golan73 פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 יום ראשון 24/7/05 20:30, והפעם מדגסקר. תוכנית טיסה וקובץ להורדה: http://www.ffc.isra-sim.com/ מתחברים ל- TS באי פי 84.95.241.221 (שרת ארוח ינתן ב- TS ) להתראות
Ilan Jonas פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 אני מבין שהפעילות הזו לא מתבצעת בואטסים, ואני לא רואה שום סיבה להמשך פרסום הפעילות הזו כאן. אתה כמובן מוזמן לארגן את המבצע היפה הזה ברשת שלנו ולא במקום אחר. באמת חברים, הפורום הזה הוא פורום של ואטסים, לא מקום המפגש של חובבי הסימולטורים. אומנם כולם מוזמנים להצטרף לכאן, אבל באמת אל תגזימו - זה לא לעניין. כל טייס שאתם לוקחים לרשת שלכם היה יכול לטוס אצלנו באותו זמן, וזה פשוט לא מקובל. לא ראיתי SMS של סלקום אף פעם שמפרסם מבצעים של אורנג'. המשאבים של ואטסים נועדו לואטסים ולא יותר מזה. אילן
Ilan Jonas פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 בעקבות הערה מחגי: רק להבהיר לגולן ולכולם שאני לא מאשים או משהו, ולא חושב שגולן רוצה לפגוע או להתחרות ברשת, לפחות לא שידוע לי. אין כאן אצבע מאשימה, אלא רק הנחיה שטוב שכולם יראו, כי זה נכון גם לגבי פעיליות אחרות. זה לא עניין אישי, נהפוך הוא: אני אשמח אם גולן יארגן את העניין הזה ברשת ולא במקום אחר. כאמור, אין כאן שום דבר אישי, נא לא לקחת את זה בצורה כזו, ולכן גם דנתי בזה בפומבי! אילן
golan73 פורסם יולי 20, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2005 Ilan - VATAME1 כתב: בעקבות הערה מחגי: רק להבהיר לגולן ולכולם שאני לא מאשים או משהו, ולא חושב שגולן רוצה לפגוע או להתחרות ברשת, לפחות לא שידוע לי. אין כאן אצבע מאשימה, אלא רק הנחיה שטוב שכולם יראו, כי זה נכון גם לגבי פעיליות אחרות. זה לא עניין אישי, נהפוך הוא: אני אשמח אם גולן יארגן את העניין הזה ברשת ולא במקום אחר.כאמור, אין כאן שום דבר אישי, נא לא לקחת את זה בצורה כזו, ולכן גם דנתי בזה בפומבי! אילן או קי, קיבלתי את המסר, ההשוואה של הודעת אורנג' בטלפון סלקום קצת לא מתאימה לסיטואציה הזו ותודה על ההבהרה שהפורום הזה הינו פורום וואטסימי בלבד, לתומי חשבתי שהפורום הזה מייצג את הקהילה ולא מייצג את וואטסים / וואטיל כגוף. לצערי סוג הטיסה הזו לא מתאים למסגרת הפיקוח וההגבלות בטיסות אונליין בוואטסים . מהיום לא יפורסמו הרפתקאות FFC בפורום וואטסים / וואטיל . ההודעות ל- FFC הבאות יפורסמו דרך צנורות מידע אחרים. איתכם הסליחה,
Ilan Jonas פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 ואיזה פקח במדגסקר יגיד לך לשמור מרווחים בין האוירונים שלכם? :wink: מעבר לזה, גם המירוץ של עיט הוא לא מקובל מבחינת פיקוח ועובדה שהוא מתרחש בואטסים בכל פעם מחדש. כשרוצים, אפשר הכל - והרי אף פעם לא פנית אלינו בעניין הזה למיטב ידיעתי... יותר מזה, נוסח ההודעה שלך כאן והעובדה שאפילו לא עולה על דעתך לעשות את האירועים שלך ברשת ואטסים מעוררים אצלי תהיות מחדש. ורק שיהיה ברור: ההשוואה של אורנג' וסלקום היא מדויקת לחלוטין - כל רשת אחרת היא מתחרה של ואטסים. אם זה UKATC, רשת פרטית של VFS, הZONE של MS וגם ISRA-SIM. ההפניה לרשתות מתחרות היא תופעה שקיימת רק בחטיבה שלנו, וחבל.
gilad13 פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 מה זה משנה איפה עושים את הטיסה? הרי במקרה זה של טיסה במגדסקט ווטסים תשמש כמעיין שרת ולא יותר. אז מה זה משנה על איזה שרת עושים את הטיסה...? ולדעתי הוויכוח הזה מיותר לחלוטין! זה כמו שתגיד שאסור לפרסם על מפגשים בILS 12 יותר! הרי מי שהולך לILS 12 גם הוא לא יכול בו זמנית גם לטוס בווטסים ואין שום קשר בין זה לווטסים, אז למה את זה כן מותר לפרסם? ויש עוד אינסוף דוגמאות...
golan73 פורסם יולי 20, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2005 Ilan - VATAME1 כתב: ואיזה פקח במדגסקר יגיד לך לשמור מרווחים בין האוירונים שלכם? :wink:מעבר לזה, גם המירוץ של עיט הוא לא מקובל מבחינת פיקוח ועובדה שהוא מתרחש בואטסים בכל פעם מחדש. כשרוצים, אפשר הכל - והרי אף פעם לא פנית אלינו בעניין הזה למיטב ידיעתי... יותר מזה, נוסח ההודעה שלך כאן והעובדה שאפילו לא עולה על דעתך לעשות את האירועים שלך ברשת ואטסים מעוררים אצלי תהיות מחדש. ורק שיהיה ברור: ההשוואה של אורנג' וסלקום היא מדויקת לחלוטין - כל רשת אחרת היא מתחרה של ואטסים. אם זה UKATC, רשת פרטית של VFS, הZONE של MS וגם ISRA-SIM. ההפניה לרשתות מתחרות היא תופעה שקיימת רק בחטיבה שלנו, וחבל. ההרפתקה במדגסקר היא אחת מעשרות שיהיו ויהיו הרפתקות שיבוצעו בארצות שבהם יש פיקוח באיזורים אלו. או קי להבהרה, VFS ISRA SIM AIT AVIATION והדומות לה אינן רשתות מתחרות (ואף אחד מהחברים פה לא רואה בהן כמתחרות, חוץ ממך) אלא רשתות תומכות לקהילה ע"מ להעשיר ולגוון את התחביב שכולנו כ"כ אוהבים ולפי דברייך הרי ישראל אייר ליינס שעליה נמנים הרבה ממנהלי וואטיל (ואם אינני טועה גם מנהל החטיבה נמנה עליה) הינה רשת מתחרה ולכן יש פה ניגוד אינטרסים הפוגע בהצלחת "החברה" כביכול לעניות דעתי הלכת רחוק מדי ונראה לי שאתה רואה את וואטסים / וואטיל כחברה מסחרית שמנסה לשרוד בשוק החברות הווירטואליות כביכול, כנראה שניפחת את הנושא מעבר לפרופורציות המתאימות. ושוב, בחתימתי נעלתי את הנושא וכיבדתי את החלטתך אבל בכל זאת החלטת להגיב, אז אני חוזר על זה שוב: מהיום לא יפורסמו הרפתקאות FFC בפורום וואטסים / וואטיל . ההודעות ל- FFC הבאות יפורסמו דרך צנורות מידע אחרים.
Liav Nefesh פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 אילן אני חושב שאתה טועה, השרת של ISRA-SIM נועד לאנשים שבא להם לטוס עם חברים מבלי למלא תוכניות טיסה, לשמור על מסלולים או על חוקים כאלה או אחרים, אין פה שום תחרות מול VATIL/VATSIM שהרי אנחנו חברים וטסים בה. חוץ מזה שהשרת נסגר ויחזור כש IFS יפתח. בקשר ל UKATC אתה צודק, הם מספקים שירותי פיקוח ולכן הם מתחרים של VATSIM
Niv Malin פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 אפרופו שרת isra-sim מה השרת שלהם בפלייט? תודה
gilad13 פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 VFS היא בכלל לא רשת מתחרה בווטסים! VFS קמה למען מטרה אחת והיא הקידום של הקהילה והפיכתה ליותר מקצועית! למרות שUKATC היא רשת מתחרה של VATSIM היהודים שמנהלים אותה פשוט נתנו שרת לVFS והם לא רשת של VFS אלה ידידים שעוזרים לה מבחינה טכנית. כל הרשתות האלה הן בכלל לא רשתות מתחרות אלא ארגונים שנועדו לסייע אחד לשני ולהשלים אחד את השני, כשבסופו של דבר, המטרה היא לפתח כמה שיותר ולהפוך את הקהילה ליותר מקצועית!
Ilan Jonas פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 גלעד, אני שמח שאתה יודע הכל. בכל זאת אני אענה לדבר אחד: בשביל מה VFS צריכים שרת לטיסות? למה אלעל לא צריכים שרת לטיסות? למה בריטיש וירטואל לא צריכים שרת לטיסות? אנא אל תבזבז טיעונים בנושא VFS - הסיפור הזה גמור. ואל תמציאו את הגלגל בבקשה - צר לי לומר, אבל החטיבה לא צריכה את VFS ולא הייתה צריכה אותה מעולם (להיפך אם כבר). כל החטיבות בעולם פועלות בלי שירותים חיצוניים ולא אמינים ללימוד טיסה, אבל אצלנו יודעים הכל יותר טוב וחייבים את VFS. בטח. הסיפור המטופש הזה יכול היה לעבוד אם VFS הייתה פועלת למטרות שאתה מזכיר, אבל זה לא היה כך ולכן הסיפור נגמר. ליאב - כל מי שמציע טיסה ברשת מתחרה בואטסים (ולא שזה רע - תחרות זה דבר טוב דווקא. אני אפילו לא תומך גדול באיחוד של ואטסים ואיואו). במקרה שלכם אני כמובן יודע שאין שום כוונה רעה, ואשמח גם לדבר איתך על זה בנפרד, אבל רק לשם הדיון: אתה אומר שאתם מציעים שירות טיסה ברשת בלי תכניות טיסה ומחויבות - אלה הדברים שכל טייס חדש מפחד מהם (כולל אותי בזמנו). אני בטוח שיש טייסים שאומרים לעצמם בשביל מה להסתבך וללמוד את כל הבלאגאן, נטוס בISRA SIM. וככה, בלי שום כוונה, התחרתם בואטסים... גולן - בכל הכבוד, אני לא משקיע זמן בפורום כדי לכתוב הודעות בשביל כבודו - אני כותב בשביל כל הקהילה שאני אחראי על האיזור שלה ושאני יזמתי והקמתי בתמיכה של אנשי הצוות שלי ולא של רשתות עזר. אל תטיף לי מתי להגיב ומתי לא להגיב בבקשה. ולגופו של עניין - עיט היא אכן לא רשת מתחרה. גם לא IAL. כל הפעילות שלהם היא בואטסים ותמיד הייתה כך. על כל פעילות שלהם היה סמל של ואטסים, בכל הזדמנות שהייתה להם הם פרסמו את ואטסים וכל מה שאפשר לעשות למען ואטסים הם תמיד מוכנים לעשות - וואטסים עושה בשבילם. השאר כן מתחרות, ואין להן שום פעילות בואטסים פרט לשימוש בפורום לגיוס חברים.לא זוכר שאתה ולא ISRA SIM ולא VFS עשיתם משהו בשביל ואטסים ולא בשביל הארגונים שלכם (ואני מתנצל מעומק הלב אם אני שוכח משהו, בעיקר לגבי ישראסים שאני לא מכיר טוב). אני ממש לא בטוח גם שאתה יכול להגיד משהו בשם כל החברים - אולי כל החברים שלך לא רואים אתכם שמתחרים או כמזיקים, אבל כל החברים שלי כן. גם כל ההנהלה של ואטסים שדורשת השעיות לצמיתות ואני לא מסכים לזה - סתם שתדעו. עכשיו תראה: כבר בהודעה הראשונה שלך ניסית לעשות פוזה של מסכן ומקופח, שמנהלי ואטסים הורסים לו את הפרוייקט מתוך רוע צרוף. אתה כנראה שייך לדור החדש בחטיבה שחושב שעשו אותי באצבע, וכדאי שתבין שלא. הצעתי לך כאן שיתוף פעולה, וחשפת את הפרצוף האמיתי שלך. אם היית רוצה, יכולת לעשות את הפרוייקט שלך בואטסים. אתה אומר שחלק אי אפשר? זה אומר שלפחות חלק כן אפשר. על זה אני מדבר. מי שרוצה יכול להיות חבר ברשת שלנו בלי לתרום כלום. אבל אף אחד לא יהיה חבר ברשת שלנו כדי לנצל אותה למטרות אחרות שלא מתאימות לנו. ואני מבטיח לך שבזה מסכימים איתי 320 חברי חטיבה, ואיתך כנראה רק אותם 20 קבועים.
