Shlomlux2 פורסם אוגוסט 19, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2005 אחלה... אז אולי אתם זוכרים ואולי לא, אבל עד לפני שנה וחצי ככה די הייתי פעיל בטיסות וירטואליות, ואז הגיעו ההכנות לצבא, טיסנים, מזל"טים ועכשיו קורס פיקוח טיסה (פק"ט 78 כבוד). ובתור וירטואליסט שמגשים את החלום האמיתי חשבתי על איזה מגניב יהיה לעשות לקורס שלי שיעור העשרה בנושא. אך בגלל שכבר שנה כמעט ואני לא מעודכן בכלמני חידושים ודברים אשמח אם תעזרו לי לסכם קצת על השיעור, במיוחד אשמח לקבל תמונות/לינקים לתמונות שימחישו כמה שיותר טוב את עניין הפיקוח הוירטואלי במיוחד (אשמח גם לקבל תמונה מהARCS של מרחב ישראל). אודה לכם אם תוכלו לסכם לי כמה שיותר עד שבת בצהריים (20., כי בראשון חוזרים ל21 יום האחרונים של הקורס. בתודה, שלומי
אריק א. פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 היי שלומי, אין לי תמונות או סיוע להדרכה בתחום ה- ARCS, אבל המון בהצלחה ב21 הימים הנותרים מבוגר קורס פק"ט 49!!!! :wink: (תגיע לנבטים אולי ניפגש במילואים..... ) שבוע טוב!!! (או שלושה..... )
BarakH פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 צעירים.... עד מתי אוקטובר 89 (נכון, אילן). עזוב אותך מנבטים. יש שם קא"מניקים לחוצים ו-CAVOK כל השנה בוא לצפון.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 כן, בימינו עוד לא מספרו את הקורסים אפילו
OmRI פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 שלומי שיהיה בהצלחה בשלושת השבועות הקרובים! דבר איתנו אם יהיה לך זמן איך הלך,ואם הצלחת בסופו של דבר או לא. תשמע לי אם כבר פקח הכי טוב בבסיסי המסוקים הבאים: חצרים,רמון,פלמחים,תל נוף. אצבעות משולבות
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 21, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2005 יש מעט מאד דברים גרועים יותר מלפקח על מסוקים - אל תקשיב לו :wink:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2005 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2005 שלומי! בטח שאני זוכר אותך (מתי אתה בא לטוס הרצליה חיפה? :wink: ), טוב לשמוע ממך, אשמח לעזור, רק שאני לא פעיל ב ICQ הרבה כמו פעם, לכן תוכל ליצור איתי קשר ב MSN בסופי שבוע, שיהיה בהצלחה!!!!