Ido Rosenthal פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 אלעד אני מוחה בתוקף על השם הרע שאתה מוציא לתושבי ראשון! זה לא אשמתנו שאנחנו בין בת ים לרמלה.... :mrgreen: :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 אלעד אני מוחה בתוקף על השם הרע שאתה מוציא לתושבי ראשון!זה לא אשמתנו שאנחנו בין בת ים לרמלה.... :mrgreen: :mrgreen: אני גם תושב ראשון ! והשם והפליליות היא ספציפית לאזורים שיש שוארמה וטוסטים טובים :mrgreen: זה לזכות ולא לחובה !!!! אין כמו איזור החיב"ר
Itay Zecharia פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 אגב אלעד... יש כאן באמת קבוצה לא קטנה שפעם בשבוע מארגנת קפיצה לILS לשעה שעתיים מהשעה 2200 או 2300 עד 0000 או 0100. ותמיד היינו קבועים שם-חגי, אביב, ערן, יונתן, ירדן ואני. ואין מה להשוות את הILS של היום ללילה-הרבה יותר יפה. עכשיו הם באמריקה, אבל אתם תמיד מוזמנים
golan73 פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 חברים נקודה למחשבה(לא נקודה חדשה)- להיפגש בימי שישי בצהריים ב 40 מעלות זה לא נחמד בעיקר שאנחנו כמו טמבלים מתזזים לשני צידי השדה בואו נחזור להרגל המגונה להגיע בשעות הלילה בימי חמישי או מוצ"ש - גם ככה יש חופש ולמי שעובד זה יום שישי למוחורת -גם יש בטוח נחיתות על 12 גם טמפרטורות שפויות מה רע? ולפי דעתי בלילה כל העסק יותר יפה. לתשומת ליבכם. גם אחרי זה בלילה אפשר ללכת לפרק איפה שהו לאפה או טוסט איפה שהו באחד מהאזורים הפליליים של אור יהודה וראשון לציון :mrgreen: . צודק!!! עריכה- בקשר לפליליים, אין לי מושג.