hadarvisa פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 אילן, חבל שהדברים ניראים כמו שהם. כ"כ כיף לראות התארגנות של חובבי תעופה כמו גולן, ואחרים.שרוצים לארגן טיסות ואתגרים- שלנו -הקהילה יהיה מעניין, האם ניראה לך שקיימת כאן תחרות?? האם ניראה לך שאם VATIL הייתה מארגנת אירועים לא היינו טסים ?? האמת- שבזמן האחרון אני מברר הרבה לגבי קורס טיס פרטי ותמיד נאמר לי ממדריכים ומטייסים בעלי ניסיון של שנים "שישראל היא מדינה שמדכאת תעופה". וחלק מהקושי בהוצאת הרשיון אלה הם כל הפוליטיקות שכרוכות בכך . לפי רוח הדברים ניראה כי אנו בונים מדיניות שכזאת ברשת והאמת - מ א כ ז ב.
Ilan Jonas פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 הדר, אתה שוב חוזר אחורה וכבר דיברתי איתך על זה. אולי פשוט תענה לי על שאלה אחת: למה FFC5 של מגדסקר לא נערך בואטסים? זה הרי באיזור שאני אחראי עליו. מה הבעיה? אולי עכשיו יפול לך האסימון. אם לא, אז נדבר שוב במסנג'ר
Elad Zeierman פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 hadarvisa כתב: אילן,חבל שהדברים ניראים כמו שהם. כ"כ כיף לראות התארגנות של חובבי תעופה כמו גולן, ואחרים.שרוצים לארגן טיסות ואתגרים- שלנו -הקהילה יהיה מעניין, האם ניראה לך שקיימת כאן תחרות?? האם ניראה לך שאם VATIL הייתה מארגנת אירועים לא היינו טסים ?? האמת- שבזמן האחרון אני מברר הרבה לגבי קורס טיס פרטי ותמיד נאמר לי ממדריכים ומטייסים בעלי ניסיון של שנים "שישראל היא מדינה שמדכאת תעופה". וחלק מהקושי בהוצאת הרשיון אלה הם כל הפוליטיקות שכרוכות בכך . לפי רוח הדברים ניראה כי אנו בונים מדיניות שכזאת ברשת והאמת - מ א כ ז ב. הדר חבל שאתה רואה דברים ככה- סתכל על כל גוף שעבד איתנו תוך שיתוף פעולה כל החברות שאילן כן ציין- רצו משהו וקיבלו- עיט רצו לארגן מירוץ- כל מה שהם היו צריכים לעשות זה לכתוב מיל לאיציק בקשי- מישם איציק כבר דאג לתזז את כל המחלקות בהתאם- מבצעים- לקביעת נהלים, מחלקת הדרכה לשיבוץ+ תדריך פקחים וכמובן את אורן שיפרסם את הארוע כראוי. אם אפשר לקרוא לזה דיכוי תעופה קטונתי. אותו הדבר לגבי IAL ואלעל הם פנו אלינו וקיבלו הכל כיד המלך ללא תנאים מוקדמים.
gilad13 פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 אני רואה שהגישה שלי לקהילה שונה מאוד מהגישה שלך, באמת שאני לא בא "למרוד" או משהו, אבל אני פשוט רושם את דעתי... לפי ההודעה שלך אפשר להבין שכל תפקידה של קהילת VATIL הוא מקום שבו צריך רק להלל ולשבח את רשת VATSIM ולעסוק רק בה. אני רואה בקהילה מקום מפגש שבו כולנו יכולים לדבר על התחביב והאהבה לטיסה. אז נכון שקהילת VATIL אמורה להיות השלוחה הישראלית של VATSIM אבל לדעתי, אני וגם רוב חברי הפורום, מוצאים בקהילה משהו הרבה יותר מיוחד מסתם "VATSIM". אני מוצא פה מקום שאפשר לשתף ולדבר עם אחרים על טיסה, ובהיותי חבר דיי טרי של VATIL (יחסית לאחרים פה) אני עוד זוכר את אותם הימים שבהם לא היה לי עם מי לדבר בכלל על התחביב והייתי שקוע בעולם הטיסות אופליין. כשנכנסתי לפורום אני לא באתי לקהילה של VATSIM, אלה באתי לקהילה של אנשים שאני אוכל לשתף איתם את התחביב המיוחד של כולנו. נכון, VATSIM הוא חלק מאוד חשוב בקהילה הזו, אבל הוא לא היחיד, ישנם עוד המון חלקים שמרכיבים את הפאזל הזה, ואתה לא יכול להתכחש לעובדה שבלי שאר ה"חלקים" האלה (ISRASIM, VFS וכו') הקהילה לא הייתה שלמה. ולדעתי כל אירגון שקם, ולו עם הכוונה הקטנה ביותר לטיסה, מקומו גם בקהילת VATIL.
