Shtoza פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 ערב טוב (או לילה? D: ) אני טס בעוד שבוע לפריז ועושה טיול בדרום צרפת במשך עשרה ימים. הטיסה תהיה עם ארקיע ורציתי לשמוע דעות של אנשים עליהם משום שלא טסתי איתם עדיין. אז אם תוכלו לרשום את הרושם שלכם מהחברה אני אשמח... אבל תהיו כנים :wink: תודה רבה ולילה טוב
David Aronovich פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 וואלה גם אני טס עוד שבוע לאיטליה... גם ארקיע מצטרף לשאלתך
GILG פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 טסתי איתם בפסח לפריז. אחלה חברה אני הייתי מאוד מרוצה מהשירות וקצת פחות מרוצה מהצפיפות.
e_dor פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 מסכים עם גיל. מטוסים טיפה צפופים אבל שירות אדיב למדי. ברמת השירות לא יורדים מאלעל לדעתי [אני אמנם לא אחד שחושב שאלעל כאלה מיוחדים אבל אני יודע שהרבה מאוד אנשים נוהגים להשוות חברות תעופה לאלעל ...]
Or Netzer פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 מסכים עם גיל.מטוסים טיפה צפופים אבל שירות אדיב למדי. ברמת השירות לא יורדים מאלעל לדעתי [אני אמנם לא אחד שחושב שאלעל כאלה מיוחדים אבל אני יודע שהרבה מאוד אנשים נוהגים להשוות חברות תעופה לאלעל ...] כן כן יש לי דיספצ' שלהם הלוך חזור פריז
Yoav פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 אחלה חברה! שלוש טיסות איתם וחוץ מטיפה צפיפות (אפילו בטיסה לאמסטרדם שהיא מלאה) לא הייתה כזו איומה, בהתחשב בסוג המטוס... גם באלעל במטוסים האלה זה לא יהיה יותר טוב, תחשוב על זה ככה...
David Aronovich פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 וקצת פחות מרוצה מהצפיפות. צפיפות.... זה יש בכל החברות פה בישראל :|
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 מסכים עם גיל.מטוסים טיפה צפופים אבל שירות אדיב למדי. ברמת השירות לא יורדים מאלעל לדעתי [אני אמנם לא אחד שחושב שאלעל כאלה מיוחדים אבל אני יודע שהרבה מאוד אנשים נוהגים להשוות חברות תעופה לאלעל ...] כן כן יש לי דיספצ' שלהם הלוך חזור פריז מה שיש לך זה פינאטס מותק .. חבל שאז בILS שבאתם לרוקן את השלל רבע שעה אחרי שאני רוקנתי.. ואגב אני גם ככל הנראה בשבוע הבה טס איתם :wink:
Eldar Sella פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 האמת היא שאני לא מבין מה הדעות האלה יעזרו לך אבל לא משנה אני טסתי איתם למינכן לפני חצי שנה מאוד אהבתי את השירות וגם בכלל לא היה צפוף! רק חבל שרונן היה אמור להיות על הטיסה שלי אבל הוא חלה :|
Or Netzer פורסם יולי 27, 2005 דיווח פורסם יולי 27, 2005 מסכים עם גיל.מטוסים טיפה צפופים אבל שירות אדיב למדי. ברמת השירות לא יורדים מאלעל לדעתי [אני אמנם לא אחד שחושב שאלעל כאלה מיוחדים אבל אני יודע שהרבה מאוד אנשים נוהגים להשוות חברות תעופה לאלעל ...] כן כן יש לי דיספצ' שלהם הלוך חזור פריז מה שיש לך זה פינאטס מותק .. חבל שאז בILS שבאתם לרוקן את השלל רבע שעה אחרי שאני רוקנתי.. ואגב אני גם ככל הנראה בשבוע הבה טס איתם :wink: מותק אני אשם שלא קראת לי לשדידה? :mrgreen: לא נורא הוא הבטיח עוד סיבוב.
אורח פורסם יולי 28, 2005 דיווח פורסם יולי 28, 2005 השק הנוסף הגיע אל מיקי .... השלל חולק מרגיש כמו באי הפירטים
Yarden Ben-Dor פורסם יולי 28, 2005 דיווח פורסם יולי 28, 2005 אני פה עם שלל מלא דיספאצ'ים (הכי חשוב זה דיספאץ' הלוך-חזור ליעד שאני טס), 11 מפות ENROUTE של JEPPESSEN כולל האיזור שאני טס :oops:... והאם צריך גם להוסיף איזה סטיפה של 300 דפיות?? קיצר הרבה שלל תוצרת נתיבי אויר כן כן! :wink:
Itamar Koren פורסם יולי 28, 2005 דיווח פורסם יולי 28, 2005 אחלה חברה! האוכל טעים מאד(יחסית לאוכל במטוס ) השירות מעולה וכיף לטוס עם הצוותים
golan73 פורסם יולי 28, 2005 דיווח פורסם יולי 28, 2005 שמעתי שהחברה על הפנים, שרות מתחת לכל בקורת, האוכל תמיד של שלשום, והיחס פשוט משפיל...... נו.. באמת, מה זה משנה לך איך היחס, תטוס, תעשה הכל כדי להיכנס לקוקפיט, תבוא עם כובע וחולצה שעליהם לוגו של ארקיע ותשיר שירי א"י לדיילות עד שיכניסו אותך פנימה והעיקר תהנה. נ.ב. - אל תדאג בקשר לאוכל, בקשר לשאר הדברים, אני לא יודע :wink: