Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 אחרי שרבים מחברינו התעופפו לפה.. חלק לעשות PPL (אררגגג אני עדיין ממשיך לקנא בהם :mrgreen:), והאחרים לארה"ב, לצפון אירופה וכו'... הפעם גם אני מוסיף את עצמי לרשימה הזאת! הפעם מחר אני ו-י' ממריאים מחר בבוקר לרייקה באדיבות נתיבי כן כן לישראל! טיסת כן כן 287 לרייקה, כנראה רוב ההערכות שזאת טיסה על אדון BAZ.. זאת כנראה תהיה הטיסה האחרונה שלי לשנים הקרובות לפני הגיוס שלי.. (באיחור של למעלה משנה ).. אז הרווחתי עוד טיסה אחת אחרי קוס.. לכבוד הנסיעה אני מתחמש ב: -כל הארסנל הדרוש בתוך קלסר (מכתבים, דפיות, מפות HIGH וLOW, תמונות מהFS וכו') אתם יודעים בדיוק לאיזו מטרה (במידה והסידורים שעשיתי לפני לא ישפיעו) -המצלמה הידועה שלי + כרטיסי 256, 128, 32, ו16 כך שיהיה מקום לבערך 350-700 תמונות אז צפו מראש להרבה.. (בוני הסינרי רוצים משהו? :roll: ) -מצלמת וידאו גם כמובן.. אולי אני יעשה סרט מהטיסות מי יודע? ועוד כל מיני דברים.. אני כמובן לא מפספס רגע בחו"ל בלי לנסות להתחבר לאינטרנט למסנג'ר איפשהו.. אז צפו להודעות ממני משם וגם פה :wink: נתראה בעוד 8 ימים!!
asaf742 פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 תהנה! תעשה חיים! תיכנס לקוקפיט! (ואם לא תביא תמונות, יעצרו אותך בבדיקת דרכונים, אהמ... אהמ... ) רייקה מקום יפה. ושוב תהנה.
matan פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 ירדן כמו שאמרתי לך במסנג'ר,תעשה חייים ותהנה מהטיול הזה כמה שרק תוכל מקווה שתעשה כייף ותשב בקוקפיט ותחזור אלינו בריא ושלם!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא גם אני נוסע מחר(שלישי) לטיול בצפון אירופה, נוחתים בפרקנפורט עם לופטהנזה(DLH687-747) ונוסעים עם רכב עדד דנמרק והאזורים של סקנדיביה שם, ל11 יום, אז אני רון וירדן טסים באותו יום חבל שלא ניפגש בסוף וכל מי שטס שיהנה גם!.
ron פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא, גם אני ורון פרינלנד טסים(כנראה שניפגש בטרמינל) אני טס לטיול בצפון אירופה(נוחת בפרקנפורט, נוסעים עד דנמרק והאזורים שם), ורון טס למסע בפולין שעה לפני, וירדן טס בבוקר חוויה נעימה לכולם. פרידלנד! בכל מקרה גם אני טס מחר רק לקטוביץ עם ארקיע למסע לפולין מטעם ביה"ס שלי. אז לכל מי שטס/יטוס בקרוב שיהיה טיסה נעימה ותהנו כולם.
