Eldar Sella פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 הם יפסידו הרבה קונים, כי הרבה אנשים לא ישקיעו בזה (אני למשל).לא רואה הצדקה למחיר כזה עבור מוצר ללא עלות הפקה כמעט (יעני - DOWNLOAD ולא BOXED), אין מדריך מודפס, אין שום חידוש טכנולוגי (גורנישט - אם כבר אז להיפך. עד כמה שאני יודע הם אפילו צעדו חזרה אחורה ולא הוציאו SDK כמו LDS). זה בטח מטוס טוב, כמו שאר המוצרים שלהם, אבל לפי התמורה שמקבלים ממנו הוא אמור לעלות פחות מהLDS - או שFLIGHT1 לא יודעים לתמחר... מסופקתני. אי אפשר באמת לבדוק את זה מדעית, אבל אני לא בטוח שתג מחיר סביר יותר לא היה משפר את הרווחיות - נניח שהיו מפחיתים את המחיר ל45 - יתכן שזה היה מוסיף כ-20 אחוז קונים... לכו תדעו. בכל מקרה, כפי שכבר אמרתי בעבר, החברה הזו היא היום נשאת הדגל הקפיטליסטי ביותר: אין להם טיפת "כבוד" לקהילת המשתמשים שהם לא יותר מארנקים בשבילם. זה בהחלט מותר, אבל זכותי לא לאהוב את זה. PMDG לא הסכימו לדעתי להוסיף משהו שלא ישתלם להם כלכלית - בראש ובראשונה SDK. כשהם יעשו את זה אז נדבר שוב :wink: צודק לגמרי! גם אני חושב שאם הם מפחיתים את המחיר - אז הרבה יותר אנשים היו קונים. בכל זאת אני בטוח שארז סביר יהיה הראשון עם התמונות
אורח פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 הם יפסידו הרבה קונים, כי הרבה אנשים לא ישקיעו בזה (אני למשל).לא רואה הצדקה למחיר כזה עבור מוצר ללא עלות הפקה כמעט (יעני - DOWNLOAD ולא BOXED), אין מדריך מודפס, אין שום חידוש טכנולוגי (גורנישט - אם כבר אז להיפך. עד כמה שאני יודע הם אפילו צעדו חזרה אחורה ולא הוציאו SDK כמו LDS). זה בטח מטוס טוב, כמו שאר המוצרים שלהם, אבל לפי התמורה שמקבלים ממנו הוא אמור לעלות פחות מהLDS - או שFLIGHT1 לא יודעים לתמחר... מסופקתני. אי אפשר באמת לבדוק את זה מדעית, אבל אני לא בטוח שתג מחיר סביר יותר לא היה משפר את הרווחיות - נניח שהיו מפחיתים את המחיר ל45 - יתכן שזה היה מוסיף כ-20 אחוז קונים... לכו תדעו. בכל מקרה, כפי שכבר אמרתי בעבר, החברה הזו היא היום נשאת הדגל הקפיטליסטי ביותר: אין להם טיפת "כבוד" לקהילת המשתמשים שהם לא יותר מארנקים בשבילם. זה בהחלט מותר, אבל זכותי לא לאהוב את זה. PMDG לא הסכימו לדעתי להוסיף משהו שלא ישתלם להם כלכלית - בראש ובראשונה SDK. כשהם יעשו את זה אז נדבר שוב :wink: מה שאתה בעצם אומר זה שיעור מספר 7 בקורס מיקרו כלכלה א' (או מחירים א', תלוי איפה אתה לומד) - אם נוריד את המחיר, האם הרווחיות תגדל? התשובה לכל שאלה בכלכלה היא: תלוי! תלוי במה? בגמישות הביקוש! לדעתי אנחנו מסתכלים כאן על שוק עם ביקוש די קשיח, ולכן אני חושב שהם עשו מהלך כלכלי נכון. אבל זה עדיין לא מצדיק את ההתנהגות שלהם לאורך התקופה הארוכה הזאת.
E.Z פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 הם יפסידו הרבה קונים, כי הרבה אנשים לא ישקיעו בזה (אני למשל).לא רואה הצדקה למחיר כזה עבור מוצר ללא עלות הפקה כמעט (יעני - DOWNLOAD ולא BOXED), אין מדריך מודפס, אין שום חידוש טכנולוגי (גורנישט - אם כבר אז להיפך. עד כמה שאני יודע הם אפילו צעדו חזרה אחורה ולא הוציאו SDK כמו LDS). זה בטח מטוס טוב, כמו שאר המוצרים שלהם, אבל לפי התמורה שמקבלים ממנו הוא אמור לעלות פחות מהLDS - או שFLIGHT1 לא יודעים לתמחר... מסופקתני. אי אפשר באמת לבדוק את זה מדעית, אבל אני לא בטוח שתג מחיר סביר יותר לא היה משפר את הרווחיות - נניח שהיו מפחיתים את המחיר ל45 - יתכן שזה היה מוסיף כ-20 אחוז קונים... לכו תדעו. בכל מקרה, כפי שכבר אמרתי בעבר, החברה הזו היא היום נשאת הדגל הקפיטליסטי ביותר: אין להם טיפת "כבוד" לקהילת המשתמשים שהם לא יותר מארנקים בשבילם. זה בהחלט מותר, אבל זכותי לא לאהוב את זה. PMDG לא הסכימו לדעתי להוסיף משהו שלא ישתלם להם כלכלית - בראש ובראשונה SDK. כשהם יעשו את זה אז נדבר שוב :wink: מה שאתה בעצם אומר זה שיעור מספר 7 בקורס מיקרו כלכלה א' (או מחירים א', תלוי איפה אתה לומד) - אם נוריד את המחיר, האם הרווחיות תגדל? התשובה לכל שאלה בכלכלה היא: תלוי! תלוי במה? בגמישות הביקוש! לדעתי אנחנו מסתכלים כאן על שוק עם ביקוש די קשיח, ולכן אני חושב שהם עשו מהלך כלכלי נכון. אבל זה עדיין לא מצדיק את ההתנהגות שלהם לאורך התקופה הארוכה הזאת. לפחות זה קורס שאני לא צריך לעבור :mrgreen:
אורח פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 לפחות זה קורס שאני לא צריך לעבור :mrgreen: שטויות, זה פשוט.
E.Z פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 לפחות זה קורס שאני לא צריך לעבור :mrgreen: שטויות, זה פשוט. אני בטוח
Boeing744 פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 לפחות זה קורס שאני לא צריך לעבור :mrgreen: שטויות, זה פשוט. אני בטוח הלו??? תרגיעו לפני שאני מפציץ אותכם בנוסחאות חוצפנים, אני לא מוכן לקנות. כמו"כ אני מכריז בזאת על הפסקה זמנית בפעילות של חברת קאמינג סון עד להחלטה עלל נקיטת אמצעים מתאימים.
asaf742 פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 לפחות זה קורס שאני לא צריך לעבור :mrgreen: שטויות, זה פשוט. אני בטוח הלו??? תרגיעו לפני שאני מפציץ אותכם בנוסחאות חוצפנים, אני לא מוכן לקנות. כמו"כ אני מכריז בזאת על הפסקה זמנית בפעילות של חברת קאמינג סון עד להחלטה עלל נקיטת אמצעים מתאימים. יפה יפה במיוחד לאור החתימה המעניינת שלך :wink: () אני מוכרח להודות שאני עדיין מתלבט. מצד אחד אני כועס מאוד בתור לקוח קבוע שלהם שנותן (שנתן) אמון אני חושב שמגיע לי מחיר הוגן, אתר עובד, ומוצר שיוצא בזמן בלי למרוח את הקונים. אבל מצד שני :mrgreen: המטוס ניראה פיצוץ!! וזה מוצר איכותי מאוד לפלייט. אז אני עדיין בהתלבטויות. :|
xenopus פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 נו, עכשיו נפל גם שרת הפורומים ב- AVSIM. ככה לא בונים חומה... ](*,) :bad-words:
ha5mvo פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 I think the bar was set by Frolovs team for the Dash-8, 60$ US for the basic version, if I'm not mistaken. It ended up being a huge flop. A shame really, I was looking forward for that one. Again the policy of waiting to hear of OTHER peoples experience had payd off. I guess I'll wait and see what comes out of it, the price is a definite turnoff though. For the time being I have more than enough to keep me busy with the documentation for the Tu134 beta... Best //Michael P.S If someone is interested, try to fly in or out of Toronto right now. There's a nice little thunderstorm with temperatures of 33 celsius, its tropical Canada, I'm telling you
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 personally they lost me... i planned to buy it after i come back from my vacation.. but i wont pay almost 60$ for that.. thats a RIPOFF! SHOD LE OR YOM! but but but but but but but they didnt loose YUD! and he promissed me to make SUPERB paintings of it when he comes back with me
xenopus פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 המלכה התרסקה או לפחות השרתים המנסים למכור אותה. עקב ההתרסקות, עצרו PMDG את המכירה עד לעדכון החומרה (בטח רצו לחנות המחשבים הקרובה). נכון לעכשיו (ואני מנסה להנחית את המלכה הארורה לתוך הדיסק הקשיח שלי מאחת בצהרים לא כולל השלוש שעות פסק זמן שלקחתי בים... :silly: ) ניתן לנסות שוב להוריד רק משעה 0030Z של השלישי באוגוסט.
Or Netzer פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 המלכה התרסקהאו לפחות השרתים המנסים למכור אותה. עקב ההתרסקות, עצרו PMDG את המכירה עד לעדכון החומרה (בטח רצו לחנות המחשבים הקרובה). נכון לעכשיו (ואני מנסה להנחית את המלכה הארורה לתוך הדיסק הקשיח שלי מאחת בצהרים לא כולל השלוש שעות פסק זמן שלקחתי בים... :silly: ) ניתן לנסות שוב להוריד רק משעה 0030Z של השלישי באוגוסט. שיקרוס להם גם המחיר :x
Erez Savir פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 אריאל שאלה קטנה,השעה שהם ציינו זאת אומרת 0030Z ב3 לאוגוטס זה אומר עוד שעתיים וחצי?או עוד 26 שעות וחצי?!
ha5mvo פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 that will be 0830 here...I bet there will be another spike in the number of hits with all the ppl coming back from work. I'm on the other hand , more interested in viewing their forum.... //Michael
ha5mvo פורסם אוגוסט 2, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2005 which is no surprise! http://744.hoppie.nl/forum.cgi/read/4883
Yahav Barzilay פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 כרגע אחרי 0030Z וכלום נשארתי ער כדי לחכות לזה למרות שאני צריך לקום מוקדם בבוקר וכלום :x :x :cry: פשוט מבאס :cry: :cry: ומייאש :x :x :x
yossid פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 שימו לב להודעה בפורומי AVSIM המסבירה את הסיבה לקריסתם: AVSIM Forums unavailable" Due to excessive load caused by the PMDG release, the forums are currently unavailable. There is no precise estimate for when they will be available again at this time." לא מצליח את ההיסטריה. בלתי שפוי בעליל.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 which is no surprise!http://744.hoppie.nl/forum.cgi/read/4883 ממש לא הפתעה. השיווק המעצבן של החברה הזו מש מוציא את החשק. יכלו להגיד שהמטוס הזה יעלה על ה737 שלהם - זה היה מספיק בשביל למשוך המוני קונים. אני מודה שגם קת קשה לי לתקשר עם גרפיקת הסרט המצויר שהם משתמשים בה משום מה בחלק מהאלמנטים - זה מרמז על קשר עם PROJECT MAGENTA שהם אבות ז'אנר הסרט המצויר (תסתכלו על הPFD בעיקר...). נו שוין, היה צריך סימולטור טוב ל744 גם. יקח כמה SU בטח ויהיה בסדר. מעניין כמה כסף הם יקחו על הSU - הרי גם זה לקח להם זמן להכין (על ה747F הם מתכננים לקחת כסף...). אגב, פרט לנזק הנורא שהם עשו לקהילה עם תג המחיר הזה (שעלול גם להשפיע על מחיר FS2006 אגב), הם גם יודעים לתרום לקהילה: למשל לואטסים מסתבר שPMDG משלמים על אחד משרתי ואטסים הגדולים, אז מי שבכל זאת קונה שידע שחלק מהכסף הולך לפחות למטרה טובה...
אורח פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 אוי נו, אילן, עם כל הכבוד ל-PM, הם לא אבות הסרט הצוייר. הגרפיקה המצויירת היא הגרפיקה המקורית בסימולטור החל מגירסתו הראשונה של ברוס ארטוויק. צריך לחפש מי הם אבות הז'אנר הפוטוריאליסטי... אם אתה רוצה דוגמא "מודרנית" יותר, תציץ כאן: http://www.flightsimnetwork.com/efpanels/7x7.htm 98, טרם היות PM. אם תתעקש אני יכול למצוא עוד יותר ישנים. בכל אופן, אין לי ספק שזה מטוס מצויין - אבל אני פשוט לא מבין את ההיסטריה הזאת.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 צודק - PM הם אבות הסרט המצויר בעידן הפוטוריאליסטי
David Misha פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 נחמד, מרגש..אבל. לכל מי שיש לו את ה MCP 747 האוסטרלי יתקל בבעיה, כרגע אין דרייבר מתאים למלכה..הדרייבר הכי קרוב הוא ל PMDG737 וזה לא מתקרב, שלחתי אימייל לאדון אנדרו מאוסטרלייה לגבי סוגייה זו ואני מחכה לתשובה ממנו, אני לא קונה את המלכה אפילו אם היא תעמוד מולי עם בייבי דול בתחרה ורודה אם ה MCP שלי לא יגיב אליה (ויאגרה לא יעזור לו רק דרייבר מתאים) אם אנדרו יודיע לי שהוא יוציא דרייבר מתאים אני ארכוש אותה, אם לא אני נשאר כמו שאני עכשיו.
אורח פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 או שנעשה לקוקפיט של ברית מילה, נוריד לו שני מנועים ונמיר את דתו ל LDS
David Misha פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 אוקיי רן תפרסם מודעה שני מנועי רולס רויס למכירה במצב טוב
אורח פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 אני בכלל חושב שעבורכם, בוני הקוקפיטים, אין שום צורך במטוסים האלה. ממילא אתם לא משתמשים ב-% מהפונקציות שהמטוס מציע. כשאתה משתמש ב-PM, המודל של POSKY מספיק טוב.
David Misha פורסם אוגוסט 3, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2005 אני בכלל חושב שעבורכם, בוני הקוקפיטים, אין שום צורך במטוסים האלה. ממילא אתם לא משתמשים ב-% מהפונקציות שהמטוס מציע. כשאתה משתמש ב-PM, המודל של POSKY מספיק טוב. ספר את זה למר פינקלס רן אבל זה לא מדוייק, אני קצת תקוע עם הפנל תקרה שהדיפולט לא מספק..אבל יש הרבה דברים שה FSUIPC מספק, ולא כולם עובדים..דווקה ניתן להסתדר יפה עם ה PMDG בשילוב של ה KEY2MOUSE וה MAXIVISTA אבל הכי חשוב זה החומרה כמו ה GF וה MCP.