווידאו שלי.... אני גם אגיע עם מצלמת ווידאו וסתם לדעת..מה הגילאים שיגיעו לשם בערך?
Itai Ganor פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 מי שהולך היום לא לשכוח לקחת הרבה מים וכובע יהיה חם מאוד היום.
Or Netzer פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 Itai2 כתב: מי שהולך היום לא לשכוח לקחת הרבה מים וכובע יהיה חם מאוד היום. וחבל שלא הקפאתם אותם כי הם יהפכו לפיפי :| יאלה להתייצב עם כובע מים והרבבה כרטיסי זכרון.
hagay פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 אם כל הגברדיה מגיע אז איך אפשר לא להגיע, כנראה ב14:30.
Ariel פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 עזבתי ב 16:30, עד אז מזג האויר סידר לנו צפייה מרוחקת ל RNAV 30... גם שינוי המיקום ל AIRPORT CITY לא משתווה למסלול 12.. אולי בפעם אחרת יהיה יותר מזל, העיקר זה המפגש... אריאל
Or Netzer פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 Ariel כתב: עזבתי ב 16:30, עד אז מזג האויר סידר לנו צפייה מרוחקת ל RNAV 30... גם שינויהמיקום ל AIRPORT CITY לא משתווה למסלול 12.. אולי בפעם אחרת יהיה יותר מזל, העיקר זה המפגש... אריאל נכון. היה מסריח מבחינת נחיתות ומטוסים (וחום בעע) היתרונות. תפסנו צבע ונפגשנו עם החברה מאחורי המיק.
Liav Nefesh פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 מי שהלך אחרי האיירפורט סיטי לא ממש הפסיד... הלכנו ל ILS12 ואחרי כמה המראות ונחיתות גם אנחנו הלכנו...
Itai Ganor פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 היה אחלה! למרות שנשרפתי בכל הגוף כמעט , הכי היה יפה היה ה742 של אל על ה767 הפרטי הכתום שהגיע וה747 של לופטי שנזכר לסגור גלגלים איזה דקה אחרי המראה(תיכננו כבר חירום ), בידיוק שכולם הלכו אני וארז.ס הלכנו לכיוון תחנת הדלק פתאום הגיע 747 של אל על 4X-ELB פשוט מדהים. ורן נכנס לאזור של הILS במהירות אדירה והמשטרה שעטה אחריו במהירות זה היה נראה כמו פרק מאיזה סרט פעולה נועז .
ohadn747 פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 Itai2 כתב: וה747 של לופטי שנזכר לסגור גלגלים איזה דקה אחרי המראה(תיכננו כבר חירום . א) זה היה 30 שניות אחרי ההמראה ב) הוא עשה את זה כדי לקרר את מערכת הברקסים והגלגלים :|
Or Netzer פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 Itai2 כתב: היה אחלה! למרות שנשרפתי בכל הגוף כמעט , הכי היה יפה היה ה742 של אל על ה767 הפרטי הכתום שהגיע וה747 של לופטי שנזכר לסגור גלגלים איזה דקה אחרי המראה(תיכננו כבר חירום ), בידיוק שכולם הלכו אני וארז.ס הלכנו לכיוון תחנת הדלק פתאום הגיע 747 של אל על 4X-ELB פשוט מדהים.ורן נכנס לאזור של הILS במהירות אדירה והמשטרה שעטה אחריו במהירות זה היה נראה כמו פרק מאיזה סרט פעולה נועז . בקשר למשטרה גם אם רן היה מקבל דו"ח הוא היה נופל בבית המשפט ואני יסביר: בפניה ימינה מהכביש ליד תחנת הדלק מופיע שלט אין כניסה ותמרור אין כניסה (ב' 37 נדמה לי בספר החוקים), על הכביש מופיע חץ פניה ימינה המורה כי מותר לפנות ימינה בעצם ונוגד את תמרור האין כניסה. נוצר כאן קונפליקט. מה תופס? כלום אחד מבטל את השני ובגלל זה בבית משפט השוטר היה אוכל חצץ (רציתי ח עם ר' וא' אבל נוותר על זה) וגם הוא קלט את זה שרן אמר לו את הסימנים המנוגדים וקצת יובש. אחר כך התייבשנו בחום.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 Or - VATIL10 כתב: Itai2 כתב: היה אחלה! למרות שנשרפתי בכל הגוף כמעט , הכי היה יפה היה ה742 של אל על ה767 הפרטי הכתום שהגיע וה747 של לופטי שנזכר לסגור גלגלים איזה דקה אחרי המראה(תיכננו כבר חירום ), בידיוק שכולם הלכו אני וארז.ס הלכנו לכיוון תחנת הדלק פתאום הגיע 747 של אל על 4X-ELB פשוט מדהים.ורן נכנס לאזור של הILS במהירות אדירה והמשטרה שעטה אחריו במהירות זה היה נראה כמו פרק מאיזה סרט פעולה נועז . בקשר למשטרה גם אם רן היה מקבל דו"ח הוא היה נופל בבית המשפט ואני יסביר: בפניה ימינה מהכביש ליד תחנת הדלק מופיע שלט אין כניסה ותמרור אין כניסה (ב' 37 נדמה לי בספר החוקים), על הכביש מופיע חץ פניה ימינה המורה כי מותר לפנות ימינה בעצם ונוגד את תמרור האין כניסה. נוצר כאן קונפליקט. מה תופס? כלום אחד מבטל את השני ובגלל זה בבית משפט השוטר היה אוכל חצץ (רציתי ח עם ר' וא' אבל נוותר על זה) וגם הוא קלט את זה שרן אמר לו את הסימנים המנוגדים וקצת יובש. אחר כך התייבשנו בחום. ובנוסף לזה התמרור "אין כניסה" שמוצב הוא בקפוף לאישור קצין משטרה. וזה אומר שהתוקף שלו הוא חצי שנה בלבד.ולפי דעתי על התמרור חל התישנות.(התמרור הזה מוצב שם עוד מיימי התחלת העבודות על טרמינל 3 ).
Elad Zeierman פורסם יולי 22, 2005 דיווח פורסם יולי 22, 2005 חברים נקודה למחשבה(לא נקודה חדשה)- להיפגש בימי שישי בצהריים ב 40 מעלות זה לא נחמד בעיקר שאנחנו כמו טמבלים מתזזים לשני צידי השדה בואו נחזור להרגל המגונה להגיע בשעות הלילה בימי חמישי או מוצ"ש - גם ככה יש חופש ולמי שעובד זה יום שישי למוחורת -גם יש בטוח נחיתות על 12 גם טמפרטורות שפויות מה רע? ולפי דעתי בלילה כל העסק יותר יפה. לתשומת ליבכם. גם אחרי זה בלילה אפשר ללכת לפרק איפה שהו לאפה או טוסט איפה שהו באחד מהאזורים הפליליים של אור יהודה וראשון לציון :mrgreen: .
OmriSoudry פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=0CKG ... NAFVU4P41L קדימה אנשים, 6 דקות סרטון, 40 מגה [איכות גבוהה יחסית], המפגש בILS שהיה היום!!!!! יאללה להוריד!!!