Or Netzer פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא, גם אני ורון פרינלנד טסים(כנראה שניפגש בטרמינל) אני טס לטיול בצפון אירופה(נוחת בפרקנפורט, נוסעים עד דנמרק והאזורים שם), ורון טס למסע בפולין שעה לפני, וירדן טס בבוקר חוויה נעימה לכולם. פרידלנד! בכל מקרה גם אני טס מחר רק לקטוביץ עם ארקיע למסע לפולין מטעם ביה"ס שלי. אז לכל מי שטס/יטוס בקרוב שיהיה טיסה נעימה ותהנו כולם. בקשה לכל הטסים למסע לפולין מהבתי ספר. אל תספרו לי איך זה!!!! גם ככה כולם מבאסים אותי ואומרים שזה מסע חובה שאסור להפסיד ואני נוסע רק באוקטובר!!! אל תגלו! :!: ששש :mrgreen: צוחק :wink:
NoX פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא, גם אני ורון פרינלנד טסים(כנראה שניפגש בטרמינל) אני טס לטיול בצפון אירופה(נוחת בפרקנפורט, נוסעים עד דנמרק והאזורים שם), ורון טס למסע בפולין שעה לפני, וירדן טס בבוקר חוויה נעימה לכולם. פרידלנד! בכל מקרה גם אני טס מחר רק לקטוביץ עם ארקיע למסע לפולין מטעם ביה"ס שלי. אז לכל מי שטס/יטוס בקרוב שיהיה טיסה נעימה ותהנו כולם. בקשה לכל הטסים למסע לפולין מהבתי ספר. אל תספרו לי איך זה!!!! גם ככה כולם מבאסים אותי ואומרים שזה אחלה ומסע חובה שאסור להפסיד ואני נוסע רק באוקטובר!!! אל תגלו! :!: ששש :mrgreen: צוחק :wink: אחלה מאיזו בחינה? לא הייתי קורא לכזה מסע אחלה :\
אורח פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא, גם אני ורון פרינלנד טסים(כנראה שניפגש בטרמינל) אני טס לטיול בצפון אירופה(נוחת בפרקנפורט, נוסעים עד דנמרק והאזורים שם), ורון טס למסע בפולין שעה לפני, וירדן טס בבוקר חוויה נעימה לכולם. פרידלנד! בכל מקרה גם אני טס מחר רק לקטוביץ עם ארקיע למסע לפולין מטעם ביה"ס שלי. אז לכל מי שטס/יטוס בקרוב שיהיה טיסה נעימה ותהנו כולם. בקשה לכל הטסים למסע לפולין מהבתי ספר. אל תספרו לי איך זה!!!! גם ככה כולם מבאסים אותי ואומרים שזה אחלה ומסע חובה שאסור להפסיד ואני נוסע רק באוקטובר!!! אל תגלו! :!: ששש :mrgreen: צוחק :wink: אחלה מאיזו בחינה? לא הייתי קורא לכזה מסע אחלה :\ מסכים ב 100% :roll: :roll:
Or Netzer פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא, גם אני ורון פרינלנד טסים(כנראה שניפגש בטרמינל) אני טס לטיול בצפון אירופה(נוחת בפרקנפורט, נוסעים עד דנמרק והאזורים שם), ורון טס למסע בפולין שעה לפני, וירדן טס בבוקר חוויה נעימה לכולם. פרידלנד! בכל מקרה גם אני טס מחר רק לקטוביץ עם ארקיע למסע לפולין מטעם ביה"ס שלי. אז לכל מי שטס/יטוס בקרוב שיהיה טיסה נעימה ותהנו כולם. בקשה לכל הטסים למסע לפולין מהבתי ספר. אל תספרו לי איך זה!!!! גם ככה כולם מבאסים אותי ואומרים שזה אחלה ומסע חובה שאסור להפסיד ואני נוסע רק באוקטובר!!! אל תגלו! :!: ששש :mrgreen: צוחק :wink: אחלה מאיזו בחינה? לא הייתי קורא לכזה מסע אחלה :\ מסכים ב 100% :roll: :roll: מסע של פעם בחיים שאי אפשר לפספס, מסע חובה לכל יהודי. כמובן שזה לא אחלה מה שהולך שם.
Yehonatan_el פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 יאלה חבר'ה תהנו בחו"ל ותצלמו הרבה תמונות :wink:
Itai Ganor פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 אילן אם שמת לב ירדן הוא לא היחיד שטס מחר .
Noam פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא גם אני נוסע מחר(שלישי) לטיול בצפון אירופה, נוחתים בפרקנפורט עם לופטהנזה(DLH687-747) ונוסעים עם רכב עדד דנמרק והאזורים של סקנדיביה שם, ל11 יום, אז אני רון וירדן טסים באותו יום חבל שלא ניפגש בסוף וכל מי שטס שיהנה גם!. אתה מגיע גם לנורבגיה ?
Itai Ganor פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 נועם שמעתי שגם אתה טס, אבל לצערי לא, ניהיה באזור דנמרק ואולי נסע לשבדיה תלוי בזמנים.
Noam פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 נועם שמעתי שגם אתה טס, אבל לצערי לא, ניהיה באזור דנמרק ואולי נסע לשבדיה תלוי בזמנים. אתה לפחות טס בלופטהנזה... אני נתקעתי באלעל... :cry:
Itai Ganor פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 מה כל כך רע באל על? , גם לופטי זה נחמד.. 747..