Liav Nefesh פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 אילן אני לא מעונין לפתוח פה ויכוח, זאת ההודעה האחרונה שלי בדיון הזה ISRA-SIM באה לקדם ככל שניתן את תחביב הסימולטורים בישראל, בקרוב נפתח את IFS, FFC לטיסות מאתגרות, שרתי TS וכו'... אם אתה מדבר על תרומה ספציפית לווטיל, עדין לא יצא לנו באמת לומר "הינה תרמנו כאן וכאן" למרות שלפני כמה שבועות באתי לאיציק ואמרתי לו שאנחנו מאוד מעונינים לתרום לכם שרת TS פרטי משלכם (כלל כל השליטות שביקשתם) עדין לא הוחזר לנו תשובה על זה.
golan73 פורסם יולי 20, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2005 Ilan - VATAME1 כתב: גלעד, אני שמח שאתה יודע הכל. בכל זאת אני אענה לדבר אחד: בשביל מה VFS צריכים שרת לטיסות? למה אלעל לא צריכים שרת לטיסות? למה בריטיש וירטואל לא צריכים שרת לטיסות? אנא אל תבזבז טיעונים בנושא VFS - הסיפור הזה גמור. ואל תמציאו את הגלגל בבקשה - צר לי לומר, אבל החטיבה לא צריכה את VFS ולא הייתה צריכה אותה מעולם (להיפך אם כבר). כל החטיבות בעולם פועלות בלי שירותים חיצוניים ולא אמינים ללימוד טיסה, אבל אצלנו יודעים הכל יותר טוב וחייבים את VFS. בטח. הסיפור המטופש הזה יכול היה לעבוד אם VFS הייתה פועלת למטרות שאתה מזכיר, אבל זה לא היה כך ולכן הסיפור נגמר.ליאב - כל מי שמציע טיסה ברשת מתחרה בואטסים (ולא שזה רע - תחרות זה דבר טוב דווקא. אני אפילו לא תומך גדול באיחוד של ואטסים ואיואו). במקרה שלכם אני כמובן יודע שאין שום כוונה רעה, ואשמח גם לדבר איתך על זה בנפרד, אבל רק לשם הדיון: אתה אומר שאתם מציעים שירות טיסה ברשת בלי תכניות טיסה ומחויבות - אלה הדברים שכל טייס חדש מפחד מהם (כולל אותי בזמנו). אני בטוח שיש טייסים שאומרים לעצמם בשביל מה להסתבך וללמוד את כל הבלאגאן, נטוס בISRA SIM. וככה, בלי שום כוונה, התחרתם בואטסים... גולן - בכל הכבוד, אני לא משקיע זמן בפורום כדי לכתוב הודעות בשביל כבודו - אני כותב בשביל כל הקהילה שאני אחראי על האיזור שלה ושאני יזמתי והקמתי בתמיכה של אנשי הצוות שלי ולא של רשתות עזר. אל תטיף לי מתי להגיב ומתי לא להגיב בבקשה. ולגופו של עניין - עיט היא אכן לא רשת מתחרה. גם לא IAL. כל הפעילות שלהם היא בואטסים ותמיד הייתה כך. על כל פעילות שלהם היה סמל של ואטסים, בכל הזדמנות שהייתה להם הם פרסמו את ואטסים וכל מה שאפשר לעשות למען ואטסים הם תמיד מוכנים לעשות - וואטסים עושה בשבילם. השאר כן מתחרות, ואין להן שום פעילות בואטסים פרט לשימוש בפורום לגיוס חברים.לא זוכר שאתה ולא ISRA SIM ולא VFS עשיתם משהו בשביל ואטסים ולא בשביל הארגונים שלכם (ואני מתנצל מעומק הלב אם אני שוכח משהו, בעיקר לגבי ישראסים שאני לא מכיר טוב). אני ממש לא בטוח גם שאתה יכול להגיד משהו בשם כל החברים - אולי כל החברים שלך לא רואים אתכם שמתחרים או כמזיקים, אבל כל החברים שלי כן. גם כל ההנהלה של ואטסים שדורשת השעיות לצמיתות ואני לא מסכים לזה - סתם שתדעו. עכשיו תראה: כבר בהודעה הראשונה שלך ניסית לעשות פוזה של מסכן ומקופח, שמנהלי ואטסים הורסים לו את הפרוייקט מתוך רוע צרוף. אתה כנראה שייך לדור החדש בחטיבה שחושב שעשו אותי באצבע, וכדאי שתבין שלא. הצעתי