Oren Geva פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 http://www.tfc.rwy12.com/modules.php?na ... =0&thold=0
Itai Ganor פורסם יולי 23, 2005 דיווח פורסם יולי 23, 2005 גם אתר נחמד של אזור סקנדיביה לפלייט, http://www.fsnordic.net/ לשם שינוי אני אצתרף אולי, עם איזה מטוסים מומלץ לעשות תלג הזה?.
BarakH פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 אורן, יכול להיות שיש איזו שגיאה בתכנית הטיסה. אני חושב ש-BDT VOR צריך להיות BDO.
Itai Ganor פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 ברק צודק זו אותה בעייה שניסתי להכניס תנוקדה לLDS.
mickey lip פורסם יולי 28, 2005 דיווח פורסם יולי 28, 2005 תהנו חברים מהטיסה, לצערי אני לא אטוס היום. אשלים את הלג מחר.
Or Netzer פורסם יולי 28, 2005 דיווח פורסם יולי 28, 2005 תהנו חברים מהטיסה,לצערי אני לא אטוס היום. אשלים את הלג מחר. כנ"ל. יש איזה אירוע בגבעתיים בבית קברות של איזה רב (חגי אתה יכול להסביר לי מה אני מאבטח שם?)
hagay פורסם יולי 28, 2005 דיווח פורסם יולי 28, 2005 תהנו חברים מהטיסה,לצערי אני לא אטוס היום. אשלים את הלג מחר. כנ"ל. יש איזה אירוע בגבעתיים בבית קברות של איזה רב (חגי אתה יכול להסביר לי מה אני מאבטח שם?) הייתי שם איך פיספסת אותי? זה יום הפטירה של הצדיק משטפנשט שידוע שעזר ועוזר לבקשות, היחודיות אצלו היא שצריך להגיע אל הקבר במיוחד כדי להתפלל ולא דרך אגב אם היית באזור לתת תרומה קטנה (כמה שקלים) לטובת מוסדות שטפנשט לקרוא לעילוי נשמתו את פרקי תהילים (לפי הסדר הבא) ק"ל קכ"ו קכ"ח קל"ג כ"ג ואת תפילת אנא בכוח גדולת ימינך ולאחר מכן לבקש רק בקשה אחת ולא יותר ולהתעקש עליה, בינתיים כל מי שאני מכיר זה עזר לו ולכן יש נהירה כזו גדולה אליו ביום הפטירה.
Or Netzer פורסם יולי 28, 2005 דיווח פורסם יולי 28, 2005 תהנו חברים מהטיסה,לצערי אני לא אטוס היום. אשלים את הלג מחר. כנ"ל. יש איזה אירוע בגבעתיים בבית קברות של איזה רב (חגי אתה יכול להסביר לי מה אני מאבטח שם?) הייתי שם איך פיספסת אותי? זה יום הפטירה של הצדיק משטפנשט שידוע שעזר ועוזר לבקשות, היחודיות אצלו היא שצריך להגיע אל הקבר במיוחד כדי להתפלל ולא דרך אגב אם היית באזור לתת תרומה קטנה (כמה שקלים) לטובת מוסדות שטפנשט לקרוא לעילוי נשמתו את פרקי תהילים (לפי הסדר הבא) ק"ל קכ"ו קכ"ח קל"ג כ"ג ואת תפילת אנא בכוח גדולת ימינך ולאחר מכן לבקש רק בקשה אחת ולא יותר ולהתעקש עליה, בינתיים כל מי שאני מכיר זה עזר לו ולכן יש נהירה כזו גדולה אליו ביום הפטירה. אני שם מ5 וחצי עד 11 :mrgreen: תעשה עוד ג'סטה אם בא לך :wink: