עבור לתוכן
Yarden Ben-Dor

י' הוציא לכם הפתעה!

Recommended Posts

פורסם

אתה לא היחיד שדיווח.. לקחתי את זה לתשומת ליבי.. אני אחקור את מהעניין, וברגע שתיהיה לי תשובה אתם תהיו הראשונים לדעת- גם אם זה יסתכם בהוצאת FIX

פורסם
חוץ מזה תודה לירדן הצבעיות מדהימות ומודל ל762 הV4 בכמה רמות מהמודל הישן, נקווה שמיתר יוציא מהר מרג' עם הLDS.

לעשות מרג' זה דבר מאוד פשוט, אבל המטרה היא מרג' שיחזיק המון זמן. כי לפעמים עם המרג' הנוכחי הטייס האוטומטי משתגע והמטוס מתנהג איך שבא לו. אם אתה רוצה אני אסביר לך איך לעשות מרג'...

פורסם

ואוו ירדן צביעה מעולה!!

חיכיתי לזה הרבה במאווד זמן

דרך אגב תעשה טובה תבדוק אם יש לך הודעה בהודעות הפרטיות ואם לא אני אשמח אם תיצור איתי קשר יש לי כמה שאלות בקשר לצביעה שאני עושה

פורסם

אוקיי אנשים גיליתי מה הבעיה, אבל לצערי אני לא יכול לדעת מה גרם לבעיה- אבל זה לא חשוב כי היא מתוקנת- וברגע זה מועלה FIX לאבסים שיהיה ניתן להורדה בשעות הקרובות.

תודה על תשומת הלב שלכם (ותודה גם לאיתי שהיה זמין בכמעט 4 בבוקר כדי לבדוק לי את זה :lol:)

פורסם
חוץ מזה תודה לירדן הצבעיות מדהימות ומודל ל762 הV4 בכמה רמות מהמודל הישן, נקווה שמיתר יוציא מהר מרג' עם הLDS.

אתה לא יודע לעשות מרג' לבד?

--------------------------

ירדן אתה תותח!!

פורסם
כל הכבדו ירדן מחכה עכשיו לצביעה הישנה של אל על ל- 744 PMDG מקווה שתוציא אחת כזאת

:)

אתה בטוח של הגזמת קצת? :roll: :|

לא ציוויתי עליו לצבוע אבל אמרתי שעם הוא יעשה צביעה כזאת זה יהיה נחמד שאני מצפה לצביעה ישנה של אל על ל- PMDG.

אני רואה שהבחור מוכשר ועם זה מה שהוא אוהב לעשות אז... 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...