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 אה וואלה - נסיעה טובה גם לשאר הנוסעים, לא קראתי הכל קודם!
ohadn747 פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא, גם אני ורון פרינלנד טסים(כנראה שניפגש בטרמינל) אני טס לטיול בצפון אירופה(נוחת בפרקנפורט, נוסעים עד דנמרק והאזורים שם), ורון טס למסע בפולין שעה לפני, וירדן טס בבוקר חוויה נעימה לכולם. פרידלנד! בכל מקרה גם אני טס מחר רק לקטוביץ עם ארקיע למסע לפולין מטעם ביה"ס שלי. אז לכל מי שטס/יטוס בקרוב שיהיה טיסה נעימה ותהנו כולם. גם אני טס מחר בלילה לאיטליה.. יורופליי A320 יותר נכון בבוקר... אני ממריא לפנות בוקר.. אבל אני אבוא לשדה בסביבות 02:00 (מכניסים אותי לרחבות החניה של המטוסים הכל קומבינות חבריה)
Eldar Sella פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא, גם אני ורון פרינלנד טסים(כנראה שניפגש בטרמינל) אני טס לטיול בצפון אירופה(נוחת בפרקנפורט, נוסעים עד דנמרק והאזורים שם), ורון טס למסע בפולין שעה לפני, וירדן טס בבוקר חוויה נעימה לכולם. פרידלנד! בכל מקרה גם אני טס מחר רק לקטוביץ עם ארקיע למסע לפולין מטעם ביה"ס שלי. אז לכל מי שטס/יטוס בקרוב שיהיה טיסה נעימה ותהנו כולם. גם אני טס מחר בלילה לאיטליה.. יורופליי A320 יותר נכון בבוקר... אני ממריא לפנות בוקר.. אבל אני אבוא לשדה בסביבות 02:00 (מכניסים אותי לרחבות החניה של המטוסים הכל קומבינות חבריה) מסכן... אני לא מקנא בך. טסתי איתם לרומא שנה שעברה וארוחת הצהריים הייתה עוגיה. גם בהנמכה הזוית הייתה גדולה מדי ואנשים חטפו בחילות :? אבל הפיצות של איטליה מפצות על זה בכל מקרה תהנו כולם ותביאו תמונות
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 1, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 אל תדאגו נצלם הרבה (לפחות אני יצלם יותר נכון).. אני טס בבוקר אז ככה שיהיו תמונות יפות... אז יאללה אנשים.. נתראה עוד 8 ימים! איתי-אל תשכח לצלם, ותהיה אופטימי עם LH.. אם תשב להם על הורידים אתה עוד יכול להרוויח! פרידלנד- זכור לצלם גם, אל תספר פה על החוויות שלך לאדון נצר (אחרת יהיה פה נזק :roll:).. אבל תמיד תמיד זכור כן כן לספר אתה לחוויות שלך בטיסת נתיבי כן כן לישראל.. באדיבות רונן כמובן :wink:
Yoav פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 כדאי לא לפתוח עוד נושא, גם אני ורון פרינלנד טסים(כנראה שניפגש בטרמינל) אני טס לטיול בצפון אירופה(נוחת בפרקנפורט, נוסעים עד דנמרק והאזורים שם), ורון טס למסע בפולין שעה לפני, וירדן טס בבוקר חוויה נעימה לכולם. פרידלנד! בכל מקרה גם אני טס מחר רק לקטוביץ עם ארקיע למסע לפולין מטעם ביה"ס שלי. אז לכל מי שטס/יטוס בקרוב שיהיה טיסה נעימה ותהנו כולם. גם אני טס מחר בלילה לאיטליה.. יורופליי A320 יותר נכון בבוקר... אני ממריא לפנות בוקר.. אבל אני אבוא לשדה בסביבות 02:00 (מכניסים אותי לרחבות החניה של המטוסים הכל קומבינות חבריה) מסכן... אני לא מקנא בך. טסתי איתם לרומא שנה שעברה וארוחת הצהריים הייתה עוגיה. גם בהנמכה הזוית הייתה גדולה מדי ואנשים חטפו בחילות :? אבל הפיצות של איטליה מפצות על זה בכל מקרה תהנו כולם ותביאו תמונות לי דווקא היו שתי טיסות מושלמות איתם! (חוץ מהמראה אחת עם A320 הצלחנו לגמור מסלול של 2.7 ק"מ :/)
moti פורסם אוגוסט 1, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 1, 2005 תהנו כולכם חבר'ה וצלמו הרבה! את התמונות מהטיסות שלי ל/בדרום אפריקה אני אפרסם בע"ה בימים הקרובים (בינתיים קבינה של EAC מקום רביעי ב planepictures.net ).