David Aronovich פורסם אוגוסט 18, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2005 וואוווו!! תמונות יפות מאוד!! ממש נהנתי מכל אחד :shock:
Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 פרלמוטר! אל תגיד לי שהשתזפת ככה מכל הטיסות! וערן.. סאחתין על התספורת :mrgreen: אחלה של תמונה קובי! יאללה כבר תחזרו לארץ אני מת לזרוק עליכם דלאים מלאים מים :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 פרלמוטר! אל תגיד לי שהשתזפת ככה מכל הטיסות! וערן.. סאחתין על התספורת :mrgreen: אחלה של תמונה קובי! יאללה כבר תחזרו לארץ אני מת לזרוק עליכם דלאים מלאים מים :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: לא יודע אם הוא ישתזף או לא לי הוא נראה כאילו הוא עישן כמה דברים לא קונוונציונאלים
xenopus פורסם אוגוסט 20, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2005 שאלה לקובי: ג'ואל, כתב באתר של SB3, על הכנס ועל זה שהוא החביא "ביצת פסחא" ב- SB3 ושמשתתפי הכנס יודעים על מה מדובר ומהם ניתן ללמוד עליה. שתף אותנו בבקשה.
Kobi David פורסם אוגוסט 20, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 20, 2005 אכן יש כמה דברים נסתרים ב SB3..... אבל באי הכנס מנועים מלדבר על זה. תבוא לכנס שנה הבאה
mickey lip פורסם אוגוסט 20, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2005 ???אההה..? מה התשובה הזאת? ממתי ואטיל נהפכה לזרוע של המוסד? :roll:
Kobi David פורסם אוגוסט 20, 2005 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 20, 2005 ואטיל לא קשורה בכלל..... תבקשו מג'ואל, לדעתי עם לחץ מאסיבי הוא ישחרר לכולם.
xenopus פורסם אוגוסט 20, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2005 אם יורשה לי לצטט את ג'ואל (מוזמנים לבדוק בעצמכם באתר http://squawkbox.ca/news/): I made a couple of announcements during my talk. First, I have entered into a formal agreement with VATSIM whereby SquawkBox 3 will run exclusively on the VATSIM network. Second, there's an easter egg hidden within SquawkBox 3. You'll have to ask a convention attendee for the details אז קובי, I'm asking a convention attendee for the details.
Or Netzer פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 אם יורשה לי לצטט את ג'ואל (מוזמנים לבדוק בעצמכם באתר http://squawkbox.ca/news/):I made a couple of announcements during my talk. First, I have entered into a formal agreement with VATSIM whereby SquawkBox 3 will run exclusively on the VATSIM network. Second, there's an easter egg hidden within SquawkBox 3. You'll have to ask a convention attendee for the details אז קובי, I'm asking a convention attendee for the details. זה מה שנקרא קריאה לא מרפרפת קריאה מעמיקה.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 יונתן, שיחקת אותה עם החולצה איזה יופי לראות את האנשים, כל הכבוד על הייצוג.