Shadi Abo Ahmad פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 כל הכבוד עופר... וכמובן תודה רבה :wink:
Zeev Bucki פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 לעופר ה"זקן" ברשת מ"זקן" אחר ברכות מקרב לב. לפני יומיים פקחת עלי בטיסה ושאלת:MJB האם אתה רוצה לעשות חיים או לעבוד קשה? ואז שינית לי נתיבים וראדיאלים שלא לפי תכנית טיסה וכך למדתי לנווט כהלכה ובמהירות . וזו הגישה אשר אינה מתפשרת ואינה מוותרת במאומה על הקריקטוריונים המקצועיים אבל גורמת לטייס ללמוד בחשק ולהפוך לטייס טוב. וכמו כוכב המערבונים ג"ון ווין אשר מוכר לנו ה"זקנים" שהיה רוכב במקצועיות על סוס ויורה בפושעים כך עופר בן פרץ "רוכב" על מטוס... בהצלחה בוקי זאב4X :MJB
Ilan Jonas פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 ברכות כמובן גם ממני. אנחנו שמחים וגאים להסתייע בך באזור שבאחריותנו, ואין שמח ממני להעניק לך את דירוג המדריך. אני בטוח שנמשיך לעבוד יחד לטובת כולם - את הפירות אפשר לראות כבר היום! תודה ולהתראות במפרץ :wink: אילן
zvi rodes פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 עופר היקר "מזקן" אל "זקן" אני מאחל לך שנים ארוכות איתנו,המשך להעניק לכולנו חוכמה ודעת .אם הערותיך נשמעות אולי חריפות לפחות יודע אני כי הערותיך נאמרות על מנת להעצים את ידיעתינו כטייסים . תמיד שמח לשמוע את קולך הברור והשלו.מזל טוב.
Oren-ELY3 פורסם יולי 29, 2005 דיווח פורסם יולי 29, 2005 עופר המון מזל טוב ! אתה מאוד משקיע בחטיבה שלנו וראוי לך לקבל את הדרגה. אשמח לשמוע אותך בקשר עוד..
Ran Bonfil פורסם יולי 31, 2005 דיווח פורסם יולי 31, 2005 מזל טוב עופר!! כל הכבוד על ההשקעה שלך, ועל פיקוח מדהים, המשך כך!!
Yarden Antebi פורסם יולי 31, 2005 דיווח פורסם יולי 31, 2005 מזל טוב! ותודה על העזרה היום החלדתי קצת והייתי צריך אותה..