Aviv Giladi פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 יונתן עשה היום סולו =D> מזל טוב אחי, המון בהצלחה בהמשך!!!!!!! הנה כמה תמונות:
e_dor פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 איזו תפיסה עם המים כל הכבוד ! בהצלחה בהמשך הדרך !
Jonathan Perelmuter פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 איזה כיף חברים! קודם כל תודה!! אז ככה היום בבוקר עשיתי מבחן הכנה לסולו, עברתי אותה ויובל חתם על הלוגבוק. אחרי זה עליתי עם מדריך אחר (יאיר) כמה הקפות כדי לקבל עוד חוות דעת, עברנו גם את זה אבל היה כל כך חםםםםםםםםם שזה היה מטורף!! היו 35 מעלות!! אז בערב עליתי ל3 הקפות עם יובל ואחרי זה הוא ירד ואני המשכתי לסולו שלי!!! התיישרתי ומהראתי הכל טוב יפה עושה הקפה ראשונה וסבבה נוגע הכל טוב ויפה... מפנה בצד מסיע מקבל אישור מיובל ועולה לעוד אחת.. תוך כדי ההסעה אני שומע ג'ט מדווח שהוא ב45 מעלות למסלול הנגדי שפעיל אבל הוא קרא שהוא נכנס להקפה מלאה מה שנתן לי מספיק זמן להמריא... כדי לוודא שאני והג'ט בסדר גמור דיווחתי התיישרות והתגלגלות כדי שלא יהיו בעיות.. תוך כדי שאני רץ הג'ט הכריז שהוא הולך סביב והוא חלף בערך 100 רגל מעלי!! זה היה מטורף! אז בינינו יצרנו מצב של הפרדה והג'ט עשה תמרון של 180 משהו מגניב ביותר והוא נחת ואני אחריו ואז יצאתי לעוד הקפה והכל היה בסדר... נחתתי פיניתי והסעתי לחניה כבר ההגעה לאיזור החניה קלטתי את הדלי הכתום, עשו לי פושבאק אפילו ;-) ואיך שירדתי בום של מים! ובעיטה בתחת... רטוב אך שמח קשרתי את המטוס ועשיתי SECURE... ועכשיו אחרי הסולו אני חייב את הרמה שלי למדריך הכי טוב בעולם!! יובל כוכבא!!! בלעדיך לא הייתי מצליח להניע אפילו אז עכשיו יש לי לעשות עוד 4.4 שעות של סולו הקפות! להתראות חברים,
Oren-ELY3 פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 פשוט לא להאמין כל הכבוד אח שלי ! שיהיה בהצלחה.. מחכה לנו עוד להיפגש פה, ולעשות הסבה ביחד .. אני כבר רואה את התמונה שאני ואתה משכירים מטוס בחיפה ויוצאים צפונה ואין ספק שיובל כוכבא מדריך THE BEST
Ran Bonfil פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 מזל טוב!!!!!!! כל הכבדו יונתן! =D> =D> =D>
ramimz פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 מזל טוב יונתן !!!!!!!!!!!!!!!!!!! באמת חדשות טובות. כל הכבוד.
moti פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 מזל טוב יונתן, כל הכבוד! תמונה יפה עם המים! :wink:
hagay פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 המון מזל טוב, איזה כיף לשמוע את זה, המשך כך וכמו שאמרו תזהר תזהר ועוד פעם תזהר.
zvi rodes פורסם אוגוסט 5, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2005 יונתן כל הכבוד על הסולו,תמונות מגניבות,אצלינו בטייסת הורידו על הראש מים בתוספת כל מיני שמנים,גם אני עשיתי הקפות ב-KGAI מסלול 32 ,היו ברקים ורעמים באזור ,גם אצליך היה כך?בהצלחה בהמשך. =D>