לך כאן שיתוף פעולה, וחשפת את הפרצוף האמיתי שלך. אם היית רוצה, יכולת לעשות את הפרוייקט שלך בואטסים. אתה אומר שחלק אי אפשר? זה אומר שלפחות חלק כן אפשר. על זה אני מדבר. מי שרוצה יכול להיות חבר ברשת שלנו בלי לתרום כלום. אבל אף אחד לא יהיה חבר ברשת שלנו כדי לנצל אותה למטרות אחרות שלא מתאימות לנו. ואני מבטיח לך שבזה מסכימים איתי 320 חברי חטיבה, ואיתך כנראה רק אותם 20 קבועים. קודם כל, אני שמח שאני מספק לך נושאים ע"מ לשפוך את הלב לפני כל חברי החטיבה. לגבי פוזה של מסכן ומקופח, אז אני מודיע לך חגיגית, אני האחרון שאציג עצמו כמקופח ומסכן ואני לא ארד לרמה הנמוכה של ביטויים כמו "עשו אותי באצבע" וביננו, לא עושה לך כבוד בתור אחד שמגדיר את עצמו בתור VATAME ומה לעשות שלא ניחנתי בכשרונות עשייה כמו שלך ואין לי דגל לנפנף בו שכתוב עליו "אני" בכל הזדמנות שניתנת לי. לעניין החברים שלך, כנראה שחוג החברים שלך כ"כ מצוצמם וחי בבועה שלא רואה מה קורה מסביב , "תרד לעם אילן " לגבי התרומה, עצם היות האנשים כאן מהווה תרומה, מכיוון שחטיבה בלי חברי חטיבה לא תהיה אף פעם חטיבה (אם מסובך לך, אני מוכן להסביר). ודבר אחרון, לגבי שיתוף פעולה בנושא הספציפי, מה לעשות שלא תמיד הכל מתחבר לסטנדרטים שמאפיינים את וואטסים ולא תמיד מאפשר להתכופף ע"מ להיות מתחת למטריית וואטסים, מצטער שזה כ"כ פגע בך, אני הגבתי בהודעתי הראשונה בתמימות ולא ניסיתי לעורר פרובוקציות, מסתבר שנושאים אלו מהווים "לחם" עבורך (ראה נושא אריאל ט. ששם לא הגבתי דבר המעיד שאני רחוק מכל הפרובוקציות האלו אך הפעם לא נותרה לי שום ברירה).
Ilan Jonas פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 גלעד שוב בקצרה: הפורום הזה הוא פורום ואטסים. פתחנו אותו לכולם, ואולי זו הייתה טעות לאור ההתפתחויות של החודשים האחרונים. לVFS ולISRA SIM ולאף אחד אין שום חלק בפאזל הזה. רק לVA שלנו יש. שאר הארגונים שציינת לא תורמים לנו כלום אלא רק משתמשים בנו. והנה, כשהצעתי לשתף פעולה בכל זאת כדי שואטסים יהנו מתנועה, זרקו אותי לאלף עזאזלים. תחשוב על זה.
Ilan Jonas פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 liav כתב: אם אתה מדבר על תרומה ספציפית לווטיל, עדין לא יצא לנו באמת לומר "הינה תרמנו כאן וכאן" למרות שלפני כמה שבועות באתי לאיציק ואמרתי לו שאנחנו מאוד מעונינים לתרום לכם שרת TS פרטי משלכם (כלל כל השליטות שביקשתם) עדין לא הוחזר לנו תשובה על זה. צודק. ראית שהייתי מהוסס קצת לגביכם, כי אני לא מכיר. אני מקווה באמת שתשתפו פעולה כמו אחרים, ויהיה נהדר לכולנו. וגולן - אם הזמנתי אותך לעשות את זה בואטסים, אז כנראה שאפשר. לא קיבלתי תשובה מאף אחד למה אי אפשר, אז אל תתפלא שהעסק לא מריח טוב. אני מקבל את כל שאר הדברים שאמרת, ואם פניך לא למלחמה אז מצוין. אני מקווה שתבין שאנחנו רוצים שחבר ואטסים שיש לו אנרגיה להשקיע ישקיע אותה ברשת שנותנת לו לא מעט, ולא בפעילויות אחרות, בטח לא כאלה שמזיקות במישרין או בעקיפין לואטסים. אם תרצה להשקיע את האנרגיות הטובות שלך אצלנו, אתה יודע מה לעשות. אם טוב לך במקום אחר, ובלי התירוצים שנתת עד עכשיו, אז ביקשנו לא להשתמש במשאבים שלנו לצורך זה. זה הכל!
אורח פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 גלעד, אתה ואילן אכן רואים את העניין בדיוק באותה צורה. כולנו רוצים לקדם את התחביב שלנו. לא היתה שום בעיה לקרוא כאן לאירועים שאינם בואטסים - ביקור בשדה התעופה בהרצליה, מפגש על ILS 12, סיור במרכז התיאום בנתב"ג. יש כאן בהחלט בעיה לקרוא ולפרסם אירוע שמתקיים ברשת מתחרה בואטסים. זה עד כדי כך פשוט. אילן עוד מזמין אתכם ואומר שלא תהיה בעיה לערוך את האירוע אונליין ברשת, לגבי נהלי הטיסה נתאם בדיוק מה יהיה, בדיוק כמו שהיה במרוצי עיט. אבל FFC עומדים בתוקף על זכותם לקיים את האירוע ברשת מתחרה. זו אכן זכותם. אבל אין שום סיבה לקרוא בפורום הזה לפעילות ברשתות אחרות (ושים לב, לא מדובר כאן על "סתם" מולטיםלייר רגיל. UKATC היא לגמרי רשת מקבילה ומתחרה לואטסים).
gilad13 פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 golan73 כתב: Ilan - VATAME1 כתב: לגבי התרומה, עצם היות האנשים כאן מהווה תרומה, מכיוון שחטיבה בלי חברי חטיבה לא תהיה אף פעם חטיבה מסכים איתך בכל מילה!!!! מה שווה כל החטיבה הזאת בלי כל החברים? ואילן, ממש חבל שאתה עדיין דוגל בגישה שקהילת VATIL עוסקת רק בVATSIM. אני הסברתי, ואני אדגיש שוב, שעבורי VATIL לא נועדה רק לפירסום VATSIM אלא נועדה לאחד ולשתף עם כל אלה שאוהבים תעופה. ואני בטוח שרוב החטיבה חושבת כמוני! אם ווטיל נועדה רק לדיונים בוטסים אז באמת חבל, ואני לא חשבתי שזה ככה... מה גם ש99% מהנושאים בפורום כלל לא קשורים לווטסים. עריכה: התבלבלתי בציטוט, הוא של גולן ולא של אילן.
Ilan Jonas פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 גלעד, בכל הכבוד, החברים לא נמצאים כאן בגלל גולן, בגללך או בגלל FFC.
golan73 פורסם יולי 20, 2005 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2005 Oren - VATIL7 כתב: גלעד,אתה ואילן אכן רואים את העניין בדיוק באותה צורה. כולנו רוצים לקדם את התחביב שלנו. לא היתה שום בעיה לקרוא כאן לאירועים שאינם בואטסים - ביקור בשדה התעופה בהרצליה, מפגש על ILS 12, סיור במרכז התיאום בנתב"ג. יש כאן בהחלט בעיה לקרוא ולפרסם אירוע שמתקיים ברשת מתחרה בואטסים. זה עד כדי כך פשוט. אילן עוד מזמין אתכם ואומר שלא תהיה בעיה לערוך את האירוע אונליין ברשת, לגבי נהלי הטיסה נתאם בדיוק מה יהיה, בדיוק כמו שהיה במרוצי עיט. אבל FFC עומדים בתוקף על זכותם לקיים את האירוע ברשת מתחרה. זו אכן זכותם. אבל אין שום סיבה לקרוא בפורום הזה לפעילות ברשתות אחרות (ושים לב, לא מדובר כאן על "סתם" מולטיםלייר רגיל. UKATC היא לגמרי רשת מקבילה ומתחרה לואטסים). אורן, אתה מגדיר את FCC כרשת מתחרה, שמשתמשת בשרתי FSHOST ציבוריים ומאותרים ע"י FSHostSpy וזאת ע"מ לא לפגוע בסדרים של וואטסים????
Ariel פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 שלום לכולם, אני רואה כאן כמה נקודות מעניינות למחשבה עבור מנהלי הקהילה. אני מוצא לנכון להביא חלק (לא חסוי) משיחתי עם VATIL1 אשר אמר לי שהפורום פתוח לכל קהילת הטייסים, כולל צפייה למזדמנים וכלה בהשתתפות לכל אחד הרוצה להרשם. לדוגמא קיים תת-נושא של בוני קוקפיטים, שהוא מעניין וגם לא קשור כל כך לטיסה ברשת אבל מצד שני קשור כנגזרת שנייה או שלישית, כמוהו "כשרים" לעניין גם תחביבי טיסה אתגרית וכו' למרות שנעשות מחוץ ל VATSIM. הועלתה גם הטענה ש ISRA SIM (למשל) ואחרים לא תורמים כלום ל VATIL או VATSIM. מנסיוני בעבר עם טייסים מהרשת הנוכחית, היה ביקוש להתארגנות לטיסות "כיף" באיזורים שונים למטרות "כייף" בלבד, כאשר טסים משדה לשדה, מתרגלים הקפות ונותנים אחד לשני פיקוח - דבר שנחשב בהחלט כאימון, רענון ושימון הגלגלים לכל הרוצים בזה, וזה אכן תורם ל VATIL או VATSIM. הבעייה בטענה הנזכרת היא בעייתית, איך מנהלי החטיבה רוצים שגופים אשר הם נגזרות של VATSIM יתרמו אם מלחתחילה הם חוסמים כל אפשרות לאותם גופים להתפתח ולתרום? אי אפשר להפטיר שיש ניצול של המערכת בעוד שלא נותנים לגוף המנצל אפשרות "לנצל" ולהוכיח שכולם יצאו נשכרים מכך. אמנם החטיבה הוקמה ע"י מספר אנשים, אבל זה בשום פנים ואופן זו לא "זכות" לאותם אנשים לעצור את התפתחות הקהילה בכל נושא הנגזר מהעיסוק ואשר תורם גם תורם לקהילה. עוד דבר, מרוב חוקים וצווים כדאי להדגיש שיש המון הודעות ובכללן של חברי VATIL שלא קשורות כלל לטיסה, למשל פתיחת שרשור לכבוד יום הולדת למישהו (VATAME מ VATIL4) , ברכות לקבלת רשיון נהיגה, שרשור הנפתח ע"י חבר שהגיע להישג והוא ההודעה ה 2000 ועוד זוטות... נקודה למחשבה... אריאל רשיון נהיגה
gilad13 פורסם יולי 20, 2005 דיווח פורסם יולי 20, 2005 Oren - VATIL7 כתב: גלעד,אתה ואילן אכן רואים את העניין בדיוק באותה צורה. כולנו רוצים לקדם את התחביב שלנו. לא היתה שום בעיה לקרוא כאן לאירועים שאינם בואטסים - ביקור בשדה התעופה בהרצליה, מפגש על ILS 12, סיור במרכז התיאום בנתב"ג. יש כאן בהחלט בעיה לקרוא ולפרסם אירוע שמתקיים ברשת מתחרה בואטסים. זה עד כדי כך פשוט. אילן עוד מזמין אתכם ואומר שלא תהיה בעיה לערוך את האירוע אונליין ברשת, לגבי נהלי הטיסה נתאם בדיוק מה יהיה, בדיוק כמו שהיה במרוצי עיט. אבל FFC עומדים בתוקף על זכותם לקיים את האירוע ברשת מתחרה. זו אכן זכותם. אבל אין שום סיבה לקרוא בפורום הזה לפעילות ברשתות אחרות (ושים לב, לא מדובר כאן על "סתם" מולטיםלייר רגיל. UKATC היא לגמרי רשת מקבילה ומתחרה לואטסים). כשאתה מציג את זה בגישה הזאת, שנראת באמת הרבה יותר חיובית מזו של אילן, אתה גורם לזה להראות באור הרבה יותר חיובי. אני עדיין לא מבין מה גורם לכם לחשוב FFC מתחרה בווטסים, אבל נראה לי שאני כבר נכנס פה לתחום שלא שלי ולכן לא ארחיב יותר בנושא. אבל עדיין לי דבר איד שמאוד מציק לי, למה חייבים להפוך את זה לכל כך פומבי??? למה לא לחסוך את כל הדיון הכל כך מיותר הזה ולדבר עם גולן באופן פרטי? למה חייבים לפרסם את זה באופן פומבי (בדיוק כמו ההודעה על VFS) ולא לדבר בפרטי עם האחראים ולפתור את בשקט ובדרכי שלום את כל אותם הוויכוחים???